bu hafta beitince benimde son 2 haftam kalıyorrrrrrrrrrrrrr. Normalde bende bu hafta sonu bırakabılırım ama maaşı tam almak için 2 hafta daha katlanıcammmmmmmişten çıkınca evde daha çok iş var komple temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Allahtan kız kardeşim bende kalcak 1 ay onunla beraber yapıcaz yavaş yavaş Bu arada kendime bi vantilatör buldum kendime geldimmmmmmmm. sıcaktan yapış yapış olmuştummmmm:84:
Ayrıca saat 16:15 de doktor randevum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaanımı görcemm. Kocem gelkcek almayaaaaaaaaaaaa
bu hafta beitince benimde son 2 haftam kalıyorrrrrrrrrrrrrr. Normalde bende bu hafta sonu bırakabılırım ama maaşı tam almak için 2 hafta daha katlanıcammmmmmmişten çıkınca evde daha çok iş var komple temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Allahtan kız kardeşim bende kalcak 1 ay onunla beraber yapıcaz yavaş yavaş Bu arada kendime bi vantilatör buldum kendime geldimmmmmmmm. sıcaktan yapış yapış olmuştummmmm:84:
Ayrıca saat 16:15 de doktor randevum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaanımı görcemm. Kocem gelkcek almayaaaaaaaaaaaa
Herkese merhaba
Gece çok rahat uyudum, vantilatörü açıp battaniye örttüm
Şimdilik boğazım, burnum sağlam duruyor :44:
aman bişeyde olmaz inşallah.
bende gece korkuma tavan vantilatörünü açmadım. 2defa 5 dk lık aç kapa yaptım o kadar. terledim bunaldım ama bugün iyiyim çok şükür. iş yerine şişme havuz getiricem içinde çalışıcam :76:
slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok bakıyorum oğluşumun odası çok güzel oldu ama mobilyalar kokuyo açtım havalandırmak için yerleştirmedim oyüzden yerleştirince ekleyeceğim fotoları bugünde çarşıya gittik mevlütte dağıtmaya mıknatıslı bebek figürlü süslerden aldık takı yastığı kapı süsü sepet aldık daha doğmadan yedi yine paraları bu yaramaz çocuk yaaa
Güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun da büyüsün odasında oğluşun
Ahh şimdiki bebeler pek şanslı :97:
günaydınnnn...
isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da
babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...
bebem isimsiz kaldı...
günaydınnnn...
isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da
babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...
bebem isimsiz kaldı...
Herkeslere günaydınnnn
Keremoscum artık bi isimde karar kılsanız bencedeeeeee isimsiz kalıcak bebenizz
Herkeslere günaydınnnn
Keremoscum artık bi isimde karar kılsanız bencedeeeeee isimsiz kalıcak bebenizz
yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:
Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmışbenim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi. i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.
maşallah kaan a
kocaman olmuş selina
Mrb kislar......
Evde yan gel yatiyorum superrr is yapmak cok zor hava cok sicak disari cikmiyorum zorunda kalmadikca eksiklerimde kaldi
daha herkeste iyitmis cok sukur
gunler yaklastikca fena korku basiyor beni
neyse optum hepinizi cooook
kıslar benım laptopun sarj kablosunu kopardım ben h.sonu yokum..umarım pztsı elımde olur hepınızı cok opuyorum
yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:
Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmışbenim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi. i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?