-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın Selinaa,

İstanbul dada hava acaip sıcak birde nem oranı yüksek bayılmamak elde deil.. Sabah işe nasıl geldim bilmiyorum... Allah yardımcımız olsunnn inşallahh...

günaydın kızlar...

sıcakkkk çoookkk sıcaakkkk!!!

kendimi gece sancılanmaya ve gece doğuma gitmeye teşvik ediyorum

kojam evde olcak... hava serin olcak...yollar boş olcak... hastanede muayene bekleyenler olmicak... diye kendimi kandırıyorum ama bakalım nolcak!!!

gebelik org dan alıntı

Daha önceki haftalarda öğrendiğiniz gibi, ayak bileklerinde şişmeler normal gebelik bulguları olarak kabul edilir. Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.
Tansiyon yükselmesi, idrarda protein ve vücutta şişmeyle seyreden bu hastalık ciddi bir durumdur

ne güzel şeyler istemişsin keramoscummmmmm

günaydın hanımlar...

bugün uykumu uyudum ve aranıza katıldım. ama topik çok boşaldı ya..

hepiniz sıcaklardan şikayetçisiniz aynen vallahi ya, akşam duş alıyorum sabaha tekrar duş ihityacı duyuyorum. Allah sonumuzu hayır eyleye. ben bir de 1300 rakımlı bir yerde oturuyorum sıcak memlekettekilere diyecek lafım yok.

Günaydın hoşgeldin canım

offff bu ne sıcakkk bayılıcam kocişte yok evde dün yalovoya eğitime gitti akşama gelicek hafta sonuu denizemi girsem acaba kızlar benim mapustaki küçük adam çıkmak istiyo bir an önce 8.5 ay yeter diyo sanki tekmelerinle haklı çocuk bu sıcakta içerde bunalıyodur

kaç haftalıksın sen?

35+2 yim cnm 3 haftam falan kaldı doğuma sezeryan olucağım için...

amaa 35+2 bile bana baya ileri gelmişken sen bir de sezeryanla daha da erken doğuracaksın. çok heyecanlı. topiğimizin ilk bebeği seninki olacak snaırsam.

bende bu aralar 42. haftaya sarkan bir doğumum olacağını düşünüyorum. kendimce nedense?

Herkese merhaba

Gece çok rahat uyudum, vantilatörü açıp battaniye örttüm
Şimdilik boğazım, burnum sağlam duruyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…