-----2010 KASIM hamişleri----

gözün adın gem
hepimizin bebişlerinin durumu ii gidiyo çok şükür
allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

maşallah.. maşallah çok sevindim. ne güzel..
bizim de cd mis var özledikçe izliyoruz
15günde 600 gr ayda 1200 normal
asıl bundan sonra başlıcas almaya bakalım rekor kimde olacak

Canım Maşallahhhh Teyzeleri yer onu ısırırdaaaaa yanaklarındannnnn
tesekkur ederız teyzelerııııııı arkadaslarımızdanda gusel haberler beklıyoruz ..
ben gecen ay 3 haftada 3 kılo almıstımda sımdı 15 gunde 600 gr mucıze gıbı
aman Allahım yaaa
tatlım nazarmı var sende gecen komsunun velet , sımdı dusmek ...dıkkat et kendıne Allah askına
hafta sonu bende kalan alisverisimi yaptim 1 geceligim 2 pijamam oldu ilk gun gecelik giyerim somra pijama diye dusundum herseyi yikadim utuledm sadrce bavulu hazirlamak kaldi onuda birazdan yapicam

oooh gusel gunlerınde gıyıceksın onları mıs gıbı
ıcerde kadın temıslık yapıo bıtınce utuye gecıcek sonunda bende valızı yaparım heralde artık :26:
3 bucuktada oglumun 2. oda takımı gelıcek bakalım

Dr o kadar izin verdi, o da iki parça halinde
Çok çabuk yoruluyorum zaten, dediğin gibi fazlasına dayanamam..

Geçmiş olsun, ağırlık merkezimiz değiştiği için denge problemi normalmiş, aman dikkat et..

Bu arada geçen eşime komşunun çocukunun tekme olayını anlatmıştım. Kızcağız zor tutmuş kocasını dedim. Ben arayıp adresi alayım işlemi tamamlayayım dedi Akrep dayanışması işte

10 kilo aldım daha ne kadar olucam çok merak ediyorum
ama iki ay kaldı yaa
5 kilo daha alsam 69 la 70 le lapatsam tam süper olcak
ben de 9,5 kilo aldım 65 i geçmesem iyi olurr
ohhhhhhhhh maşallahhhhh löp löp et oluyolarrrr

ben küçüçük danamı daha pazartesi görcem :95:
küçük dana mı senin ki maşallah biras iri bi minik valla

selülit bende de var bacaklarımın üst kısımlarında
ama çatlak henüz yok bakalım son 2 ayda nolucak..

bende sahiden bişi var ama ne var bilemiyorum? durup dururken ağlamaya başladım bu sıralar da. böyle biri bişi anlatıyor, duygusal falan bişi de değil ben başlıyorum ağlamaya. hamilelik psikolojisi baya sardı beni. geçen de hamile bir komşumuz cildinde doğum lekeleri oluşmaya başlamış 18 haftalık henüz, ya senin cildin pırıl pırıl bir de benimkine bak dedi dudağımda uçuk yanaklarımda sivilce çıktı. halbuki de eşim devamlı okur beni. Allah nazardan esirgesin ama inanırım oluyor valla.

valla ağırlık merkezimle mi alakalı sakalrığımla mı onu bilmiyorum? o çocukla da barıştım, geldi benden özürdiledi ben bebeğe vurmak istememiştim die. ufak ya insan kıyamıyor. hafta sonu da birlikteydik, kocam yanıma bile oturtmuyor, bundan sonra mehtabın yanına gitmek yok dio, oynucam ama dio dudağını büküp kocam da oyun moyun yok yalnız oyna dio... zamanla onların arası da düzelecek ama olay yeni

Ben de 12. kilomu almışım :125: Dr bu gidişle 3 kilo daha alırsın 7 kilosu doğumda gider dedi :111:

Bu arada ne zamandır göbiş resmi görmüyoruz, iyice tembelleştiniz yahu :86::86:

Ben de 12. kilomu almışım :125: Dr bu gidişle 3 kilo daha alırsın 7 kilosu doğumda gider dedi :111:

ben dün foto çekindim aslında ama eşimin telinde gitti. faceye de ekleyeceğim arkadaşlarım sorup duruyor hiç koymuyorsun nasıl oldun görelim diye? gizem yaratım diyorum.:90:

Kıslarrr bu arada hastane çantasının içine koymak için tek eksiğim ıslak mendili kalmıştı küçük danamın... markete baktım haftasonu alkolsüz, parfümsüz ıslak pamuklu yenidoğan unı baby aldım 2 tane, dış yüzey vernikse zarar vermiyormuş, çok hoşuma gitti, aldım 2 tane

bende ınanırım nazara coooooook..benım kocada cok kalabalık ortam olcagı zaman gıtmeyeım ıstersen dıyo nazar degcekk dıye okuyup uflıyıp ole cıkıyoruz evden

11 kılo aldım bende
ay artık kendı kendıme cekemıyorum ben gobeeeemi

yerim ben o miniği kemikli kemikli hemde

Kızlar benim doktor didi ki son ayda çatlaklar olurmuş genelde

Şimdilik bişe yok, inşallah olmaz...

benımkıde catlıcak olsan coktan catlardın dıyo

Ama asıl son ayda alıyo bebişler kiloyu, bence bundan sonra çatlayabiliriz...

Kremi de sabah akşam sürmüyom, sadece aklıma gelince sürüyom :18:

dün 50 günlük bebeği olan bir abla da bizimle birlikteydi. o bebeğinin ilk doğduğu günden beridir nıveanın yeni doğan ıslak mendilini kullanıyormuş. ve çok memnun kaldığını söyledi. ilk doğduğunda ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ben ama bebeğe zarar vermediğini gözümle gördüm nıvea aklıma yattı.

felak nas nazara karşı okunulacak en güzel surelerden... bol bol okumak lazım.

doğumumuzda sıcaklara geliyor, bebekler için iyi bıcı bıcı suyun içinde olurlar, her gün banyo... biz nası olcaz acaba.... :18:

ben dün foto çekindim aslında ama eşimin telinde gitti. faceye de ekleyeceğim arkadaşlarım sorup duruyor hiç koymuyorsun nasıl oldun görelim diye? gizem yaratım diyorum.:90:

Buraya da eklee

11 kılo aldım bende
ay artık kendı kendıme cekemıyorum ben gobeeeemi

benımkıde catlıcak olsan coktan catlardın dıyo

Geç aynanın karşısına çek

Benimki de öle dedi, bide çatlamadan önce kaşınıyormuş :96:

kızlar bişi sorcam bebişlerin kıyafetlerini yıkamak için yumuşatıcı da kullandınızmı
ben dalan roksy aldım, yumuşatıcı koymadan yıkadım, ama hiç kokusu yok yaa
bi daha yıkasammı yumuşatıcı alıp ta

Ama asıl son ayda alıyo bebişler kiloyu, bence bundan sonra çatlayabiliriz...

Kremi de sabah akşam sürmüyom, sadece aklıma gelince sürüyom :18:
yanı bugune kadar baya buyudu ya gobek 3-5 tane olurdu olsa hıc yok bende o yusden korkma dıo bende sadece dustan sonra suruyorum yagı
ayetelkursi okurum sureklı felakı karıstırıyrum hep ben
Buraya da eklee

taam denerım
kuru ıse cıldın kasınıyosun o yusden suruos ıste ygları fılan kuru cıltler catlıo genelde

onların daaa minijik akciğerleri olucek... sonra kullanırsın...

annemle yazlıkları cıkarıyoruz bı yandan radyo acık ama hangı kanal onu bıle bılmıorum...abuk bı soru sordu cvbı suraya sms at dıdı attım

hem adım radyoda okundu aynı sırada aradılar dıgıturk kazanmısım 3 ay bedava full herseyıyle 2 sene sabıt ucretlı

benım evde var dıgı 2 sene tahahutlu baska odaya kurulurmu acaba

kokmasın bosver yumusatıcı agır gelıo bebıslere kullanmıorum bende

Buraya da eklee

elim değerse o fotoyu kesip direk göbek kısmını eklerim buraya...
bebeklerin öyle deterjan kokularını ciğerlerine çekmeleri pek mantıklı diil sen doğru olanı yapmışsın bırak kokmasın mis gibi bebek kokacak zaten.

sen ayetel kursiyi oku felakı karıştır

Herkesler ne güzel rüyalar görüyomuş, ben niye görmüyom ya...hep 2-3 yaş hallerini görüyorum...

Daha bi kere bebeklik halini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…