-----2010 KASIM hamişleri----

oy maşallah sana,bana diğer ilaçları vermedi hiç acaba nedenki,tahlil filan yaptırdında sonuca göre filanmı verdi acaba,ben geçen hafta içi yaptırdım kan idrar ve idrar kültürü,şeker,tiroit,sarılık vs..testleri çok şükür hepside iyi çıktı ilaç vermedi.

Benim butun kan idrar troid tahlilerimi 5.haftada yapmisti ilk gittigimde hepside iyi cikmisti ama neden erken demir magnezyum verdi bilmiyom canim

Benimde karnim dumduzdu eskiden benim 8 haftada karnim cikmaya basladi suanda bayagi belli hamile oldugum anlasiliyor bayagi. Ama cok yemekte iyi degil ama duramiyodum yani kendimi taniyamiyorum ben surekli acim doktorum cok kizdi 11.haftada 3,5 kiloyu gorunce 1ayda en fazla 1kilo alabilirsin dedi simdi korkudan tartilamiyorum 11subatta kendisi tartsin artik.benim yuzum degismedi canim suratimdan kilo almadim allahtan dudak catlamsi ozelliklede el kurulugu var bende

evet cnm kimi dr çok kızıyo fazla kiloya,benimde yemek yedikten sonra bayağı bi şişiyo karnım,el ve dudak çatlamasını ben bu havalara bağlıyorum bol kremde sürüyorum ama nafila çokta üşümem var bi ısıtamadım kendimi,hayır sıkı giyinen bir insanda deilimki kalın giyinsemde bunalıyorum hasta olmadan şu kışı bir atlatsaydık.allahtan karne aldık çocuklarla evdeyiz 15 gün boyunca dinlenicem bol bol.

kilo konusunda kimse beni gecemez sanırım suan 4 kilo aldım ve acım hep acım hemde eşimde kiloya karsı biraz böle hızlı kilo alınca oda benim için endiseleniyor az ye diyip dolanıyor peşimde bazen cok üzülüyorum karısıyor diye ama işin gercegi sırf benim iyiliğim için yapıyor bunu

kilo konusunda kimse beni gecemez sanırım suan 4 kilo aldım ve acım hep acım hemde eşimde kiloya karsı biraz böle hızlı kilo alınca oda benim için endiseleniyor az ye diyip dolanıyor peşimde bazen cok üzülüyorum karısıyor diye ama işin gercegi sırf benim iyiliğim için yapıyor bunu

Sende benim kilo arkadasimsin kilodasim ya elimizdeki degilki habire acim ve doymuyorummmm

Belki de eşin sana o şekilde söylediği için, sürekli yemekler aklında :1:

Mesela akşamları daha hafif yesen, daha az kilo alırsın...:34:

slm kızlar nasılsınız,ya sabahtan beri bişey yoktu karnım ağrımaya başladı şimdi ara ara bende bu hep oluyo dün akşamda ağrıdı sizlerde oluyormu acaba.

arada evt adet zamanlarıma yakın karın ağrısı oluyor

belkide üşütmedende kaynaklı olabilir

Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez

bilmiyorum ama bana değişcek gibi geliyo nedense:/

bu kadar erkek olması çok ilginçç

yada şimdiden sonrakiler kız olabilir belki hehe

hamileliği çok kötü geçen iki kişi tanıyorum ikisininde oğlu var

benim gayet iyi geçti

çok çok bi bulantım olmadı

bakalım neyim olcak

arada evt adet zamanlarıma yakın karın ağrısı oluyor

belkide üşütmedende kaynaklı olabilir

benim gayet iyi geçti

bakalım neyim olcak

Şeymacım senin oğluşun olacak bence....

Bir de evet ya, erkekler aşırı çoğunlukta, acep doktorlar çok mu erken karar verdi, yanılanlar bence de olacak....

Şeymacım senin oğluşun olacak bence....

Bir de evet ya, erkekler aşırı çoğunlukta, acep doktorlar çok mu erken karar verdi, yanılanlar bence de olacak....

Canim seyma cok kiz istiyo insallah gonlune gore vercek haftaya ogrencez.buarada senin nickini yeni gordum ben senin cinsiyetin bellimi?

Canim seyma cok kiz istiyo insallah gonlune gore vercek haftaya ogrencez.buarada senin nickini yeni gordum ben senin cinsiyetin bellimi?

Biliyorum canım kız çok istiyor ama bence oğluşu olacak....

Benimki de irkek galiba, yani 12 haftalıkken erkeğe benzetmişti doktorum bir daha ki gidişimde 17 Şubat...

Biliyorum canım kız çok istiyor ama bence oğluşu olacak....

Benimki de irkek galiba, yani 12 haftalıkken erkeğe benzetmişti doktorum bir daha ki gidişimde 17 Şubat...

hoşgeldin arkadasım...
yine yeni yeniden hoşgeldin:52:

bizde seni çokkk merak etmiştik...

kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:

kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:

geçmiş olsun cnm
bayağı korkmuşsun birdaha olmaz inş. :nazar:

mrb canlar benim gebelik şuan 10+5 arasıra sol tarafıma kramp gibi bi ağrı oluyo gerildiğimde özellikle başka bi şikayetim yok çok şükür bebek sol tarafta galiba o sebebden olabilirmi :30: doktoruma sorcm da randevu 8 şubat sizlere sorayım dedm bide

benim gayet iyi geçti

bakalım neyim olcak

bnmde hamileliğim çok rahat geçiyo cnm elham çin takvimine göre kız görünüy be sene kız senesiymş herkes öyle diyo ama bakalm sağlıklı olsunlarda (= :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

mrb canlar benim gebelik şuan 10+5 arasıra sol tarafıma kramp gibi bi ağrı oluyo gerildiğimde özellikle başka bi şikayetim yok çok şükür bebek sol tarafta galiba o sebebden olabilirmi :30: doktoruma sorcm da randevu 8 şubat sizlere sorayım dedm bide

ARADA OLUYOR cnm

bu arADA BAYANLAR-*-*-

doktorlar her gördükleri çıkıntıyı pipi sandılar sanırım :)))))

ondan erkek bu kadar çok gibi gözüküyor :68:

Back