-----2010 KASIM hamişleri----

bende siz evde olanları kıskanıyorum valla benim gibi elalemin derdini çekmiyorsunuz off bıktım hepten bu günüm kötü başladı benimde....biran önce haziran gelsin istiyorum burdan kurtulmak istiyorum.......

bende öğretmenim evde olmak garip saatler gecmek bilmiyor...
dogum izni alıcam bende gelsin hazirannnn

merhaba kızlar yolundamı hersey

benım yuzumu sıvılce bastı yaa ergenlıkte cıkmayan sıvılceler sımdı cıkıo sanırım :26:

kıslar bişi sorucam gören bilen varsa cevaplasın...

bi fotoğrafcı anne vardı. bebeğinin uyurken fotoğraflarını cekmişti.
aksesuarlarla etrafını süslemişti.

örneğin. battaniyesini kanat gibi büzüştürmüştü. bebeğine antenli taç takıp kelebek yapmıştı.

bu fotoları gören varmı? nerden bulabilirim?
bebekimle yapacalarımı da listeliyorum.

ilk ay el ve ayak izini alacam mesela!!!

aaayynı benim yatış pozisyonum bide bacak arasına yastık koyup yattınmı deymeyin keyfime

benım yuzumu sıvılce bastı yaa ergenlıkte cıkmayan sıvılceler sımdı cıkıo sanırım :26:

Hormonlar aldı başını gidiyor Gem'cim :)))

Bu arada az önce bir arkadaşımla konuştum, hamişti 5 aylık.... doktor 16. haftada erkek dedi kesin %90 dedi.... ve 5. ay kontrolünde kız geliyoooorrrr demiş, arkdaşım da, ilk çocuğum kafama taktığımdan değilde, dumur oldum diyor, şoka girdim, hep oğlum diye sevdik diyor :)))

Ben de 4. ay kontole gitmeden erkek demicem kimseye, kızım mızım yoklar nemelazım şoklara girmiyim

Öğretmenler doğum izni nasıl oluyor ????

Haziran'da zaten okullar kapanıyor, ekleniyor mu doğum iznine:44:

memurlara var ya doğumdan önce 2 ay d.sonra 2 ay izin...
benim sansıma oğlum yaza doğuyor. nisanda doğsaydı. subat-mart d.öncesi-mayıs-haz.d.sonrası ohhh üstünede 3ay yaz tatili yapacaktık ama olmadı

mayısın ortalarında d.öncesi alıcam. okul kapanana kadar evde yatışşşş!!!!
sora eylülde bakıcas
bebekime annem bakarsa işe başlarım
yok eğer bakmas ise 2 aylık bebemi kimseye bırakamam ücretsiz izin alıcam!!!

bende şimdi kalktım masadan doydu karnımız çok şükür,ay evet ya sabahları tv de hiiiç bişey olmuyo bizde çizgi film izliyoruz tavsiye ederimmm

benim de olmuştu 3 hfta once hatta birini patlattım izi kaldı dikkat et.
ergenlikte hiç olmamıştı.

yüz temizleme jellerinden aldım. her sabah güzelce yıkıyorum.
eskiye göre yüzüm daha yağlı sanırım...:82:

ben o fotoların vıdeosunu face de ızlemıstım ama nasıl buluruz bılemedım :26:

hoşgeldin cnmm,merka etme bebişten oluyo onlar benim suratımdada çıktı ve dudaklarım çok çatladı kabuklanıp soyuluyo ay çok sinir oluyorum...
bide bu karın ağrıları olmasa

ne hormonmus yıllalrca benleydı 3 ayda butun ıntıkamını aldı valla

bızım pıpı cok barız dı ya kordon dıger tarafa uzanmıstı alla alla:26:
yok ellemem asla ..benıım jeller hep peelingliydi dr kullanma didi onu kullanma bunu kullanma sabundan baska bısı surmuyorum artık

bende topikteki herkes erkek diyince bebemden ve doktordan şüphe etmeye başladım...
ctesine az kaldı. bakalım...
dün eşim sitedekilerin cinsiyetleri belli mi diye sordu.
4 kız var dedim. 10küsür erkek var dedim
neeee!!! erkeklerin ne işi var hamilelik sitesinde dedi
garibim erkek derken büyük erkeklerden-babalardan sanmış
aklı nerdeyse artık

Ooooo

Evet 2 aylık yawru kime emanet edilir ki daha, üstelik süt çocuğu...

Ne kadar saçma, ben anlamıyorum bu doğum izinlerini, çocuğu fırtlatın gelin diyorlar resmen... bankadada öyleydi ücretsiz doğum izni bile almak ölümdü, bankadakiler için, yok işler çoookkmuşta falanmışta filanmışta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…