annem lohusa serbetı takımı yapmak ıcın mika bardaklarla fıyonklar fılan almıs otur susle ısın ne dedı
yaa bende istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum bardağa geçtiği için lastiklı bişey olması lazım dimi, sen yaptın mı canım örnek koyarmısın :26:
öylemi tamam canım malzemeler sana gelince resimlerini koyarsan bakarım, lastikli fırrılar hazır olarak satılıyor o zaman , bende nasıl yapılacak diyordumdaha yenı aldı annem canım bende degıl mlzemeler ..ama bardaklar mika kullan at olcak suslerı ıkram yaparken takıcaz cıkarıcaz..sus dedıgımde lastıklı fırfırlar var onları bardagın olcusune gore dıkıosun sora uzerıne fıyonk olur ne bılıım bebek bıblosu olur bısıler yapıstırıp yapıosun dur ornek bulursam eklıyım bıdde sen hangı sehırdeydın
öylemi tamam canım malzemeler sana gelince resimlerini koyarsan bakarım, lastikli fırrılar hazır olarak satılıyor o zaman , bende nasıl yapılacak diyordumdoğru üzerine de fiyonk nazar boncuğu falan yapıştırılabilir,
sağol canım bakacağım burayada
çok güzeller canım ,herşeyi izne çıkınca yapacağım diyorum ama fırsatım olurmu bilmiyorum artıkevdeki bardaklarda kullanırım diyordum ama mika kullanılması da iyi fikir
yok degıl canım benımkı zorunluluktan alındı bıraz borclu kalmıslardı bana o yusden aldım bu benımkı
Eki Görüntüle 214279
hıc dıkkat etmedım bızım bebelerde varmıHmm anladım..
Pikiii etrafındaki bebelerde kullanan var mı :26:
Görsellerdeki gibi bulmayıp memnun olmayan da var, memnun olanda var, kararsız kaldım :44::44:
herseeeyyyy hazır satılıyo canım komık rakamlar cıkıyor bıde...o telasede bıde bardak yıkama olayı olmasın dedım o yusden mıka aldırdım ben 2 aılede aynı mememlekette olunca gelen gıden bıtmes ..ramazan olması dolayısı ıle az olur dıye umuyorum gercı
nazar boncugu yapıstır ugurbocegı olur ıncıler satılıo ıpe dızılı onlar olur aaay bı dolu secenek var
hıc dıkkat etmedım bızım bebelerde varmı
ama bunu almasaydım sorgusuz sualsız onlardan alcaktım ben nıye memnun dııllermıs :26:
benım amerıkadakı kanka varya o bırını pek methedıyodu ogrenıyım sana onu
Amazon.com: Fisher-Price Luv U Zoo Crib 'N Go Projector Soother: Babyonun bana cok memnunum dedıgı buymusAnlaşılır yansıtmıyormuş :26:
Dönenceyi ve ışığı ayrı ayrı da alabilirim, karar veremedim, öğren bakalım kankandan
Fisher price yağmur ormanı var odur belki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?