-----2010 KASIM hamişleri----

Var mı bi hareket ?
Yoksa beklemeyin daha gidin bence..

(Bu arada inş senin de bebişin olur hayırlısıyla)

Son düzenleme:
geçmişi okudum şimdi Nevin gelmiyormuşşşşşşşşşşş.. ben mi kaldım bi çalışannnnn. yokmu başkaaaaaaaaaaaa _????
ben varım
doğuma 3 hafta kalana kadar da açlışıcam inşallah
doğumdan sonra daha çok lazım olcak üzretli iziniler idye düşündüğüm için

günaydın hamişler,

geçmişi okudum da arkadaşlardan birinin eltisinin bebeği hakkında bilgisi olan var mı? Napmışlar merak ettim oynamıyormuş 2 gündür. İnş birşey yoktur.

Eşim bugün bir firmaya iş görüşmesine gidecek dua bekliyoruz kızlar sizden. Olursa çok iyi imkanları olacak. Rabbim bebişimizin şansına olmasını sağlar inş.

Dün marketleri dolandık biraz. Odayı süslemek için ne alabiliriz diye bakındık. Bizim odamız biraz sade de şifonyerimiz ve gardırobumuz beyaz park yatak aldık o kırmızı (ama park yatağın geçici kullanılacağını düşünürsek seneye tek kişilik karyola alacağız)duvara yapışabilen tahta çıkartmalar bulduk yelkenli çapalı falan onlardan alacağız. Şifonyer ve dolabının üstüne yapışabilecek küçük mavi çıkartmalar aldık (emzik, beşik, patik falan var) onları bugün eşimle yapıştıracağız. Acaba perdesini falan değiştirsem mi odanın?

ben varım
doğuma 3 hafta kalana kadar da açlışıcam inşallah
doğumdan sonra daha çok lazım olcak üzretli iziniler idye düşündüğüm için

Holeyyy tek değilmişimmmmm.... Doğumdan sonrası için Haklısın canım ama ben doğumdan sonra calışmayı düşünmüyorum hemen.. 25 haziran son benimde..

Holeyyy tek değilmişimmmmm.... Doğumdan sonrası için Haklısın canım ama ben doğumdan sonra calışmayı düşünmüyorum hemen.. 25 haziran son benimde..

bende doğumdan sonra hemen çalşmıycam canım
13 hafta ücretli iznim olcak, 2 aya rapor falan alsam, bir sene de ücretsiz izne çıkarım
bebeğim 1.5 yaşını geçer tekrar işe başladığımda
artık kreş alır o zaman diye düşünüyorum

kızlar benim ayak bişekleri, bacaklarım ve ayaklarımda şişlikler başladı
hatta sol bacağım sağa göre daha fazla şişiyor
çok fazla ayakta kaldığım zaman özelilkle
ama dinlenince geçiyor
sizde başladı mı acaba
tek taraflı şişmeyi biraz araştırdım kanda pıhtı olabilir diyo
korktum ya

slm cnm..benimkilerde oyleydi kizimda cok ufaklardi.
emzirerek buyuduler hicde zorlanmadim umarim sende rahat emzireceksin surekli ver agzina cnm

ayy çigtanem ya okuyunca umarım benmde senin ki gibi olur die pozitif düşünmeye başladım:)) benmde hiç yok ucu gögüsümün, eşimin ablası cok gözümü korkuttu şimdi senin yazdıklarını okuyunca rahatladım herkeste aynı olmuyo demekki ben olumlu düşüneyim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…