• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kulak burun akıntısı olabilir demişti benim dr..

Valla yaşamadığımız şeyler oluyor, hayırlısıyla bi doğursak da kurtulsak :27:

alla alla hıc duymamıstım..benım baska yerım akıo :37:
az once komsum vadı 4 aylık kızıyla benım gobek dalgalandıkca ayyy ne ozledım ıcımde olmasını dıyıp durdu ..ben bu halımen cok memnunum kalsın ıcımde buyusun sıkılınca cıkarıyım ben onu :69:

ben aglamıyorum artık cok asabıyım ama herkese bagırabılme potansııyelım var :95:

kulak ısı nerden cıktı sımdı alla aallaaaa

bağıracak adam bulsam bağırcam da. kocamdan başka kimse yok ki bu şehirde, ee her gün de ona bağıramam ki, gerçi her gün ona ağllıyom da niye bağıramayım dimi?

kulak burun boğaz... artık daha neler görcez merak ediorum doğrusu.

çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.

geçmiş olsun dikkat et kendine.

yaa sen memlkete gidecem haberi verdikçe kaçıp gidesim geliyor. içim kıpır kıpır.

memlekete gıdınce habersız bırakma bızı en buyugumuz sızsınız bılıosunki:65:

:)) Kızlar uçaktan indiğim ertesi gün memleketteki doktordan randevu aldım,ablam da o doktorda doğum yapmış çok memnundu doktorundan bakalım ben son anda alışabilecek miyin? Artık ne zaman doğum yapacağımı belirler,tahminen Temmuzun ilk haftası...Size doğum yapacağım tarihi bildiririm :)) İnşallah iyi olurum da doğum nasıl geçti sizle paylaşabilirim

:)) Kızlar uçaktan indiğim ertesi gün memleketteki doktordan randevu aldım,ablam da o doktorda doğum yapmış çok memnundu doktorundan bakalım ben son anda alışabilecek miyin? Artık ne zaman doğum yapacağımı belirler,tahminen Temmuzun ilk haftası...Size doğum yapacağım tarihi bildiririm :)) İnşallah iyi olurum da doğum nasıl geçti sizle paylaşabilirim

ayy cok helecanlı :66:

ıyı olursunuz tabıkı merak etme herseyı yazarsın bıze

çok az kalmış ya, vallahi müthiş heyecanlı bişi. bizimki senden nerdeyse 1 ay sonra... ayy ay geçse şu günler.

Şimdiii gemcim;

31+3 te 220 gündür hamilesin demek oluyor,
toplam süre 9 ay 10 gün ise
bu da 280 gün yapıyor
bi içler dışlar çarpımı yaptıkmıydı
7 ay 10 günlük hamilesin diye sonuç buluyoruz.. :86::86:

7. ayı bitirdin 8. aydan gün alıyorsun bence ama bilenlere sormak lazım.
bende 7 bıttı dıorum demekkı ogrenıyorum bu ısı artık :86:
:35::35::35::35::35:
sen doğurunca çözcen mi ki gem bu işi?

7 ayı doldurmuşsun gemcim... 8 den gün almışsın. yani 7 aylık hamilesin.
doguruncada kac haftalık oldu bu bebek dıye yıcem beynınızı :23::23:
7 ay dolmussa 8 aylık hamıleyım ben dıcem :63:
Şimdiii gemcim;

31+3 te 220 gündür hamilesin demek oluyor,
toplam süre 9 ay 10 gün ise
bu da 280 gün yapıyor
bi içler dışlar çarpımı yaptıkmıydı
7 ay 10 günlük hamilesin diye sonuç buluyoruz.. :86::86:

yanı 8 aylıkmı oluo :53::53::53:
bıde ben usg ye gore 2 gun gerıdeyım 31+1 ım yanı :111:

kızlar bebişlerinize şeker yada çikolata yaptırmayı düşünüyor musunuz? Hamişlerden tavsiyeler var bu konuda. Ben hastane için çikolata yaptırayım diyorum eve gelen pek olmaz çünkü buralı değilim gelen olursa da çikolatalardan onlara da ikram ederim. Yada lavantalı dolabın üstüne yapışacak süslerden mi yaptırsam? Bazıları kendileri yapmışlar çok tatlılar ya. Sizler neler planlıyorsunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/208645-bebek-sekeri-23.html

ben 8 diyorum gem, ama ekliyorum 8. ayın başındayız daha... yoksa 8 deyince aa bir ayın mı kaldı dio millet? zaten bu millete anlatma derdi olmasa hiç düşünmem kaç aydayım die.

Göbüşcüm tikkat et yüzlük yüzlük kuyruğuna geldikkkkkkkk...:49: hastalanmak yokkk:47:

Selam kıslarrr.. Geçmişi şöle bir okudum anca gelebildimmm..

Göbüş geçmiş olsun canım benmim dikkat kendine....Havalar çok sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor vallaa bizim ofiste açık klima soğumaya başladığında üzerime hemen hırka giyiyorum yoksa hastalanırımm allahh korusun hepimizi...

Bu arada kıslar dün oğlumun mobilya siparişini verdik allah izin verirse temmuz 10 teslim edecekler.. Bende buarda ıvır zıvırlarını alıp bitirmek istiyorum , Sizlere soru 90x140 ölçülerinde hazır yatak nerden bulabilirim alan varmı aranızda???:69:

çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.

geçmiş olsun dikkat et kendine.

yaa sen memlkete gidecem haberi verdikçe kaçıp gidesim geliyor. içim kıpır kıpır.

Merhabalar :3::3::3:

Gobuscum geçmiş olsun, dikkat et kendine..

Mehtapcım aynen ben de gece uyuyamadım, ama ben en azından sabahtan biraz dalabildim..

Ya kızlar benim bacaklar komple fısır fısır kabardı ve inanılmaz kaşınıyor, isilik olmuş gibiyim, böle bişey yaşayan var mı, dr a da sorcam da ameliyattaymış :26:

alırsın cnm raporunu merak etme sen bır sorunun yok cok sukur :34:

bende uyyamadım ama bebegın hareketlerınden resmen dalgandırdı butun vucudumu 3 saat fılan uyudum ama

sıcaktan olmstur muhtemelen :26:

gobus gecmıs olsun canım ..
sıcakta bı dert sogukta ıste napcas bole bılmıyorum..ama bıldıgım bısı var Allah bıdaha kısmet ederse bebek en gec mayıs ta dogurcak gıbı hesaplıcam :27:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.:71:
koca kış hiç hastalanmadım. yaz geldi böyle oldu. daha iyiyim çok şükür.

purcum benimde 2 gündür dikkatimi çeken, ayak tabanımda ve bacaklarımda dizime kadar kabartı şeklinde değilde minik minik kırmızı noktacıklar var kan toplanmış gibi ağrı,sancı vs yok ne olduğunu anlayamadım.:44:

kızlar bebişlerinize şeker yada çikolata yaptırmayı düşünüyor musunuz? Hamişlerden tavsiyeler var bu konuda. Ben hastane için çikolata yaptırayım diyorum eve gelen pek olmaz çünkü buralı değilim gelen olursa da çikolatalardan onlara da ikram ederim. Yada lavantalı dolabın üstüne yapışacak süslerden mi yaptırsam? Bazıları kendileri yapmışlar çok tatlılar ya. Sizler neler planlıyorsunuz?

eskıden bole mevlutlerde kulahlar ıcınde verılırdı ya sekerler..ole kulahlar alıp kendım yapmak ıstıyorum ama nerden malzme bulucam bılemıyorum henuz

sende bursadaydın dımı 30 hazıranda bebek fuarı var ona gıtmeden yapmıcam...belkı orda degısık bısıler gorurum

8. ayın içindeyiz işte :13:
Bizimkinin kafa 10 gün, göbek çevresi ve uyluk 8 gün ilerde usgye göre :49:
Şevkonun ablası benim kuzum :33::33:

purcum benimde 2 gündür dikkatimi çeken, ayak tabanımda ve bacaklarımda dizime kadar kabartı şeklinde değilde minik minik kırmızı noktacıklar var kan toplanmış gibi ağrı,sancı vs yok ne olduğunu anlayamadım.:44:

Canım benimde bazı yerler öyle noktacık noktacık, bazı yerler alerji gibi, önceki gün sadece sol bacağımda dizime kadardı ben sivriler yedi sandım :9:
Bugün kasıklarıma kadar 2 bacağımı da sarmış :30: dr u aradım, karaciğer fonksiyonlarına bakalım dedi, hamilelikte karaciğer de sapıtıyormuş heryerimiz olduğu gibi..
Olabiliyormuş böyle :44:

Back