-----2010 KASIM hamişleri----

merhabalar:79:

hayırlı olsun canım aldıkların. perden yeni ise beklmeye alabilisin çünkü karyola dalan alacakmışsın seneye ona göre tam bir oda yapabilirsin.

bence korkma mavibahar, sadece şişme tek başına bir belirti olmaz kanda pıhtılanma için.

canım bende de sısıyor bacaklarım ve ayaklarım cok ayakta kalsam dahada sısıooo. doktoruna sor yınede:44:

masallah kuzuna
ne guseeeel donuse baslamıs coook sevındım
O millet spor yapmadan zırt diye geçirmeye çalışıyor ondan güzellik merkezlerine koşuyorlar

bende yapamam spor cok zor gelıo

slm annecıkler...
bızde cmtsı dr daydık ..
paşam 1500 gr olmus anca bacak kemık boyuda 5,5cm 38-40 cm boy cıkıyor burdanda

okadar guzel pozlar verdıkı doyamadım ızlemeye neysekı cd mız var :97:
yanakları yumuk yumuk mınıjık bı burnu var sıpa yaa
neyse bızımkının kafa hala yukarda ayaklarda hala agzında cıkıs yolunu bulamıyor sanırım henuz ..bunun sonu sezeryan olcak korkuyorum :18:
sezeryansa 39.haftada alınacak yanı 8 hafta var ınsallah olmaz...1-9 agustos arası muhtemel dogum tarıhı..
ben 600 gr almısım 15 gunde bebıs 280 gr
suyu fılan cok ıyı hıc bı sorunuzmuz yok Allahıma bınlerce kez sukurler olsun

Emzirme, gebelik (hamilelik) dneminde hazrlk - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bendede var aynı sıkıntı 2010 agustos annelerıne sormustum bu lınkı vermıs sagolsun oku bence..ama masaja baslama

canım bende de sısıyor bacaklarım ve ayaklarım cok ayakta kalsam dahada sısıooo. doktoruna sor yınede:44:

benim bi de bir kaç gündür daha fazla şişen bacağımda ağrı var, baldır kısmımda,
doktora da daha yeni gittim
adam sordu bi şikayetin varmı diye ben de hiçbişi yok demiştim
hafatya bi daha gidicem hafataya kadar sabredeyim bari
rapor almaya gittiğimde konuşuruşum

ay valla allah kuvvet versin hepimize

gözün adın gem
hepimizin bebişlerinin durumu ii gidiyo çok şükür
allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

maşallah.. maşallah çok sevindim. ne güzel..
bizim de cd mis var özledikçe izliyoruz
15günde 600 gr ayda 1200 normal
asıl bundan sonra başlıcas almaya bakalım rekor kimde olacak

10 kilo aldım daha ne kadar olucam çok merak ediyorum
ama iki ay kaldı yaa
5 kilo daha alsam 69 la 70 le lapatsam tam süper olcak

maşallah gemcim, her şey yolunda giriyor. her an dönebilir o, sen merak etme. ay ne güzel yüzünü burnunu her bişini görüyosunuz bizimki hep sırtıma bakıyor hep sırtıma.

bizim bebiş geçen senefer gittiğimizde 15 günde 400 gr almıştı. 15 gün ne yeyip içtiysem dedim kendime.

ohhhhhhhhh maşallahhhhh löp löp et oluyolarrrr

ben küçüçük danamı daha pazartesi görcem :95:

Canım Maşallahhhh Teyzeleri yer onu ısırırdaaaaa yanaklarındannnnn

Maşallah Şevkoya

İsimsiz arkadaşı döndü, o da dönüşe geçsin artık

masallah kuzuna
ne guseeeel donuse baslamıs coook sevındım

bende yapamam spor cok zor gelıo

Saol canım

Bende dışarı çıkıp koşmaya, spor salonuna gitmeye çok üşeniyorum, anca evde bisiklet çevirmek benim sporum

ohhhhhhhhh maşallahhhhh löp löp et oluyolarrrr

ben küçüçük danamı daha pazartesi görcem :95:

O löp löp etleri yicess az kaldı

Senin küçücük dana küçüklüğe terfi etmiştir

bisiklete şuan binmiyorsun değil mi?

valla ben hicte iyi gitmiyorum ne guzel almadaim almadim diyodum son 1 aydar haftada 1 kilo aldim simdiye kaadar 9 kilo aldim bole gidersem rekor bende olur bide ilginc tarafi hergun tartiliyorum ayniyim bigun bi tartiliyorum birden yarim kilo almisim..
bu araada bendede hic catlak yok insallahta olmaz ama kollarim ve bacaklarimda selulit var

Günde 5 dakika çeviriyorum

5 dk azmış ya, ii bende diyorum nasıl dayanıyorsun.

ben düz yolda yürüyemiyorum. dün piknikte toprak yolda kaydım düştüm. ellerimin dizlerimin üstüne kapaklandım resmen. o kadar korktum ki, bişi oldu mu, diye soranlara olmadı bile demiyorum. rengim falan atmış. eşimde çok korktu, böyle bön bön bakıyorum suratıma. ağla dio ağlayınca tepki vermiş olacağım ya. ne zaman bebeğim tekmeledi o zaman bişi olmadığına emin oldum.

hafta sonu bende kalan alisverisimi yaptim 1 geceligim 2 pijamam oldu ilk gun gecelik giyerim somra pijama diye dusundum herseyi yikadim utuledm sadrce bavulu hazirlamak kaldi onuda birazdan yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…