• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kislar face de bi arkadasim paylasti cok hosuma gitti sizlede paylasmak istedim,,
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE....
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim....
çok güzel yaaa
togicim güle güle giy cnm pijama ve terlik çok hoş
sağol gobüscümmm
kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........
sevin tabi ki ne güzelll:52:

çok güzelsiniz maşallah oğlun da tosun olucekkk:nazar::nazar:

günaydın arkadaşlar...

bugün oldukça keyifsiz bir gün. herhalde bugün geçerse her gün geçer. :85:

günaydın herkese:)
biz bugün cok mutluyuz akşama kocam gelicek:62: doktora gidip rapor alıcaz bugün bide bu fırsatla oğlumuda görcem:) gerçi 2 aydır yüzünü göremiyoruz hep popo görüyoruz ama olsun o bile güsel:64:

günaydın kıslar....

dün babamız soruyor ne kadar olduk biz??? 33 bitiyorrrr dedim.
neeee!!! hala neden çantanı hazırlamadın sennnnn???

yedik azarı:52:

gunaydınlarrrrrrrr :3:
ılk defa oğlumun hareketlerınden uyuyamadım dun butun gun cok kuduruktu gece 3 te hala uyanıktım :52:

biz bugün cok mutluyuz akşama kocam gelicek:62: doktora gidip rapor alıcaz bugün bide bu fırsatla oğlumuda görcem:) gerçi 2 aydır yüzünü göremiyoruz hep popo görüyoruz ama olsun o bile güsel:64:

gozun aydınnnn :46::46: bugun gorursunuz ınsallah..sende donucekmısın esınle kesınlestımı

gunaydınlarrrrrrrr :3:
ılk defa oğlumun hareketlerınden uyuyamadım dun butun gun cok kuduruktu gece 3 te hala uyanıktım :52:

gozun aydınnnn :46::46: bugun gorursunuz ınsallah..sende donucekmısın esınle kesınlestımı

saol canım ben bugün aksam üstü doktora gidip ucaga binebilir raporu alıcam bakalım bi sorun yoksa raporu alabilirsek pazartesi sabah beraber dönücez.ayyy bi aksilik cıkcak rporla ilgili die ödüm patlıyo:18: hayırlısı bakalım

herkese merhaba,

ben işe gidemedim,evdeyim. sabahtan beri halsizim.klima çarptı sanırım :43:

turkuazm,maşallah tosun paşaya :nazar:

özench,göbüşün çok tatlı maşallah size :nazar:

güzel haberlerle dönersiniz inşallah

Antalya çok sıcak bayılajam :) Sabah yine oğlum tekmelerle uyandırdı beni gecenin 4ünde de hıçkırık tutmuştu..Haftaya Antalyada ki son kontrolüm, ondan sonra memlekete gidiyorum doğuma..Bebişime sağlıklıca kavuşmaya 3 hafta kadar bişi kaldı :))))

saol canım ben bugün aksam üstü doktora gidip ucaga binebilir raporu alıcam bakalım bi sorun yoksa raporu alabilirsek pazartesi sabah beraber dönücez.ayyy bi aksilik cıkcak rporla ilgili die ödüm patlıyo:18: hayırlısı bakalım

bende çarşamba günü alcam uçağa binebilir raporunu üstelik 35 haftalık olacağım.THY 36 haftaya kadar doktor raporuyla alıyor..bi sorun çıkmaz merak etme, hep içini ferah tut

Selam kıslarrr.. Geçmişi şöle bir okudum anca gelebildimmm..

Göbüş geçmiş olsun canım benmim dikkat kendine....Havalar çok sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor vallaa bizim ofiste açık klima soğumaya başladığında üzerime hemen hırka giyiyorum yoksa hastalanırımm allahh korusun hepimizi...

Bu arada kıslar dün oğlumun mobilya siparişini verdik allah izin verirse temmuz 10 teslim edecekler.. Bende buarda ıvır zıvırlarını alıp bitirmek istiyorum , Sizlere soru 90x140 ölçülerinde hazır yatak nerden bulabilirim alan varmı aranızda???:69:

hayırdır noldu kı :26:
çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.
herkese merhaba,

ben işe gidemedim,evdeyim. sabahtan beri halsizim.klima çarptı sanırım :43:

turkuazm,maşallah tosun paşaya :nazar:

özench,göbüşün çok tatlı maşallah size :nazar:
geçmiş olsun dikkat et kendine.
Antalya çok sıcak bayılajam :) Sabah yine oğlum tekmelerle uyandırdı beni gecenin 4ünde de hıçkırık tutmuştu..Haftaya Antalyada ki son kontrolüm, ondan sonra memlekete gidiyorum doğuma..Bebişime sağlıklıca kavuşmaya 3 hafta kadar bişi kaldı :))))

yaa sen memlkete gidecem haberi verdikçe kaçıp gidesim geliyor. içim kıpır kıpır.

Merhabalar :3::3::3:

Gobuscum geçmiş olsun, dikkat et kendine..

Mehtapcım aynen ben de gece uyuyamadım, ama ben en azından sabahtan biraz dalabildim..

Ya kızlar benim bacaklar komple fısır fısır kabardı ve inanılmaz kaşınıyor, isilik olmuş gibiyim, böle bişey yaşayan var mı, dr a da sorcam da ameliyattaymış :26:

kızlar hava çok sıcak ya. Evde oturuyorum pıtır pıtır terliyorum vallahi. Bende sıcaktan uyuyamıyorum. Daha hazirandayız temmuzun sonu nasıl gelecek böyle?
Benim bebişimde sağ tarafımda kafası yan yatıyordu ne zaman döner bilmiyorum inş. döner ama dönmelerini bekliyoruz:34:

alırsın cnm raporunu merak etme sen bır sorunun yok cok sukur :34:
çok kötü bir gece geçirdim, hiç uyumadım 1 saat bile. halen de uyumaya çalışmıyorum bu gecede uyuyamam die.
bende uyyamadım ama bebegın hareketlerınden resmen dalgandırdı butun vucudumu 3 saat fılan uyudum ama

Ya kızlar benim bacaklar komple fısır fısır kabardı ve inanılmaz kaşınıyor, isilik olmuş gibiyim, böle bişey yaşayan var mı, dr a da sorcam da ameliyattaymış :26:
sıcaktan olmstur muhtemelen :26:

gobus gecmıs olsun canım ..
sıcakta bı dert sogukta ıste napcas bole bılmıyorum..ama bıldıgım bısı var Allah bıdaha kısmet ederse bebek en gec mayıs ta dogurcak gıbı hesaplıcam :27:

memlekete gıdınce habersız bırakma bızı en buyugumuz sızsınız bılıosunki:65:

Gobuscum geçmiş olsun, dikkat et kendine..

Mehtapcım aynen ben de gece uyuyamadım, ama ben en azından sabahtan biraz dalabildim..

alerji gibi bişi mi? ödem tarzında bi şişlikse önemli purr.
kızlar hava çok sıcak ya. Evde oturuyorum pıtır pıtır terliyorum vallahi. Bende sıcaktan uyuyamıyorum. Daha hazirandayız temmuzun sonu nasıl gelecek böyle?
Benim bebişimde sağ tarafımda kafası yan yatıyordu ne zaman döner bilmiyorum inş. döner ama dönmelerini bekliyoruz:34:
döner yaa daha erken 36. haftaya kadar yolu var... valla ben de hayatımda hiç bu kadar terlediğimi hatırlamam. şişkoluk zor zanaat.
alırsın cnm raporunu merak etme sen bır sorunun yok cok sukur :34:

bende uyyamadım ama bebegın hareketlerınden resmen dalgandırdı butun vucudumu 3 saat fılan uyudum ama

sıcaktan olmstur muhtemelen :26:

gobus gecmıs olsun canım ..
sıcakta bı dert sogukta ıste napcas bole bılmıyorum..ama bıldıgım bısı var Allah bıdaha kısmet ederse bebek en gec mayıs ta dogurcak gıbı hesaplıcam :27:

3 saat falan uyumaya alıştım da yok bugün hiç uyumadım. bir de uyumadıkça sinirlerim bozuldu ha bire ağladım kocamı da uyutmadım. sinirlerim bozuldu resmen. kafayı sıyırmadan doğursaydım.

Selam kıslarrr.. Geçmişi şöle bir okudum anca gelebildimmm..

Göbüş geçmiş olsun canım benmim dikkat kendine....Havalar çok sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor vallaa bizim ofiste açık klima soğumaya başladığında üzerime hemen hırka giyiyorum yoksa hastalanırımm allahh korusun hepimizi...

Bu arada kıslar dün oğlumun mobilya siparişini verdik allah izin verirse temmuz 10 teslim edecekler.. Bende buarda ıvır zıvırlarını alıp bitirmek istiyorum , Sizlere soru 90x140 ölçülerinde hazır yatak nerden bulabilirim alan varmı aranızda???:69:

hadı hayırlı olsun odanız :16:
olcu degısıkmıs umarım bulursun benımkı 90*190 ıdas

Back