• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhabalar:79:

günaydın hamişler,

geçmişi okudum da arkadaşlardan birinin eltisinin bebeği hakkında bilgisi olan var mı? Napmışlar merak ettim oynamıyormuş 2 gündür. İnş birşey yoktur.

Eşim bugün bir firmaya iş görüşmesine gidecek dua bekliyoruz kızlar sizden. Olursa çok iyi imkanları olacak. Rabbim bebişimizin şansına olmasını sağlar inş.

Dün marketleri dolandık biraz. Odayı süslemek için ne alabiliriz diye bakındık. Bizim odamız biraz sade de şifonyerimiz ve gardırobumuz beyaz park yatak aldık o kırmızı :1: (ama park yatağın geçici kullanılacağını düşünürsek seneye tek kişilik karyola alacağız)duvara yapışabilen tahta çıkartmalar bulduk yelkenli çapalı falan onlardan alacağız. Şifonyer ve dolabının üstüne yapışabilecek küçük mavi çıkartmalar aldık (emzik, beşik, patik falan var) onları bugün eşimle yapıştıracağız. Acaba perdesini falan değiştirsem mi odanın?
hayırlı olsun canım aldıkların. perden yeni ise beklmeye alabilisin çünkü karyola dalan alacakmışsın seneye ona göre tam bir oda yapabilirsin.
kızlar benim ayak bişekleri, bacaklarım ve ayaklarımda şişlikler başladı
hatta sol bacağım sağa göre daha fazla şişiyor
çok fazla ayakta kaldığım zaman özelilkle
ama dinlenince geçiyor
sizde başladı mı acaba
tek taraflı şişmeyi biraz araştırdım kanda pıhtı olabilir diyo
korktum ya

bence korkma mavibahar, sadece şişme tek başına bir belirti olmaz kanda pıhtılanma için. :50:

kızlar benim ayak bişekleri, bacaklarım ve ayaklarımda şişlikler başladı
hatta sol bacağım sağa göre daha fazla şişiyor
çok fazla ayakta kaldığım zaman özelilkle
ama dinlenince geçiyor
sizde başladı mı acaba
tek taraflı şişmeyi biraz araştırdım kanda pıhtı olabilir diyo
korktum ya

canım bende de sısıyor bacaklarım ve ayaklarım cok ayakta kalsam dahada sısıooo. doktoruna sor yınede:44:

İyi pazarlar :3::3::3:

Dün o kadar çok yorulmuşum ki.. Bugün kımıldamak istemiyorum resmen :9:

Dr umuza gittik, yine nts ye bağlandık, herşeyimiz normal..
Bebişimizi babasına benzetti dr amca :69::69:
Sat a göre 6 ağustos doğum tarihi ama dr ağustosa kalmayız 8-10 gün büyük bebiş dedi :18:
1638 grmış kuzum dr normal dedi ama 8-10gün büyükse bana zayıf geldi, neyse doğurması kolay olur :9::9:
En önemlisi artık iki kat durmuyor, dönüşe başlamış şükürler olsun :49:
masallah kuzuna :nazar::nazar:
ne guseeeel donuse baslamıs coook sevındım :16:
O millet spor yapmadan zırt diye geçirmeye çalışıyor ondan güzellik merkezlerine koşuyorlar :9:

bende yapamam spor cok zor gelıo :63:

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..
paşam 1500 gr olmus anca bacak kemık boyuda 5,5cm 38-40 cm boy cıkıyor burdanda:49:

okadar guzel pozlar verdıkı doyamadım ızlemeye neysekı cd mız var :97:
yanakları yumuk yumuk mınıjık bı burnu var sıpa yaa:16:
neyse bızımkının kafa hala yukarda ayaklarda hala agzında cıkıs yolunu bulamıyor sanırım henuz ..bunun sonu sezeryan olcak korkuyorum :18:
sezeryansa 39.haftada alınacak yanı 8 hafta var :52: ınsallah olmaz...1-9 agustos arası muhtemel dogum tarıhı..
ben 600 gr almısım 15 gunde bebıs 280 gr :nazar:
suyu fılan cok ıyı hıc bı sorunuzmuz yok Allahıma bınlerce kez sukurler olsun :31:

ayy çigtanem ya okuyunca umarım benmde senin ki gibi olur die pozitif düşünmeye başladım:)) benmde hiç yok ucu gögüsümün, eşimin ablası cok gözümü korkuttu şimdi senin yazdıklarını okuyunca rahatladım herkeste aynı olmuyo demekki ben olumlu düşüneyim artık:)

Emzirme, gebelik (hamilelik) dneminde hazrlk - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bendede var aynı sıkıntı 2010 agustos annelerıne sormustum bu lınkı vermıs sagolsun oku bence..ama masaja baslama :34:

canım bende de sısıyor bacaklarım ve ayaklarım cok ayakta kalsam dahada sısıooo. doktoruna sor yınede:44:

benim bi de bir kaç gündür daha fazla şişen bacağımda ağrı var, baldır kısmımda,
doktora da daha yeni gittim
adam sordu bi şikayetin varmı diye ben de hiçbişi yok demiştim:52:
hafatya bi daha gidicem hafataya kadar sabredeyim bari
rapor almaya gittiğimde konuşuruşum

ay valla allah kuvvet versin hepimize

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..
paşam 1500 gr olmus anca bacak kemık boyuda 5,5cm 38-40 cm boy cıkıyor burdanda:49:

neyse bızımkının kafa hala yukarda ayaklarda hala agzında cıkıs yolunu bulamıyor sanırım henuz ..bunun sonu sezeryan olcak korkuyorum :18:
sezeryansa 39.haftada alınacak yanı 8 hafta var :52: ınsallah olmaz...1-9 agustos arası muhtemel dogum tarıhı..
suyu fılan cok ıyı hıc bı sorunuzmuz yok Allahıma bınlerce kez sukurler olsun :31:
gözün adın gem
hepimizin bebişlerinin durumu ii gidiyo çok şükür
allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:nazar:

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..

:nazar::nazar:
maşallah.. maşallah çok sevindim. ne güzel..
bizim de cd mis var özledikçe izliyoruz:1:
15günde 600 gr ayda 1200 normal
asıl bundan sonra başlıcas almaya bakalım rekor kimde olacak:49:

10 kilo aldım daha ne kadar olucam çok merak ediyorum
ama iki ay kaldı yaa
5 kilo daha alsam 69 la 70 le lapatsam tam süper olcak

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..

:nazar::nazar::nazar: maşallah gemcim, her şey yolunda giriyor. her an dönebilir o, sen merak etme. ay ne güzel yüzünü burnunu her bişini görüyosunuz bizimki hep sırtıma bakıyor hep sırtıma.

bizim bebiş geçen senefer gittiğimizde 15 günde 400 gr almıştı. 15 gün ne yeyip içtiysem dedim kendime.

İyi pazarlar :3::3::3:

Dün o kadar çok yorulmuşum ki.. Bugün kımıldamak istemiyorum resmen :9:

Dr umuza gittik, yine nts ye bağlandık, herşeyimiz normal..
Bebişimizi babasına benzetti dr amca :69::69:
Sat a göre 6 ağustos doğum tarihi ama dr ağustosa kalmayız 8-10 gün büyük bebiş dedi :18:
1638 grmış kuzum dr normal dedi ama 8-10gün büyükse bana zayıf geldi, neyse doğurması kolay olur :9::9:
En önemlisi artık iki kat durmuyor, dönüşe başlamış şükürler olsun :49:

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..

ohhhhhhhhh maşallahhhhh löp löp et oluyolarrrr:16::16::16:

ben küçüçük danamı daha pazartesi görcem :95:

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..

Canım Maşallahhhh:nazar::nazar: Teyzeleri yer onu ısırırdaaaaa yanaklarındannnnn:9::9:

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..

Maşallah Şevkoya :65::nazar::56:

İsimsiz arkadaşı döndü, o da dönüşe geçsin artık :52::52:

masallah kuzuna :nazar::nazar:
ne guseeeel donuse baslamıs coook sevındım :16:

bende yapamam spor cok zor gelıo :63:

Saol canım :54::54:

Bende dışarı çıkıp koşmaya, spor salonuna gitmeye çok üşeniyorum, anca evde bisiklet çevirmek benim sporum :27::27:

ohhhhhhhhh maşallahhhhh löp löp et oluyolarrrr:16::16::16:

ben küçüçük danamı daha pazartesi görcem :95:

:16::16::16:
O löp löp etleri yicess az kaldı :56::56:

Senin küçücük dana küçüklüğe terfi etmiştir :52::52:

Maşallah Şevkoya :65::nazar::56:

İsimsiz arkadaşı döndü, o da dönüşe geçsin artık :52::52:

Saol canım :54::54:

Bende dışarı çıkıp koşmaya, spor salonuna gitmeye çok üşeniyorum, anca evde bisiklet çevirmek benim sporum :27::27:

:16::16::16:
O löp löp etleri yicess az kaldı :56::56:

Senin küçücük dana küçüklüğe terfi etmiştir :52::52:

bisiklete şuan binmiyorsun değil mi?

valla ben hicte iyi gitmiyorum ne guzel almadaim almadim diyodum son 1 aydar haftada 1 kilo aldim simdiye kaadar 9 kilo aldim bole gidersem rekor bende olur bide ilginc tarafi hergun tartiliyorum ayniyim bigun bi tartiliyorum birden yarim kilo almisim..
bu araada bendede hic catlak yok insallahta olmaz ama kollarim ve bacaklarimda selulit var

Günde 5 dakika çeviriyorum :51:

5 dk azmış ya, ii bende diyorum nasıl dayanıyorsun.

ben düz yolda yürüyemiyorum. dün piknikte toprak yolda kaydım düştüm. ellerimin dizlerimin üstüne kapaklandım resmen. o kadar korktum ki, bişi oldu mu, diye soranlara olmadı bile demiyorum. rengim falan atmış. eşimde çok korktu, böyle bön bön bakıyorum suratıma. ağla dio ağlayınca tepki vermiş olacağım ya. ne zaman bebeğim tekmeledi o zaman bişi olmadığına emin oldum.

hafta sonu bende kalan alisverisimi yaptim 1 geceligim 2 pijamam oldu ilk gun gecelik giyerim somra pijama diye dusundum herseyi yikadim utuledm sadrce bavulu hazirlamak kaldi onuda birazdan yapicam

Back