-----2010 KASIM hamişleri----

günaydınnnn...

isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da

babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...
hepsınıde begendım soyadınızla uyumlu olanı secın bence artık
Aferim, haber verdin
ogrendım artık okadar laftan sonra :111:

ben bunu yerım murnunu agzını
kocaman olmus yaaaaa kuzu maşallaaah 41 kere ...sanada efferım ıyı bakmıssın kuzuna :86:

selına kaan a da masallah buyuduler yaaaaaaaa

epıduralde muhakkak beklıosun 4 cm e kadar ..ınsallah o ana kadar cok sancı cekmessın..sunuda unutma epıdural herkese yapılamıyor tansıyonunu etkılerse takmıyorlar...şartlama yanı kendını sımdıden epıdural olcak dıye ınsallah gerek kalmaz ona

Maşallah maşallahh bu topiğin bebelerinin kilosu yerinde benim oğluş 32 haftalıkken 1875i :) Bebiş çok kilolu olmayacak benim..Bu arada sizi heyecanlandırayim 3 haftam kaldı hayırlısıyla..Kızlar son haftalar işler iice değişiyor hazırlıklı olun kabız olanlar son ay daha da işkence çekecek benim dün kan geldi zorlamadığım halde..Son günler zor günler..Sabır sabır

maşallah yumuk yumuk şuna bakın hele teyzeleri yer o nu bitirir

Ben hep epidural die endeksledım kendımı o yğzden rahatım . pek takmıyorum doğumu. ama bie olmazsa yandıkkkkkkkkkkk korkudan artık naparım bilmiommmm.. Zaten bı dahakı randevuma anestesi doktoruyla görüşcekmişim. bakalım o uygun bulacak mı :44:

yerinde olsam heycandan ölürdümmmm heraldeee biz ogunlerı gorebılcezmı yaww son 2 hafta son 3 hafta diyeeeeee

maşallah yumuk yumuk şuna bakın hele teyzeleri yer o nu bitirir

Teşekkür ederiss Gelse de yesek

msllh cnm bebisine kocaman olmus..

Son düzenleme:

Yedek doktor

Maşallah kilosu ve boyu iyi, tombiş olacak heralde

Burnu bence usgeden öle çıkmış, çok datlu duruyor

ohhh maşallahhhh, süper yaaa, kocaman oluyolar artık

resim eklememişin selina...

Epidural için 3 cm açılma gerekiyorsa, tümden normal doğur derim, o kadar açıldıktan sonra

maşallahhh maşallahhh
haberler güzel... böyle güzel haberler gelince bende mutlu oluyorum...

kangurumuzu astık... içine eldiven, kusmuk bezi, ter bezi, şapka, tırnak mak, tarak vb. koyduk...

babamız hala başımızda çantanı hazırlaaaa diooooo

ayy kuzum benim cok tatli ya kime benziyo acaba masallah kocaman olmus .,,,bizimkinin burnunun ucuda sis kocaman

yerim ben seni oy massllh tombis bu purcugum
Yedek doktor

Maşallah kilosu ve boyu iyi, tombiş olacak heralde

Burnu bence usgeden öle çıkmış, çok datlu duruyor
ayy kuzum benim cok tatli ya kime benziyo acaba masallah kocaman olmus .,,,bizimkinin burnunun ucuda sis kocaman

Teşekkür ederis cici teyseler

ozencchcim ben babasına benzettim, özellikle çene yapısı kopya sanki :97::97:

cigtanemmm, pur teysemmm maşallahhhh

ne güzel kıızın var ya pur teyse

bende dün dokturuma gittim 28+4 de 1.380 gr mış

baş aşağı dedi

renkli görmek için 21 haziranı bekliyom

herkese slmlar.

günaydınnnn...

isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da

babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...

bebem isimsiz kaldı...
ali'yi sevdim ben
ooo tombişletmişsin canım sen de baya... maşallah! tosun kaan paşaya :)

yaa güzelliğe baksana bi... nasıl poz vermiş öyle, valla artist olacak pur senin bu kız söylemedi deeme sonra :)

Saol Mehtap teysesi
Boydan çekme ihtimali olsaydı daha ne pozlar görecektiniz Başına bodyguard tutmamız gerekcek :18::18:

selam kızlar bu topici tesadüfen buldum.. 2010 kasım hamileleri yazınca ben doğurdunuz sandım ve yazdıklarınızı okudum ama sizlerle aynı dönem hamile kalmışız bunu anladım benimde sat 30 kasım tahmini doğum 6 eylül nasılsınız bakalım? benim başım şekerle dertte benimle aynı durumdan muzdarip birileri varmı aranızda? hayırlı sağlıklı hamilelikler bebecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…