• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

GEM kırmızı berbat yaaa askında her hali berbat nasıl kurtulacağız bunlardan sizlerdede varmı lazerle felan görünümü %70 oranında azalıyomuş ayrıca cildiyecilerin ameliyat ve derin yara izleri için verdikleri cilt yenileyici kremler varmış onlarda iyi geliyormuş bakalım kullanacağız bişeyler odamız gelsin yerleştirelim eklerim fotolarını halılarını yıkadık ananede onlarıda serdikten sonra eklerim yarın veya ertesi gün

bize doğum sonrası da kar etmeyebillir gönül baksana ürün kullandığımız alde çatlamışız... :50:
bende yok cok sukur ama en yakın arkadasımın hamılelık oncesındede vardı hamıle kalınca resmen parmak kalınlıgında oldu o beyazlar cok kotuydu :50: amerıkada yasıyor o dogumdan sonra Biooil dıye bısı kullandı burdada vardır muhtemelen baya azaldı dıyor tamamen gecmıyor tabıkı malesef

benım bı takım geldı kuruldu sonra degıstırıldı yenıler pztsı kuruldu..ılk kurulanı 2 kere sıldım 15 gunde cıktı kokusu gece gunduz balkonu acıktı ama maalesef o gerı gıttı ıste sımdı bunu beklıcem cıksın dıye :49:

İlkini Cuma sileyim bariii.. sora 2 kere daha silerim...

bende yok cok sukur ama en yakın arkadasımın hamılelık oncesındede vardı hamıle kalınca resmen parmak kalınlıgında oldu o beyazlar cok kotuydu :50: amerıkada yasıyor o dogumdan sonra Biooil dıye bısı kullandı burdada vardır muhtemelen baya azaldı dıyor tamamen gecmıyor tabıkı malesef

1 parmak mı :53:

Günaydıınn :3::3::3:

Günaydın herkese! Bebisinin odasını ikeadan yapan oldu mu? ben ikeadan hazırlamayı düsunuyorum da nasıl olur sizce kîzlar ?

Tamamen değil ama bikaç parça aldım ikeadan..

çözüm bulursun inşallahhhh...
daha öncede sölemiştim kızlar son haftalar dikkat edin: gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri de şişliklerdir.
ayak deil sadece. el yüz bacak her yerde şişlik. yüzüklerin olmaması vb. gözde sinek uçuşması... yüksek tansiyon...test yapıyorlar. arkadas 34.hftda sezeryana alınmıştı...

Gebelik zehirlenmesi mi o da ne ola ki :44:
Hemen araştırayım :10:

slm kızlar nasılsınız benim moral yerlerde
tek çatlamayan karnımdı oda çatladı offf ya bacaklarım komple kalçadan dizlere kadar önlü arkalı yanı sağı solu kısaca heryeri çatlamıştı şimdi bide karnım kremde kullandım bide kullanmasaydım ne olurdu acaba ya kızlar bunlar şuan kıpkırmızı düzelirmi birazda olsa görüntüsü yada doğum snrası zayıflayınca felan düzelirmi off yaa sabah sabah canım sıkıldı.

aslında bugün benim için çok güzel bir gün oğluşumun odası gelecek 1-2 saate kadar onları bekliyoruz babamızla.

O kırmızı hali, ten rengine döncek, şu an ki gibi durmicak..
Çatlamasak iyi olur ama çatlarsak da sağlık olsun,
sen kremini sürmüşün önlemini almışın demek ki cilt tipin müsait,
bozma moralini başka derdimiz olmasın :13:

amann yemişim çatlakları hadi sonra görüşürüz bebişimin odası geldi

Hahh şöylee :60::60::60::60:

Geeemmm :3::3:
Kocişe Tummyleri izlettim dün, bundan nie almadık daha dio :27::27::27:

Son düzenleme:
:60::60::60::60: kova alcaz lısteye ekledım deseydın

araba ısı noldu

Kovalara baktık olmazmış onlar, Tummyler de 70 lira yaa, verecek valla acımadan bi kovaya 70 lira çok hoşuna gitti..
Kızımı kovaya sokcam fotosunu çekcem diyip geziyo :27::27:

Araba işi poffff :60::60:
Kraftın fox modelini beğendik, bu sefer renkte karar kılamadık, kırmızı mı alsak yeşil mi alsak :60::60:
Kırmızısı vardı, yeşili de cuma getirtcekler, gidip bakıp alcaz :97::97: (inş dielim tabi :86::86:)

Kovalara baktık olmazmış onlar, Tummyler de 70 lira yaa, verecek valla acımadan bi kovaya 70 lira çok hoşuna gitti..

Kraftın fox modelini beğendik, bu sefer renkte karar kılamadık, kırmızı mı alsak yeşil mi alsak :60::60:
Kırmızısı vardı, yeşili de cuma getirtcekler, gidip bakıp alcaz :97::97: (inş dielim tabi :86::86:)

Arabayı bizde kraftın fox modelinden aldık yeşili aldık biz. Anakucağı biraz canlı bir yeşil ama olsun güzel bir ürün. Bizim aldığımız yerde de kırmızı olan gelecekti. Bizde beklemeyelim dedik. Fiyat ne verdiler size biz 450 ye aldık.

alsın ne gusel sevındım valla:21::21:70 tl nerde?? gazlı bı bebek olursa alırım heralde :26:

model kesın degısmıcek dımı :37:
kırmısı al bencee cok dadluuu:69:

Arabayı bizde kraftın fox modelinden aldık yeşili aldık biz. Anakucağı biraz canlı bir yeşil ama olsun güzel bir ürün. Bizim aldığımız yerde de kırmızı olan gelecekti. Bizde beklemeyelim dedik. Fiyat ne verdiler size biz 450 ye aldık.

450 mi :53::53::53:

Bize 650 dediler, 75 hediye çeki veriyorlar diye ucuza getirecektik sözde :9::9: Sen İstanbuldasın değil mi :37:

Bende beğendim ürünü, hem çift yön hem hantal değil, hem anakucağı direk şaseye takılıyor. Tüm istediğim özellikler var..

alsın ne gusel sevındım valla:21::21:70 tl nerde?? gazlı bı bebek olursa alırım heralde :26:

model kesın degısmıcek dımı :37:
kırmısı al bencee cok dadluuu:69:

BUrdaaa :9::9: Tummytub Küvet - 69.00 TL - HesapliAnne.com

Modeli beğendik canım, yukarda dediğim gibi istediğim tüm özellikler var, fiyatı da öyle abuk değil(di) :27:
Daha uygun bulursam netten alayım bari..
Benim içimden de kırmızı geçiyo :16::16:

Son düzenleme:
kızlar hastaneye götüreceğiniz terliği nasıl bir model almayı düşünüyorsunuz? Şu beyaz hastane terlikleri oluyor ya onlardan mı olacak? Aldıysanız resimlerini ekler misiniz? Ben bu haftasonu çanta eksiklerini tamamlayacağım. Haftaya yıkayıp çantamı hazırlayayım diyorum.

forumda okumuştum kızlar yeni mobilyaların kokusu kolay çıksın diye vanilya paketini açıp içine koyun çekiyormuş:46:
bıde sırkelı su koyun dıolar ama ben denemedım
450 mi :53::53::53:

Bize 650 dediler, 75 hediye çeki veriyorlar diye ucuza getirecektik sözde :9::9: Sen İstanbuldasın değil mi :37:

Bende beğendim ürünü, hem çift yön hem hantal değil, hem anakucağı direk şaseye takılıyor. Tüm istediğim özellikler var..

BUrdaaa :9::9: Tummytub Küvet - 69.00 TL - HesapliAnne.com

Modeli beğendik canım, yukarda dediğim gibi istediğim tüm özellikler var, fiyatı da öyle abuk değil(di) :27:
Daha uygun bulursam netten alayım bari..
Benim içimden de kırmızı geçiyo :16::16:
guselmıs baktım sımdı...ama ıyıce fıyat arastır 450 neree 650 neree :37:

kızlar hastaneye götüreceğiniz terliği nasıl bir model almayı düşünüyorsunuz? Şu beyaz hastane terlikleri oluyor ya onlardan mı olacak? Aldıysanız resimlerini ekler misiniz? Ben bu haftasonu çanta eksiklerini tamamlayacağım. Haftaya yıkayıp çantamı hazırlayayım diyorum.

onlardan almam daha bakmadım ama annem ceyo da begendım bı tane dedı ona bakıcas

Back