-----2010 KASIM hamişleri----

amann kaoşu görmeye mi gideceksin?

ben kocama hep kaoş derim o da çok sinirlenir, hiç oluyor mu uyuyor mu diye? senin oğluşun da benim için bir kaoş artık :) bakalım oda sinirlenecek mi?:89:

Bakalım ısırılcak kıvama gelmiş mi

güzel haberlerle gel canım inşallah

Herkese merhaba

Gece çok rahat uyudum, vantilatörü açıp battaniye örttüm
Şimdilik boğazım, burnum sağlam duruyor :44:

aman bişeyde olmaz inşallah.

bende gece korkuma tavan vantilatörünü açmadım. 2defa 5 dk lık aç kapa yaptım o kadar. terledim bunaldım ama bugün iyiyim çok şükür. iş yerine şişme havuz getiricem içinde çalışıcam :76:

Ama sen hassas bünyelisin açma tabi, afirim :82:

Geçen hello babyye gittiydik sermişler cici havuzları, aklımızdan geçmedi değil, bebiş gelene kadar test edip onaylarız diye

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok bakıyorum oğluşumun odası çok güzel oldu ama mobilyalar kokuyo açtım havalandırmak için yerleştirmedim oyüzden yerleştirince ekleyeceğim fotoları bugünde çarşıya gittik mevlütte dağıtmaya mıknatıslı bebek figürlü süslerden aldık takı yastığı kapı süsü sepet aldık daha doğmadan yedi yine paraları bu yaramaz çocuk yaaa

Güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun da büyüsün odasında oğluşun

Ahh şimdiki bebeler pek şanslı :97:

Güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun da büyüsün odasında oğluşun

Ahh şimdiki bebeler pek şanslı :97:

evet canım ya çok şanslılar herbişeyleri düşünülmüş al al bitmiyo artık gücümüz yettiği kadarıyla alıyoruz bizde bide ilk bebek olduğu için galiba herşeyini alıyoruz böyle allah güç versin hepimize

Mrb kislar......
Evde yan gel yatiyorum superrr is yapmak cok zor hava cok sicak disari cikmiyorum zorunda kalmadikca eksiklerimde kaldi
daha herkeste iyitmis cok sukur
gunler yaklastikca fena korku basiyor beni
neyse optum hepinizi cooook

kıslar benım laptopun sarj kablosunu kopardım ben h.sonu yokum..umarım pztsı elımde olur hepınızı cok opuyorum

günaydınnnn...

isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da

babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...

günaydınnnn...

ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...

bizde cinsiyetini ilk öğrendiğimizde koyduk bebeğimin adını 3 yaşındaki oğlumun adı bahadır düşündük düşündük ne olsun dedik berkay ismini koyduk süper ikili olurlar

günaydınnnn...

ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...

Herkeslere günaydınnnn

Keremoscum artık bi isimde karar kılsanız bencedeeeeee isimsiz kalıcak bebenizz

yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:

Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmış benim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi. i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.

maşallah kaan a
kocaman olmuş selina

Mrb kislar......
Evde yan gel yatiyorum superrr is yapmak cok zor hava cok sicak disari cikmiyorum zorunda kalmadikca eksiklerimde kaldi
daha herkeste iyitmis cok sukur
gunler yaklastikca fena korku basiyor beni
neyse optum hepinizi cooook

Ohh miss, yat tabi hakettin

kıslar benım laptopun sarj kablosunu kopardım ben h.sonu yokum..umarım pztsı elımde olur hepınızı cok opuyorum

Aferim, haber verdin

Maşallah Kaan Paşa'ya kocaman olmuş

Biz de bugün yedek dr'umuza gittik
45cm ve 1981 gr olmuş, 1 haftada 350 gr a yakın almış
Kolları yine yüzünün önündeydi ama aradan net olmasada foto alabildik
Köklerimiz karadenize dayanıyor galiba kocaman burnuşu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…