geçmiş olsun cnm
bayağı korkmuşsun birdaha olmaz inş.
bnmde hamileliğim çok rahat geçiyo cnm elham çin takvimine göre kız görünüy be sene kız senesiymş herkes öyle diyo ama bakalm sağlıklı olsunlarda (=
şeymacm sen kaç haftalıksın peki ikli tarama testini yaptırdınmı 8 şubatta yaptırcam inş ben
saol canim sorma valla oyle bi korktum ki bebisime bisey olcak diye cok sukur bise yokmus
Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez
kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:
kızlar kendinizdeki değişiklikleri takip ediyorsunuz ya;
kilo alımı-verimi, gögüs büyümesi, çatlaklar vb.
ben kendimde başka iki şey fark ediyorum:
tırnaklarım geç uzuyor
tüylerim daha hızlı çıkıyor
sizde var mı böle durumlar???:44:
Kızlar bişi sorcam, yarın herkes cevaplasınn akşam gelip okucambende akıntı olmamasına rağmen bu ara feci kaşıntı var, sizde de var mı ???Ya doktorun verdiği kremde işe yaramıyor, sızım sızım mahvoluyorum.Yarın sabah mesaiye başlıyorum istirahatten sonra, bakalım ne yapcam bu kaşıntıylaaaa
kızlar kendinizdeki değişiklikleri takip ediyorsunuz ya;
tırnaklarım geç uzuyor
Benim de tam tersikızlar kendinizdeki değişiklikleri takip ediyorsunuz ya;
tırnaklarım geç uzuyor
Kızlar bişi sorcam, yarın herkes cevaplasınn akşam gelip okucambende akıntı olmamasına rağmen bu ara feci kaşıntı var, sizde de var mı ???Ya doktorun verdiği kremde işe yaramıyor, sızım sızım mahvoluyorum.Yarın sabah mesaiye başlıyorum istirahatten sonra, bakalım ne yapcam bu kaşıntıylaaaa
yaa gercekten bızım veletlermi o pıtpıtlar ben anlamıyorum:26:
ne guzel ..ben kendı cocugumun adını secemıyorum..dedesının adı oolmak zorundaymıs :84:
Şeymacım, benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkekim geliyor
Sanıyorum 2011 Temmuz ayı erkek ayı olacak
selam arkadaşlar bende uzun süredir takip ediyorum ama mide bulantıları yüzünden bir türlü yüzüm gülmedi 12+4 oldum hala geçmedi.bu arada cinsiyetini öğrendik.benim bebişte erkekmiş bakalım hayırlısı.bu arada ağrısız dikişsiz bir jel varmış normal doğumu kolaylaştıran onun ismini buldum.dianatal obstetrik jel diye bişeymiş ismi eczanelerde varmış yosada istetebiliyomuşuz.arkadaşlar bu durumu doktorlarımıza bi soralım, benim kontrolume daha var yeni gidecek arkadaşlar varsa sorsun.
slm kislar coooook mutluyum turkiyeye geliyorum.insallah bebegimin cinsiyetinide ogrenmek istiyorum burdaki manyaklar 17 yada 21.haftada soyleriz dediler
Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez
kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:
günaydın kızlar, ikili testin kan sonucu güzel çıktı 1/10000. çok şükür. sizinle paylaşmak istedim.
günaydın kızlar, ikili testin kan sonucu güzel çıktı 1/10000. çok şükür. sizinle paylaşmak istedim.
arkadaslar tecrübeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim ben 12 subatta kont gidecegim ve 11 haftalık olacak bebegim acaba 2li taramayı yaparmı dr.? yoksa 12. haftamı olması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?