-----2010 KASIM hamişleri----

çok güzel yaaa
togicim güle güle giy cnm pijama ve terlik çok hoş
sağol gobüscümmm
kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........
sevin tabi ki ne güzelll

çok güzelsiniz maşallah oğlun da tosun olucekkk

günaydın arkadaşlar...

bugün oldukça keyifsiz bir gün. herhalde bugün geçerse her gün geçer. :85:

günaydın herkese:)
biz bugün cok mutluyuz akşama kocam gelicek doktora gidip rapor alıcaz bugün bide bu fırsatla oğlumuda görcem:) gerçi 2 aydır yüzünü göremiyoruz hep popo görüyoruz ama olsun o bile güsel

günaydın kıslar....

dün babamız soruyor ne kadar olduk biz??? 33 bitiyorrrr dedim.
neeee!!! hala neden çantanı hazırlamadın sennnnn???

yedik azarı

gunaydınlarrrrrrrr
ılk defa oğlumun hareketlerınden uyuyamadım dun butun gun cok kuduruktu gece 3 te hala uyanıktım

gozun aydınnnn bugun gorursunuz ınsallah..sende donucekmısın esınle kesınlestımı

saol canım ben bugün aksam üstü doktora gidip ucaga binebilir raporu alıcam bakalım bi sorun yoksa raporu alabilirsek pazartesi sabah beraber dönücez.ayyy bi aksilik cıkcak rporla ilgili die ödüm patlıyo:18: hayırlısı bakalım

herkese merhaba,

ben işe gidemedim,evdeyim. sabahtan beri halsizim.klima çarptı sanırım

turkuazm,maşallah tosun paşaya

özench,göbüşün çok tatlı maşallah size

güzel haberlerle dönersiniz inşallah

Antalya çok sıcak bayılajam :) Sabah yine oğlum tekmelerle uyandırdı beni gecenin 4ünde de hıçkırık tutmuştu..Haftaya Antalyada ki son kontrolüm, ondan sonra memlekete gidiyorum doğuma..Bebişime sağlıklıca kavuşmaya 3 hafta kadar bişi kaldı :))))

bende çarşamba günü alcam uçağa binebilir raporunu üstelik 35 haftalık olacağım.THY 36 haftaya kadar doktor raporuyla alıyor..bi sorun çıkmaz merak etme, hep içini ferah tut

Selam kıslarrr.. Geçmişi şöle bir okudum anca gelebildimmm..

Göbüş geçmiş olsun canım benmim dikkat kendine....Havalar çok sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor vallaa bizim ofiste açık klima soğumaya başladığında üzerime hemen hırka giyiyorum yoksa hastalanırımm allahh korusun hepimizi...

Bu arada kıslar dün oğlumun mobilya siparişini verdik allah izin verirse temmuz 10 teslim edecekler.. Bende buarda ıvır zıvırlarını alıp bitirmek istiyorum , Sizlere soru 90x140 ölçülerinde hazır yatak nerden bulabilirim alan varmı aranızda???

hayırdır noldu kı :26:
çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.
herkese merhaba,

ben işe gidemedim,evdeyim. sabahtan beri halsizim.klima çarptı sanırım

turkuazm,maşallah tosun paşaya

özench,göbüşün çok tatlı maşallah size
geçmiş olsun dikkat et kendine.

yaa sen memlkete gidecem haberi verdikçe kaçıp gidesim geliyor. içim kıpır kıpır.

Merhabalar

Gobuscum geçmiş olsun, dikkat et kendine..

Mehtapcım aynen ben de gece uyuyamadım, ama ben en azından sabahtan biraz dalabildim..

Ya kızlar benim bacaklar komple fısır fısır kabardı ve inanılmaz kaşınıyor, isilik olmuş gibiyim, böle bişey yaşayan var mı, dr a da sorcam da ameliyattaymış :26:

kızlar hava çok sıcak ya. Evde oturuyorum pıtır pıtır terliyorum vallahi. Bende sıcaktan uyuyamıyorum. Daha hazirandayız temmuzun sonu nasıl gelecek böyle?
Benim bebişimde sağ tarafımda kafası yan yatıyordu ne zaman döner bilmiyorum inş. döner ama dönmelerini bekliyoruz

alırsın cnm raporunu merak etme sen bır sorunun yok cok sukur
çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.
bende uyyamadım ama bebegın hareketlerınden resmen dalgandırdı butun vucudumu 3 saat fılan uyudum ama
Merhabalar

Ya kızlar benim bacaklar komple fısır fısır kabardı ve inanılmaz kaşınıyor, isilik olmuş gibiyim, böle bişey yaşayan var mı, dr a da sorcam da ameliyattaymış :26:
sıcaktan olmstur muhtemelen :26:

gobus gecmıs olsun canım ..
sıcakta bı dert sogukta ıste napcas bole bılmıyorum..ama bıldıgım bısı var Allah bıdaha kısmet ederse bebek en gec mayıs ta dogurcak gıbı hesaplıcam

memlekete gıdınce habersız bırakma bızı en buyugumuz sızsınız bılıosunki

alerji gibi bişi mi? ödem tarzında bi şişlikse önemli purr.
döner yaa daha erken 36. haftaya kadar yolu var... valla ben de hayatımda hiç bu kadar terlediğimi hatırlamam. şişkoluk zor zanaat.

3 saat falan uyumaya alıştım da yok bugün hiç uyumadım. bir de uyumadıkça sinirlerim bozuldu ha bire ağladım kocamı da uyutmadım. sinirlerim bozuldu resmen. kafayı sıyırmadan doğursaydım.

hadı hayırlı olsun odanız
olcu degısıkmıs umarım bulursun benımkı 90*190 ıdas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…