oğlan iri olcak heralde...
benim küçük danam ne alemde hiç bilmiyorum....
Ozenchcim masallah gobusune seninkide asagida gibi duruyor
Pazartesi anlıcaz artık etlenmiş mi butlanmış mı, yoksa bu hayat böyle geçmez diyip rejime mi başlamış oğlum
Bu keretalarin isi belli olmuyor ki ne ediolar icerde keyflerine gore takiliyorlar
evet canim basindan beri boyleydi ama dpnmedi iste artik donermi bilmiorum
İns hayirlisi olur da doner benim kinin basi asagida beyni donuyo anlamiyor cok yiyor
ya icime kurt dustu artik bebek baya buyudu donermi ki benim durumumda olan baska arkadas varmi
ya icime kurt dustu artik bebek baya buyudu donermi ki benim durumumda olan baska arkadas varmi
Canım sakinnn
36. haftaya kadar tedirgin olma....
İcini ferah tut canim hayirlisi neyse o olur ama sanci gelince doner derler sipan seni bagirtir ins diyim
insallah doner yaa
İnşallah döner, dönmezse de sezercik olursun, oğlan sağlıklı gelsinde....
bebeği dogum pozisyonuna getirmek için yapılan bi hareket var hamile yogasında ona bi bak istersen ne zaman yapılması gerekiyo bilmiyorum ama direk cocuk dönüyomuş yoga hocası arkadasım var da o gösterdi bana da lazım olursa die.
ben herseyımı persembe yaparım ezelden berı bole nisanımı da persembe yapmıstım amelıyatımıda bebegımıde ole ıstıyorum o yusden 4u dedık ama doner belkı sıpam :97:4 ü neden kine....
Evet yaaa benim belirlemem lasım :18: toktora dedim ki be böle iyiydim
Merak etmeeee 3 dkkdada kucağında olucek dedi
3 dk sürüyomuş
kactın 70 oldun ben 60la basladım 71 ım sımdı
artık 39 da alıorus dıdı benım dr eskıden 38 de alıolardısezeryan olunca 38,haftada aliyolar dimi
doneeeeeeerrrrrr benımkıde sol kaburgamın altında kafası hala donmedı 36.haftaya kadar beklıorusya icime kurt dustu artik bebek baya buyudu donermi ki benim durumumda olan baska arkadas varmi
ii geceler kıslar...
arkadaslarla dışardaydık... yemek cay derken eve geldik anca...
geçmişi okudum herkesler pek iimiş maşallahhhh!!!
uykuda sağa sola dönmek bi problem oluşturur mu bilginiz varmı?
ben hep sola yatıyorum ama gözümü açınca sağ yanımda oluyorum...
kızlar doktordan geldik oğlum 2300 küsürdü 2 haftada 450 gr aldı sevinsemmi üzülsem mi bilemedim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?