kızlar bişey sorucam bebeğimiz 7 aylık 2 gün oynamasa bi problem teşkil edermi acil cvp
cnm 2gün boyunca hiçmi oynamadı?[ hep hissediyorduk ama 2 gündür hiç his yok 2 gündür çok gezdik ama hadi yatınca bile yok normalmi
cnm 2gün boyunca hiçmi oynamadı?[ hep hissediyorduk ama 2 gündür hiç his yok 2 gündür çok gezdik ama hadi yatınca bile yok normalmi
dr unu aradınmı peki,yata sol yanına veyahutda düz yatınca hiçmi oynamıyo?
dr unu aradınmı peki,yata sol yanına veyahutda düz yatınca hiçmi oynamıyo?
hayırssk gidildiği içinde doktor yok
hayırssk gidildiği içinde doktor yok
cnm bence sen bi doktora gözük için rahat etmiş olur,biraz tatlı bişiler yiyim soluna yat bakalım oynamaya başlar inş.
cnm bence sen bi doktora gözük için rahat etmiş olur,biraz tatlı bişiler yiyim soluna yat bakalım oynamaya başlar inş.
ben değilim ya ama benim bebeğim kadar endişeleniyorum eltimin bebeği bende dört gözle hareket bekliyorum şimdi zorla yedirdim yatırdım bakalım bekliyoruz ben pkoluyum bebişim omuyor
ben değilim ya ama benim bebeğim kadar endişeleniyorum eltimin bebeği bende dört gözle hareket bekliyorum şimdi zorla yedirdim yatırdım bakalım bekliyoruz ben pkoluyum bebişim omuyor
anladım cnm rabbim inş tez zamanda senide evlat sahibi yapar ben çok tanıyorumpkolu olupta hamile kalanları seninde olur inş,umarım eltinin bebeğide biran önce oynar sakin olun dua edin,ama yinede bence siz bi dr gözükseniz iyi olur.anne ayakta çok aktif olduğu zaman bebeğin oynadığını hissetmez,ama dinlenince oynamaya başlar cnm merak etmeyin..
anladım cnm rabbim inş tez zamanda senide evlat sahibi yapar ben çok tanıyorumpkolu olupta hamile kalanları seninde olur inş,umarım eltinin bebeğide biran önce oynar sakin olun dua edin,ama yinede bence siz bi dr gözükseniz iyi olur.anne ayakta çok aktif olduğu zaman bebeğin oynadığını hissetmez,ama dinlenince oynamaya başlar cnm merak etmeyin..
inşallah siz iki can taşıyorsunuz bizim gibi evlat arzusu ile yananlara çok dua edin.yatıyor yarım saattir çikolatada yedirdim ellerimle bastırıyorumda tepki versin diye ama yok bi yarım saat daha bekleyip acile gidelim değilmi
inşallah siz iki can taşıyorsunuz bizim gibi evlat arzusu ile yananlara çok dua edin.yatıyor yarım saattir çikolatada yedirdim ellerimle bastırıyorumda tepki versin diye ama yok bi yarım saat daha bekleyip acile gidelim değilmi
günaydınlarrrrr
ben varımgeçmişi okudum şimdi Nevin gelmiyormuşşşşşşşşşşş.. ben mi kaldım bi çalışannnnn. yokmu başkaaaaaaaaaaaa _????
ben varım
doğuma 3 hafta kalana kadar da açlışıcam inşallah
doğumdan sonra daha çok lazım olcak üzretli iziniler idye düşündüğüm için
Holeyyy tek değilmişimmmmm....Doğumdan sonrası için Haklısın canım ama ben doğumdan sonra calışmayı düşünmüyorum hemen.. 25 haziran son benimde..
geçmişi okudum şimdi Nevin gelmiyormuşşşşşşşşşşş.. ben mi kaldım bi çalışannnnn. yokmu başkaaaaaaaaaaaa _????
slm cnm..benimkilerde oyleydi kizimda cok ufaklardi.
emzirerek buyuduler hicde zorlanmadim umarim sende rahat emzireceksin surekli ver agzina cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?