• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşlar... hepinize günaydın!

eskisi kadar sık girmiyorum topiğe. tercihlerdi araştırmaktı yapmaktı şimdide sonuçlar açıklanacak derken bir türlü bebeğime adapte olamıyorum... alınmasın bana unutuyorum bile bazen... inşallah bir kaç güne kadar atamalar açklanır bende bebeğime geri dönerim... ailem beni ziyarete geliyorlar hafta sonu, o açıdan da mutluyum... yoksa buralarda zaman geçirmek çok zor. cinsiyetimizi merak ediyorum ama telaş etmiyorum şubatın sonuna öğreneceğimi ve doktorun asla daha önce söylemeyeceğini bildiğim için de susuyorum. esra erolun göbeğini sollarım ben hamile göbişi yaptım 1 haftada... top gibi yusyuvarlak... kalçalaarımda pek büyüme yok o taraflarm kilo almazdı benim zaten bakalım şimdi ne olacak... herkesin ii olduğuna sevindim.... :32::32: ben olmasam da beni unutmayın bu topikte bir zamanlar sıkça vardım :82:

eskisi kadar sık girmiyorum topiğe. tercihlerdi araştırmaktı yapmaktı şimdide sonuçlar açıklanacak derken bir türlü bebeğime adapte olamıyorum... alınmasın bana unutuyorum bile bazen... inşallah bir kaç güne kadar atamalar açklanır bende bebeğime geri dönerim... ailem beni ziyarete geliyorlar hafta sonu, o açıdan da mutluyum... yoksa buralarda zaman geçirmek çok zor. cinsiyetimizi merak ediyorum ama telaş etmiyorum şubatın sonuna öğreneceğimi ve doktorun asla daha önce söylemeyeceğini bildiğim için de susuyorum. esra erolun göbeğini sollarım ben hamile göbişi yaptım 1 haftada... top gibi yusyuvarlak... kalçalaarımda pek büyüme yok o taraflarm kilo almazdı benim zaten bakalım şimdi ne olacak... herkesin ii olduğuna sevindim.... :32::32: ben olmasam da beni unutmayın bu topikte bir zamanlar sıkça vardım :82:

Uğra arada bi :79::79::79:

Uğra arada bi :79::79::79:

aslında devamlı net başındayım... pcnin bebeğime de zararı olacağını düşünsemde ev hanımlığını beeremiyorum net hanımlığı süper:81::81: işte algılar değiştikçe farklı alanlara yöneliyorsun aa dedim bugün ben hiç topiğe bakmıyorum... :30: hemen bakmam lazım! bu arada nasılsın morgüller...

aslında devamlı net başındayım... pcnin bebeğime de zararı olacağını düşünsemde ev hanımlığını beeremiyorum net hanımlığı süper:81::81: işte algılar değiştikçe farklı alanlara yöneliyorsun aa dedim bugün ben hiç topiğe bakmıyorum... :30: hemen bakmam lazım! bu arada nasılsın morgüller...

İyiyim canımmm... iyi olmaya çalışıyorum :1:
İlgi noktam bebeğim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sade ve sadece onu düşünüyorum bu aralar :21: 2 hafta var daha görmeme :59:

umarım istediğin ataman gerçeklerşir...:)))
benim göbeğim sivri gibi erkek çıktı hadi bakalım senin gönlünden geçeni nasip etsin sana rabbim...:)))

İyiyim canımmm... iyi olmaya çalışıyorum :1:
İlgi noktam bebeğim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sade ve sadece onu düşünüyorum bu aralar :21: 2 hafta var daha görmeme :59:
valla ne güzel, benim kafa kazan resmen! her şey dolu beynimde.
umarım istediğin ataman gerçeklerşir...:)))
benim göbeğim sivri gibi erkek çıktı hadi bakalım senin gönlünden geçeni nasip etsin sana rabbim...:)))

yaa inanır mısın gönlümden ne erkek geçiyor ne kız? bu kadar erkek cinsiyeti bana da erkek olacakmış duygusu veriyor ama benim için ikisinin de ağırlığı eşit şuan.. hep kız bebek isterdim bu isteğim kayboldu gitti. belki haftaya doktora giderim başka doktora, çünkü dün 14. haftam doldu... artık gösterir die umuyorum... doktora ve usg ye göre değişir diolar bir de.

:59:Bu sabah wc,ye girdigimde ne goruyim idrarim cok koyu bir renkteydi hemen hastaneyi aradik hemsire hastanaye gelmemizi istedi zaten bundan 1 hafta once yine acildeydim tabi ozaman cok sancim vardi allahim dusmanima yasatmasin cok korktum bebegime birsey olmasindan:43: cok sukur allaha her ikimizde iyiz 2 haftadir bu sancilari cekiyorum tesisi koydular tabiki bobrek tasi varmis :43:bol su ve sivi seyler tuketmemi tavsiye ettiler bir an once atlatmak istiyorum mafoldum evde birde kizim var ona bakmak zorundayim esim surekli benim icin is yerinden izin alipda gelemez sagolsun adamlar bugun eve gitde esinle ilgilen demisler gurbetteyim kizlar:43:yanimda ne tanidigim nede komsum var herkesden uzagim annem yanimda olsaydi :85:neyse sizide uzmek istemem rabbim biz annecikleri ve bebislerimizi korusun..
cnmm çok geçmiş olsun allah sana acil şifalar wersin işlhh
dinlen bol bol su iç

valla ne güzel, benim kafa kazan resmen! her şey dolu beynimde.

yaa inanır mısın gönlümden ne erkek geçiyor ne kız? bu kadar erkek cinsiyeti bana da erkek olacakmış duygusu veriyor ama benim için ikisinin de ağırlığı eşit şuan.. hep kız bebek isterdim bu isteğim kayboldu gitti. belki haftaya doktora giderim başka doktora, çünkü dün 14. haftam doldu... artık gösterir die umuyorum... doktora ve usg ye göre değişir diolar bir de.

Bende erkek isterdim ama şimdi inanın ayırt edemiyorum sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez

turkuaz ve selinacım teşekkür ederim.

AMA ben 12. haftada öğrenmiştim cinsiyeti... bu hafta garantiye aldım sadece:64:

sabah uyuyamadım 6da uyandım. oturdum haberleri izledim.
9bucukta uyudum şimdi uyandım.
ne yesemmm ne yesemmmm neee yesemmmmm???:32:

ebru sallı izliyorum

diyorki; lahana suyu emziren annelerin gögüs ucu çatlaklarına iyi geliyormuş

yazın nerden bulcas biz lahanayı???

çiğtanem çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
turkuaz ve selinacım teşekkür ederim.

AMA ben 12. haftada öğrenmiştim cinsiyeti... bu hafta garantiye aldım sadece:64:

sabah uyuyamadım 6da uyandım. oturdum haberleri izledim.
9bucukta uyudum şimdi uyandım.
ne yesemmm ne yesemmmm neee yesemmmmm???:32:

ne güzel erken öğrenmişsin canım peki senin ultrason cihazı 3 yada 4 boyutlu olanlardanmı _?

herkese hayırlı cumalar

hepinize teşekkür ederim,tuvalet dışında kalkmamaya çalışıyorum kanama yok çok şükür ama koyu kahve akıntı devam ediyor geçer inşallah.

ne güzel erken öğrenmişsin canım peki senin ultrason cihazı 3 yada 4 boyutlu olanlardanmı _?

onu bilemiyorum normal usg cihazı

ama bizim bebek terbiyesiz bacakları açıp takla attı 12.haftada:66:
bu seferde poposunu döndü. alttan gösterdi fazlalığı...:66:

hareketli olduğu için gösterdi.
ama bu sefer doktor cihazın bi düğmesine bastı.
sadece kemik leri gözüküyordu.
bu haftaki usg fotoları uzaylı gibi sadece kemik :52:

çünkü başını kol ve bacak kemiklerini ölçtü bu hafta:49:

onu bilemiyorum normal usg cihazı

ama bizim bebek terbiyesiz bacakları açıp takla attı 12.haftada:66:
bu seferde poposunu döndü. alttan gösterdi fazlalığı...:66:

hareketli olduğu için gösterdi.
ama bu sefer doktor cihazın bi düğmesine bastı.
sadece kemik leri gözüküyordu.
bu haftaki usg fotoları uzaylı gibi sadece kemik :52:

çünkü başını kol ve bacak kemiklerini ölçtü bu hafta:49:

Bizim doktorda 12 haftalıkken erkek dedi, 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım..

Bebeğimi de özledim zaten....:59:

ebru sallı izliyorum

diyorki; lahana suyu emziren annelerin gögüs ucu çatlaklarına iyi geliyormuş

yazın nerden bulcas biz lahanayı???

çiğtanem çok geçmiş olsun canım...

bu yeşil yapraklı lahana mı?....
az önce bi müşterimin eşi geldi yanıma oda normal doğumu kolaylaştırmak için taze nane suyunu kaynatıp doğumdan 15 gün önce günde bir bardak içeceksin dedi kendisinde ve görümcesinde çok işe yaramış kızlar....:)))):52::52:

Evet kızlar uzun bir aradan sonra yazayım bende artık :)))
benimmm bir kızımmm olacakmışşşş :)))))))
erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah :64:

erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah :64:

Ayy ne güzel!! :65:
Gelsin cimcime sağlıkla inş.. :3:

hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsin işlhh

ooooh kızlaar çoğalıyooo:21::21:

Back