amaa 35+2 bile bana baya ileri gelmişken sen bir de sezeryanla daha da erken doğuracaksın. çok heyecanlı. topiğimizin ilk bebeği seninki olacak snaırsam.
bende bu aralar 42. haftaya sarkan bir doğumum olacağını düşünüyorum. kendimce nedense?
:90::90::90:
42 ye kadar bekleyeni hiç duymadım
Şimdiden fenalık basıyor, 38den sonra sezerciğe ılımlı yaklaşırsak şaşmam :86::86:
Offff ne sıcak ya çalışmak eziyet oluyor
ayy ben çok duydum da ondan galiba bu endişelerim. 42 çok geç yaa ben bebekimi istiyorum.:26:
bursada yağmur başladı ohhh be biraz serinledi hava
sen çalışabilir alcan mı izne mi ayrılcan haftaya canım?
çalışcam pur'cum
Bir sorun olmazsa 37 haftaya kadar çalışıcam
çalışıcaksın tabii berke'nin ihtiyaçları varr
yok erken olmasın gününde olsun 40 haftamda o zaman çıplak kalmaz 15 gün sonra gidiyorum ben de.
çalışcam pur'cum
Bir sorun olmazsa 37 haftaya kadar çalışıcam
Aa ne güzel ben 38e doğru gitcen sanıyordum, iyimiş o zaman
öyle gidecektim ben aslında pur, ama kocam evham yaptı... ben onu bırakmaya kıyamıyordum ama o beni göndermeye kıydı. ne olur olmaz dedi, ben gelirim seni görmeye dedi. napalım katlancaz oğluşumuz için. 34-35. haftamda gitmiş oluyorum. zaten doktor da 37 ye kadar yolculuk izni vermişti.:97:
Allah kolaylık versin ne diim, valla evde bile zor işte daha da zor olur
Valla bu kocalar bizden daha evhamlı
bu hafta beitince benimde son 2 haftam kalıyorrrrrrrrrrrrrr. Normalde bende bu hafta sonu bırakabılırım ama maaşı tam almak için 2 hafta daha katlanıcammmmmmmişten çıkınca evde daha çok iş var komple temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Allahtan kız kardeşim bende kalcak 1 ay onunla beraber yapıcaz yavaş yavaş Bu arada kendime bi vantilatör buldum kendime geldimmmmmmmm. sıcaktan yapış yapış olmuştummmmm:84:
Ayrıca saat 16:15 de doktor randevum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaanımı görcemm. Kocem gelkcek almayaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?