benimki de aynı 29+6 da 1470 gr dı benimki de hiç büyümüyor var bir anormallik ama ben son 7 haftadır hiç kilo almıyorum hatta verdim sen nasılsın kilo konusunda ben kilo almadığım için büyümüyor herhalde diyorum
slm guzel anneler msllh sorunsuz saglikli devam ediyor gebeligimiz
cok kilo aldim 80,na dayandi benim kilobirde gobegim cok asagida
goren futbol topumu yuttun diyorlarannemde ben boyle gobek gormedim diyor
saglikla her ikimiz kurtulalimda varsin gobek asigida olsunSIK giremiyorum sohbetlerinize katilamiyorum malum saat farki meskulum,da
ama surekli takipdeyimcok az kaldi bebekler yakinda kollarimizda allahin izniyle
kendineze cok iyi davranin opuldunuz
en son gıttıgınde kactı nzmn gıttın ??
sızde nasıl randevu olayları...bızı sımdı 15 gunde 1 cagıo dr
ıyı olunda ara bı gır ses ver bole yeterslm guzel anneler msllh sorunsuz saglikli devam ediyor gebeligimiz
cok kilo aldim 80,na dayandi benim kilobirde gobegim cok asagida
goren futbol topumu yuttun diyorlarannemde ben boyle gobek gormedim diyor
saglikla her ikimiz kurtulalimda varsin gobek asigida olsunSIK giremiyorum sohbetlerinize katilamiyorum malum saat farki meskulum,da
ama surekli takipdeyimcok az kaldi bebekler yakinda kollarimizda allahin izniyle
kendineze cok iyi davranin opuldunuz
masallaaahen son 29.haftamizda gittik 1600gr di simdilik 4 hafta hala ama bakalim bi dahaki nasil olcak
ıyı olunda ara bı gır ses ver bole yeter
benım taaaaam 2 ayım kaldı son gunume 9 agustos en son gun baakalım sımdıden cok helecanlı
masallaaah
15 gun olsun artık sızınde daha cook gor oğlusunu :97:
sıze gorede bız zayıfız
kizlar benim gogus halkam cok koyulasmisti simdide o koyu kismin etrafida tenimden daha koyu bi rek almaya basladi sizdede varmi boyle bisey
kizlar benim gogus halkam cok koyulasmisti simdide o koyu kismin etrafida tenimden daha koyu bi rek almaya basladi sizdede varmi boyle bisey
herkesss çocuğunu görüyor geliyor, ben niye sap gibi hesaplamadan 5 hafta sonraya randevu almışım yaaa:95:
peşin peşin 2 hafta sonra randevusunu aldım ama, kaçarın yok oğlummmm
5 haftamı
randevuyu veren uyarmadımı benımkıler hemen uyarıo 1 ay sonra gelceksınız ama dıo ben olmaz 3.hafta gelcem dıye zorla alıorum randevuyu
cok sukur 15 gune dustuk artık
anaammmmmmmmm senın belırlemen lasım doruu sezeryan olcak..benımde sezeryan olursa donmesse bebık 1 agustos ta alırız dıdı pztsı oluo bende persembe olsun 4 u olsun dıdımya ben direk internetten online alıyom...
şaşırmışım bu sefertoktorum aradı niye gelmedin diye
dedim saplık yapıp 5 hafta sonraya almışımgüldü olsun Pazartesi gelirsin dedi
bi de doğum tarihini ayarladık mı didi :18: yok didim
bide ben cok selulitlendim yaa insallah cocugun arkasinda kostururken kalmaz kilolarda aldi basini gidiyo 70 oldum cok hizli almaya basladim cokta yemiyorum ama
morguller sen neden sezeryan olcaktin unuttum ben
anaammmmmmmmm senın belırlemen lasım doruu sezeryan olcak..benımde sezeryan olursa donmesse bebık 1 agustos ta alırız dıdı pztsı oluo bende persembe olsun 4 u olsun dıdım
heheh bendede oldu selulıt catlaktan kacarken hıc aklımda olmayan sey geldı basıma
kactın 70 oldun ben 60la basladım 71 ım sımdı
canım bende bel fıtığı var, doktorlar normal doğum riskini almak istemiyor, bende istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?