• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydınnnn...

isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da:9:

babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...
hepsınıde begendım soyadınızla uyumlu olanı secın bence artık :37:
Aferim, haber verdin :46::46::54:
ogrendım artık okadar laftan sonra :111:
Biz de bugün yedek dr'umuza gittik :9::9:
45cm ve 1981 gr olmuş, 1 haftada 350 gr a yakın almış :53::53:
Kolları yine yüzünün önündeydi ama aradan net olmasada foto alabildik :69::69:
Köklerimiz karadenize dayanıyor galiba kocaman burnuşu var :52::52:

Eki Görüntüle 208434
:nazar::nazar:
ben bunu yerım murnunu agzını:56::56:
kocaman olmus yaaaaa kuzu maşallaaah 41 kere ...sanada efferım ıyı bakmıssın kuzuna :86:

selına kaan a da masallah buyuduler yaaaaaaaa:69:

epıduralde muhakkak beklıosun 4 cm e kadar ..ınsallah o ana kadar cok sancı cekmessın..sunuda unutma epıdural herkese yapılamıyor tansıyonunu etkılerse takmıyorlar...şartlama yanı kendını sımdıden epıdural olcak dıye ınsallah gerek kalmaz ona :34:

Eki Görüntüle 208434

Maşallah maşallahh bu topiğin bebelerinin kilosu yerinde benim oğluş 32 haftalıkken 1875i :) Bebiş çok kilolu olmayacak benim..Bu arada sizi heyecanlandırayim 3 haftam kaldı hayırlısıyla..Kızlar son haftalar işler iice değişiyor hazırlıklı olun kabız olanlar son ay daha da işkence çekecek benim dün kan geldi zorlamadığım halde..Son günler zor günler..Sabır sabır

Eki Görüntüle 208434

maşallah yumuk yumuk şuna bakın hele teyzeleri yer o nu bitirir:9::9:

selına kaan a da masallah buyuduler yaaaaaaaa:69:

epıduralde muhakkak beklıosun 4 cm e kadar ..ınsallah o ana kadar cok sancı cekmessın..sunuda unutma epıdural herkese yapılamıyor tansıyonunu etkılerse takmıyorlar...şartlama yanı kendını sımdıden epıdural olcak dıye ınsallah gerek kalmaz ona :34:

Ben hep epidural die endeksledım kendımı o yğzden rahatım . pek takmıyorum doğumu. ama bie olmazsa yandıkkkkkkkkkkk korkudan artık naparım bilmiommmm.. Zaten bı dahakı randevuma anestesi doktoruyla görüşcekmişim. bakalım o uygun bulacak mı :44:

Maşallah maşallahh bu topiğin bebelerinin kilosu yerinde benim oğluş 32 haftalıkken 1875i :) Bebiş çok kilolu olmayacak benim..Bu arada sizi heyecanlandırayim 3 haftam kaldı hayırlısıyla..Kızlar son haftalar işler iice değişiyor hazırlıklı olun kabız olanlar son ay daha da işkence çekecek benim dün kan geldi zorlamadığım halde..Son günler zor günler..Sabır sabır

yerinde olsam heycandan ölürdümmmm heraldeee biz ogunlerı gorebılcezmı yaww :9: son 2 hafta son 3 hafta diyeeeeee :9:

maşallah yumuk yumuk şuna bakın hele teyzeleri yer o nu bitirir:9::9:

Teşekkür ederiss :16::16: Gelse de yesek :69::69::56::56:

yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:

Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmış :53: benim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi.:9: i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside :9: Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun :9:Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.

:nazar::nazar: msllh cnm bebisine kocaman olmus..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 208434

Yedek doktor :9::9::9:

Maşallah kilosu ve boyu iyi, tombiş olacak heralde :65:

Burnu bence usgeden öle çıkmış, çok datlu duruyor :emir_bebek:

Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmış :53: benim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi.:9: i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside :9: Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun :9:Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.

ohhh maşallahhhh, süper yaaa, kocaman oluyolar artık :69:

resim eklememişin selina...

Epidural için 3 cm açılma gerekiyorsa, tümden normal doğur derim, o kadar açıldıktan sonra :9:

maşallahhh maşallahhh:nazar:
haberler güzel... böyle güzel haberler gelince bende mutlu oluyorum...:66:

kangurumuzu astık... içine eldiven, kusmuk bezi, ter bezi, şapka, tırnak mak, tarak vb. koyduk...

babamız hala başımızda çantanı hazırlaaaa diooooo:52:

Eki Görüntüle 208434

ayy kuzum benim cok tatli ya kime benziyo acaba masallah kocaman olmus .,,,bizimkinin burnunun ucuda sis kocaman

yerim ben seni oy massllh tombis bu purcugum:nazar::16:
Yedek doktor :9::9::9:

Maşallah kilosu ve boyu iyi, tombiş olacak heralde :65:

Burnu bence usgeden öle çıkmış, çok datlu duruyor :emir_bebek:
ayy kuzum benim cok tatli ya kime benziyo acaba masallah kocaman olmus .,,,bizimkinin burnunun ucuda sis kocaman

Teşekkür ederis cici teyseler :55::55:

ozencchcim ben babasına benzettim, özellikle çene yapısı kopya sanki :97::97:

cigtanemmm, pur teysemmm maşallahhhh :69::69::69:

ne güzel kıızın var ya pur teyse :nazar::nazar::nazar:

bende dün dokturuma gittim :D 28+4 de 1.380 gr mış :33:

baş aşağı dedi :66::66::66:

renkli görmek için 21 haziranı bekliyom :68:

herkese slmlar.

günaydınnnn...

isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da:9:

babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...
ali'yi sevdim ben:48::48:

ooo tombişletmişsin canım sen de baya... maşallah! tosun kaan paşaya :)

Eki Görüntüle 208434

yaa güzelliğe baksana bi... nasıl poz vermiş öyle, valla artist olacak pur senin bu kız söylemedi deeme sonra :):51:

herkese slmlar.

ali'yi sevdim ben:48::48:

ooo tombişletmişsin canım sen de baya... maşallah! tosun kaan paşaya :)

yaa güzelliğe baksana bi... nasıl poz vermiş öyle, valla artist olacak pur senin bu kız söylemedi deeme sonra :):51:

Saol Mehtap teysesi :12:
Boydan çekme ihtimali olsaydı daha ne pozlar görecektiniz :52::52: Başına bodyguard tutmamız gerekcek :18::18:

selam kızlar bu topici tesadüfen buldum.. 2010 kasım hamileleri yazınca ben doğurdunuz sandım ve yazdıklarınızı okudum ama sizlerle aynı dönem hamile kalmışız bunu anladım benimde sat 30 kasım tahmini doğum 6 eylül nasılsınız bakalım? benim başım şekerle dertte benimle aynı durumdan muzdarip birileri varmı aranızda? hayırlı sağlıklı hamilelikler bebecikler :emir_bebek:

Back