-----2010 KASIM hamişleri----

Gece eşimde ya dönüp durmasana dedi uyku sersemliği biraz sert bir söyleyişti sonra beni opup geri uyudu. Bende biraz zaman geçtikten sonra odayı değiştirdim napayım sıcaktan uyuyamıyorum dönmekten uyutmuyorum da tabi. Ben uyuyamıyorum o uyusun işe gidecek dedim gene dayanamadım kocişe

sıkıntın sıcaksa yatmadan once dus al bence ıslak ıslak yat

benım koce top atsan duymaz sancım gece tutarsa su dokucem uyandırmak ıcın ole anlastık

benım koce top atsan duymaz sancım gece tutarsa su dokucem uyandırmak ıcın ole anlastık

Aynı bizimkide top batlasa duymaz ne yapcaz bilmiyorum.. Geçen akşam dedim gece sancım tutsa seni uyandırana kadar doğurmasam iyidir die.. Gülmeye başladı:

saol gemcim teşekkür ederiz.. Benim karyola ölçüsü de 90x190 yanlız üzerinde 50cmlik şifonyer var o yüzden 90x140 yasdım...

benımde sıfonyer var ama altına yatak gırıo ole yapmıslar o yusden buyuk oldu..tereddut ettım alırken ama baktım cogunluk hep bole..

yatas var ısbır var ıdas var baska marka gelmedı aklıma bakıcaksın artık hepsıne

benımde arzum bu yonde
gerçekten ne kadar da değişiyor insanın ruh hali. zaten çok sert bir mizacım yoktur ağlağımdır ama bu kadar ağlaklık fazla valla.
Şişlik yok, alerji gibi :26:

sıcaktan falan olabilir pur müthiş sıcak var. burası böyleyse...

bu arada benim de kulağım akıyor, gece de ağrıyordu. kulağımın ağrıdığını da aktığını da hiç bilmem.

Ben de uyudum mu top atsalar duymuyorum..

Bi sabah bi bakıyomuşum çoçuk çıkmış agu bugu yapıo

Aslında güzel fikirmiş yatağın altına girmesi bende mi öle yaptırsam...

sıcaktan falan olabilir pur müthiş sıcak var. burası böyleyse...

bu arada benim de kulağım akıyor, gece de ağrıyordu. kulağımın ağrıdığını da aktığını da hiç bilmem.

Hiç böle bişey yaşamamıştım halbuki sıcağı severim zırt pırt duşa giriyorum :26::26:
Klimayı da açmaya korkuyorum :44:

Hiç böle bişey yaşamamıştım halbuki sıcağı severim zırt pırt duşa giriyorum :26::26:
Klimayı da açmaya korkuyorum :44:

açma klimayı çarpar valla... yaa yaşamadıklarımızı yaşamaya başladık bu hamileliklerimizle birlikte. neyse doktorunla bir konuş önemli bişi deildir inş.

Kulak burun akıntısı olabilir demişti benim dr..

Valla yaşamadığımız şeyler oluyor, hayırlısıyla bi doğursak da kurtulsak

ben aglamıyorum artık cok asabıyım ama herkese bagırabılme potansııyelım var :95:

kulak ısı nerden cıktı sımdı alla aallaaaa

bende çarşamba günü alcam uçağa binebilir raporunu üstelik 35 haftalık olacağım.THY 36 haftaya kadar doktor raporuyla alıyor..bi sorun çıkmaz merak etme, hep içini ferah tut

aaa sen de mi antalyadasın bilmiyodum hiç:) bizde pegasusla gidip geliyoruz tek o var ucus yapan kıbrısa ama orda çalışan bi arkadş var da rapor alsan da bazen gıcıklık yapıp almıyolar pegasusda ucaga dedi ona azcık takıldık.öle bişe yaparlarsa şimdiden oğlumla alıştırma yapıyoz nası kavga çıkarırız die

Ben de uyudum mu top atsalar duymuyorum..

Bi sabah bi bakıyomuşum çoçuk çıkmış agu bugu yapıo
bebık gelıyoruuum topunu atınca uyanırsın emın ol hahahah
uyanmassanda tarıhe gecersın oda gusel bıse
Aslında güzel fikirmiş yatağın altına girmesi bende mi öle yaptırsam...

dusun bence..buyuyunce bıda yatak almıcaksın :86:
ama senınkı gıbı kullananlarda memnun..mesela ben lastıklı carsafı olan bebek nevresım takımı kullanamıcam yatak olcusu buyuk oldugundan

Kulak burun akıntısı olabilir demişti benim dr..

Valla yaşamadığımız şeyler oluyor, hayırlısıyla bi doğursak da kurtulsak

evet benmde hiç kulak akıntım olmazdı normalde hamile kaldıgımdan beri akıntı oluyo.geniz akıntısıda cok fazla oda beni mahvediyo.kbb ye gittim normal olur hamilelikte dedi bana da doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…