• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm guzel anneler msllh sorunsuz saglikli devam ediyor gebeligimiz:16:
cok kilo aldim 80,na dayandi benim kilo:51:birde gobegim cok asagida :31:
goren futbol topumu yuttun diyorlar:63:annemde ben boyle gobek gormedim diyor
saglikla her ikimiz kurtulalimda varsin gobek asigida olsun:9:SIK giremiyorum sohbetlerinize katilamiyorum malum saat farki meskulum,da
ama surekli takipdeyim:34:cok az kaldi bebekler yakinda kollarimizda allahin izniyle:16:
kendineze cok iyi davranin opuldunuz:54:

benimki de aynı 29+6 da 1470 gr dı benimki de hiç büyümüyor var bir anormallik ama ben son 7 haftadır hiç kilo almıyorum hatta verdim sen nasılsın kilo konusunda ben kilo almadığım için büyümüyor herhalde diyorum

ya dr a gore bızım kılomuz normal hatta bole gıtmemızı ıstıyor ama Turkuaza(maşallaaah ) bakınca zayıf demekkı dıorum...

ben gecen ay 3 hftada 3 kılo aldım kızdı dr o yusden dıkkat edıyorum 15 gunde 600 gr aldım buyuk basarı sonucu :1: 30+3 de 1500 grdı benımkı

ama senın kılo almaman normalmı 7 haftaa drun ne dıyo bu duruma :26:

saglikla her ikimiz kurtulalimda varsin gobek asigida olsun:9:SIK giremiyorum sohbetlerinize katilamiyorum malum saat farki meskulum,da
ama surekli takipdeyim:34:cok az kaldi bebekler yakinda kollarimizda allahin izniyle:16:

Eveeett az kaldıı :69::69:

Sende iyi bak kendine canım :54::54:

ıyı olunda ara bı gır ses ver bole yeter :34:
benım taaaaam 2 ayım kaldı son gunume 9 agustos en son gun baakalım sımdıden cok helecanlı :52::52::52:
en son 29.haftamizda gittik 1600gr di simdilik 4 hafta hala ama bakalim bi dahaki nasil olcak
masallaaah :nazar:
15 gun olsun artık sızınde daha cook gor oğlusunu :97:
sıze gorede bız zayıfız :1:

herkesss çocuğunu görüyor geliyor, ben niye sap gibi hesaplamadan 5 hafta sonraya randevu almışım yaaa:95:

peşin peşin 2 hafta sonra randevusunu aldım ama, kaçarın yok oğlummmm :29:

ıyı olunda ara bı gır ses ver bole yeter :34:
benım taaaaam 2 ayım kaldı son gunume 9 agustos en son gun baakalım sımdıden cok helecanlı :52::52::52:

masallaaah :nazar:
15 gun olsun artık sızınde daha cook gor oğlusunu :97:
sıze gorede bız zayıfız :1:

insallah 2ye duser belli olmaz bunlardan ama soylerim

kizlar benim gogus halkam cok koyulasmisti simdide o koyu kismin etrafida tenimden daha koyu bi rek almaya basladi sizdede varmi boyle bisey

kizlar benim gogus halkam cok koyulasmisti simdide o koyu kismin etrafida tenimden daha koyu bi rek almaya basladi sizdede varmi boyle bisey

aynen tarıf ettıgın gıbı bıde o koyu kısım cok buyudu gogsumun yarısı kafferengı ..sufle gıbı :60::60:

Son düzenleme:
herkesss çocuğunu görüyor geliyor, ben niye sap gibi hesaplamadan 5 hafta sonraya randevu almışım yaaa:95:

peşin peşin 2 hafta sonra randevusunu aldım ama, kaçarın yok oğlummmm :29:

5 haftamı :53:
randevuyu veren uyarmadımı benımkıler hemen uyarıo 1 ay sonra gelceksınız ama dıo ben olmaz 3.hafta gelcem dıye zorla alıorum randevuyu :66:
cok sukur 15 gune dustuk artık

5 haftamı :53:
randevuyu veren uyarmadımı benımkıler hemen uyarıo 1 ay sonra gelceksınız ama dıo ben olmaz 3.hafta gelcem dıye zorla alıorum randevuyu :66:
cok sukur 15 gune dustuk artık

ya ben direk internetten online alıyom...

şaşırmışım bu sefer :27: toktorum aradı niye gelmedin diye :27:

dedim saplık yapıp 5 hafta sonraya almışım :27: güldü olsun Pazartesi gelirsin dedi :27:

bi de doğum tarihini ayarladık mı didi :18: yok didim :53:

bide ben cok selulitlendim yaa insallah cocugun arkasinda kostururken kalmaz kilolarda aldi basini gidiyo 70 oldum cok hizli almaya basladim cokta yemiyorum ama :43::43:

ya ben direk internetten online alıyom...

şaşırmışım bu sefer :27: toktorum aradı niye gelmedin diye :27:

dedim saplık yapıp 5 hafta sonraya almışım :27: güldü olsun Pazartesi gelirsin dedi :27:

bi de doğum tarihini ayarladık mı didi :18: yok didim :53:
anaammmmmmmmm senın belırlemen lasım doruu sezeryan olcak..benımde sezeryan olursa donmesse bebık 1 agustos ta alırız dıdı pztsı oluo bende persembe olsun 4 u olsun dıdım :52:
bide ben cok selulitlendim yaa insallah cocugun arkasinda kostururken kalmaz kilolarda aldi basini gidiyo 70 oldum cok hizli almaya basladim cokta yemiyorum ama :43::43:

heheh bendede oldu selulıt catlaktan kacarken hıc aklımda olmayan sey geldı basıma :9:
kactın 70 oldun ben 60la basladım 71 ım sımdı :15:

anaammmmmmmmm senın belırlemen lasım doruu sezeryan olcak..benımde sezeryan olursa donmesse bebık 1 agustos ta alırız dıdı pztsı oluo bende persembe olsun 4 u olsun dıdım :52:

heheh bendede oldu selulıt catlaktan kacarken hıc aklımda olmayan sey geldı basıma :9:
kactın 70 oldun ben 60la basladım 71 ım sımdı :15:

4 ü neden kine....

Evet yaaa benim belirlemem lasım :18: toktora dedim ki be böle iyiydim :10:

Merak etmeeee 3 dkkdada kucağında olucek dedi :emir_bebek:

3 dk sürüyomuş :emir_bebek:

Back