• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

amaa 35+2 bile bana baya ileri gelmişken sen bir de sezeryanla daha da erken doğuracaksın. çok heyecanlı. topiğimizin ilk bebeği seninki olacak snaırsam.

bende bu aralar 42. haftaya sarkan bir doğumum olacağını düşünüyorum. kendimce nedense?

:90::90::90:
42 ye kadar bekleyeni hiç duymadım :9::9:
Şimdiden fenalık basıyor, 38den sonra sezerciğe ılımlı yaklaşırsak şaşmam :86::86:

bende cam açık yatıyorum 2 gündür üstümde ince bir pike hala uyuyamıyorum terden :59: başka çözüm yolları bulmalıyım. Eşim gayet rahat uyudu ben dönüp durdum gene. Evimde en üst kat çatının sıcağı vuruyor galiba. offff offff kömür gibi yanıyorum:52: hamilelik bu sıcaklarda zor oluyormuş yawwww. Bir daha ki sefere nisan mayıs gibi doğuracak şekilde çalışmalara başlıycam:86:

:90::90::90:
42 ye kadar bekleyeni hiç duymadım :9::9:
Şimdiden fenalık basıyor, 38den sonra sezerciğe ılımlı yaklaşırsak şaşmam :86::86:

ayy ben çok duydum da ondan galiba bu endişelerim. 42 çok geç yaa ben bebekimi istiyorum.:26:

Aa ne güzel ben 38e doğru gitcen sanıyordum, iyimiş o zaman :32::32:

öyle gidecektim ben aslında pur, ama kocam evham yaptı... ben onu bırakmaya kıyamıyordum ama o beni göndermeye kıydı. ne olur olmaz dedi, ben gelirim seni görmeye dedi. napalım katlancaz oğluşumuz için. 34-35. haftamda gitmiş oluyorum. zaten doktor da 37 ye kadar yolculuk izni vermişti.:97:

öyle gidecektim ben aslında pur, ama kocam evham yaptı... ben onu bırakmaya kıyamıyordum ama o beni göndermeye kıydı. ne olur olmaz dedi, ben gelirim seni görmeye dedi. napalım katlancaz oğluşumuz için. 34-35. haftamda gitmiş oluyorum. zaten doktor da 37 ye kadar yolculuk izni vermişti.:97:

Valla bu kocalar bizden daha evhamlı :9::9:

Son düzenleme:
bu hafta beitince benimde son 2 haftam kalıyorrrrrrrrrrrrrr. Normalde bende bu hafta sonu bırakabılırım ama maaşı tam almak için 2 hafta daha katlanıcammmmmmm:52: işten çıkınca evde daha çok iş var komple temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Allahtan kız kardeşim bende kalcak 1 ay onunla beraber yapıcaz yavaş yavaş:66: Bu arada kendime bi vantilatör buldum kendime geldimmmmmmmm. sıcaktan yapış yapış olmuştummmmm:84:

Ayrıca saat 16:15 de doktor randevum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaanımı görcemm. Kocem gelkcek almayaaaaaaaaaaaa:66::46:

bu hafta beitince benimde son 2 haftam kalıyorrrrrrrrrrrrrr. Normalde bende bu hafta sonu bırakabılırım ama maaşı tam almak için 2 hafta daha katlanıcammmmmmm:52: işten çıkınca evde daha çok iş var komple temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Allahtan kız kardeşim bende kalcak 1 ay onunla beraber yapıcaz yavaş yavaş:66: Bu arada kendime bi vantilatör buldum kendime geldimmmmmmmm. sıcaktan yapış yapış olmuştummmmm:84:

Ayrıca saat 16:15 de doktor randevum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaanımı görcemm. Kocem gelkcek almayaaaaaaaaaaaa:66::46:

ayyy ne güzelll hadi hayırlı haberlerle gelll
ben de ösledim oğlumu:70:

Back