hepsınıde begendım soyadınızla uyumlu olanı secın bence artıkgünaydınnnn...
isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da
babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...
bebem isimsiz kaldı...
ogrendım artık okadar laftan sonra :111:Aferim, haber verdin
Biz de bugün yedek dr'umuza gittik
45cm ve 1981 gr olmuş, 1 haftada 350 gr a yakın almış
Kolları yine yüzünün önündeydi ama aradan net olmasada foto alabildik
Köklerimiz karadenize dayanıyor galiba kocaman burnuşu var
Eki Görüntüle 208434
Eki Görüntüle 208434
Eki Görüntüle 208434
selına kaan a da masallah buyuduler yaaaaaaaa
epıduralde muhakkak beklıosun 4 cm e kadar ..ınsallah o ana kadar cok sancı cekmessın..sunuda unutma epıdural herkese yapılamıyor tansıyonunu etkılerse takmıyorlar...şartlama yanı kendını sımdıden epıdural olcak dıye ınsallah gerek kalmaz ona
Maşallah maşallahh bu topiğin bebelerinin kilosu yerinde benim oğluş 32 haftalıkken 1875i :) Bebiş çok kilolu olmayacak benim..Bu arada sizi heyecanlandırayim 3 haftam kaldı hayırlısıyla..Kızlar son haftalar işler iice değişiyor hazırlıklı olun kabız olanlar son ay daha da işkence çekecek benim dün kan geldi zorlamadığım halde..Son günler zor günler..Sabır sabır
Maşallah maşallahh bu topiğin bebelerinin kilosu yerinde benim oğluş 32 haftalıkken 1875i :) Bebiş çok kilolu olmayacak benim..Bu arada sizi heyecanlandırayim 3 haftam kaldı hayırlısıyla..Kızlar son haftalar işler iice değişiyor hazırlıklı olun kabız olanlar son ay daha da işkence çekecek benim dün kan geldi zorlamadığım halde..Son günler zor günler..Sabır sabır
maşallah yumuk yumuk şuna bakın hele teyzeleri yer o nu bitirir
yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:
Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmışbenim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi. i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.
Eki Görüntüle 208434
Eki Görüntüle 208434
yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:
Bebişim gayet iyi 1970 gr olmuş boyuda 39 cm. suyunda iyi dedi doktorumuz. Doğumum 9 ağustosa gelcek. doktorum ağustosta izine çıkıcakmışbenim haricimde 2 doktor arkadaşım daha var dedi yada temmuz sonu doğurursdan güzel olur bende olurum dedi. i sonraki randevum 1 temmuz ondan sonraki de 20 temmuz. 3 hafta aralıklarla verdi 2 randevumuda. ve ilk randevuyu ben aldım sabah 09:30 da her ikiside Her randevuda en az 1 -1,5 saat garanti bekliyrum çünkü.. Doktorumuz Çok yoğun Bunların haricinde epidurali sordum. Epidural için en az 3-4 cm açılma gerekiyormuş. yani 3-4 cm açılana kadar ağrı çekiyormuşum yine.
Eki Görüntüle 208434
yerim ben seni oy massllh tombis bu purcugum
Yedek doktor
Maşallah kilosu ve boyu iyi, tombiş olacak heralde
Burnu bence usgeden öle çıkmış, çok datlu duruyor
ayy kuzum benim cok tatli ya kime benziyo acaba masallah kocaman olmus .,,,bizimkinin burnunun ucuda sis kocaman
cigtanemmm, pur teysemmm maşallahhhh
ne güzel kıızın var ya pur teyse
bende dün dokturuma gittim28+4 de 1.380 gr mış
baş aşağı dedi
renkli görmek için 21 haziranı bekliyom
ali'yi sevdim bengünaydınnnn...
isimsiz oğlum uyandırdı beni ama insaflı bi şekilde saat 10da
babamıza isim bul diyoz: aslan-ali-haktan-yiğit dio hep baska bişi demiyor
ben de mert diom...
bebem isimsiz kaldı...
ooo tombişletmişsin canım sen de baya... maşallah! tosun kaan paşaya :)yazmayı unutmuşum kızlarrr...:44:
Eki Görüntüle 208434
herkese slmlar.
ali'yi sevdim ben
ooo tombişletmişsin canım sen de baya... maşallah! tosun kaan paşaya :)
yaa güzelliğe baksana bi... nasıl poz vermiş öyle, valla artist olacak pur senin bu kız söylemedi deeme sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?