merhabalar:79:
bence korkma mavibahar, sadece şişme tek başına bir belirti olmaz kanda pıhtılanma için.
hayırlı olsun canım aldıkların. perden yeni ise beklmeye alabilisin çünkü karyola dalan alacakmışsın seneye ona göre tam bir oda yapabilirsin.günaydın hamişler,
geçmişi okudum da arkadaşlardan birinin eltisinin bebeği hakkında bilgisi olan var mı? Napmışlar merak ettim oynamıyormuş 2 gündür. İnş birşey yoktur.
Eşim bugün bir firmaya iş görüşmesine gidecek dua bekliyoruz kızlar sizden. Olursa çok iyi imkanları olacak. Rabbim bebişimizin şansına olmasını sağlar inş.
Dün marketleri dolandık biraz. Odayı süslemek için ne alabiliriz diye bakındık. Bizim odamız biraz sade de şifonyerimiz ve gardırobumuz beyaz park yatak aldık o kırmızı(ama park yatağın geçici kullanılacağını düşünürsek seneye tek kişilik karyola alacağız)duvara yapışabilen tahta çıkartmalar bulduk yelkenli çapalı falan onlardan alacağız. Şifonyer ve dolabının üstüne yapışabilecek küçük mavi çıkartmalar aldık (emzik, beşik, patik falan var) onları bugün eşimle yapıştıracağız. Acaba perdesini falan değiştirsem mi odanın?
kızlar benim ayak bişekleri, bacaklarım ve ayaklarımda şişlikler başladı
hatta sol bacağım sağa göre daha fazla şişiyor
çok fazla ayakta kaldığım zaman özelilkle
ama dinlenince geçiyor
sizde başladı mı acaba
tek taraflı şişmeyi biraz araştırdım kanda pıhtı olabilir diyo
korktum ya
bence korkma mavibahar, sadece şişme tek başına bir belirti olmaz kanda pıhtılanma için.