ya selulıt nasıl gecıyor dıyorsunuz formulu varmı??mıllet okadar guzellık merkezlerıne kosuyorda gecıremıyor ben bunlara hatıra kalcak dıye dusunuyorum :26:benim göğüslerin yanlarında azıcık var arkadaşımın yengesinde de olmuş sonra geçmişler aynı geçişi inş kendim içinde diliyorum....maşallah karnımda çizik yok annemde de yoktu hemde ikiz hamiş kaldığı halde.....inş da olmaz çatlak yoksa moralman çok çökerim zaten şişkoyum diye arada psikolojim gidiyor.....selilütleri saymıyorum bile onlar geçer......
arkadaşım yeni doğum yaptı ona tek yarayan bepanten olmuş bende alıp başlayayım sürmeye unutmuştum iyiki yazdın.....
eeeee o ne dedıbende az önce konuştuk patronla pazartesi gelmicem dedim zorlanıyorum artık ama birşey olursa ara gelirim felan dedim yada telefondan hallederiz dedim....o kadar hak emek geçti yine gaddar olamıyorum yaaa bu yufka yüreğim yok mu kahretmesin....
günaydın anneler ve bebişleri:)
ben de çatlak selülit yok hamile olmadan önce vardı aslında ama hamilelikten önce bi ay ben power plate e gitmiştim selülitlerim hep geçti hamilelikte de 8 kilo verince anlamadıgım bi şekilde tek tük olan kilo çatlaklarımda kendiliğinden geçti:) ben de süreç tersine işliyo
bişey sorcam size bende de şöle bi sorun var göğüslerimin hiç ucu yok.yani daha da cıkmadı son iki ayda cıkar mı bilmiyorum.tatlı badem yağı ve e vitamini kapsülü sür dediler ucu cıkıyomuş o zaman bu konuda bi fikri olan var mı aramızda?
bişey sorcam size bende de şöle bi sorun var göğüslerimin hiç ucu yok.yani daha da cıkmadı son iki ayda cıkar mı bilmiyorum.tatlı badem yağı ve e vitamini kapsülü sür dediler ucu cıkıyomuş o zaman bu konuda bi fikri olan var mı aramızda?
ya selulıt nasıl gecıyor dıyorsunuz formulu varmı??mıllet okadar guzellık merkezlerıne kosuyorda gecıremıyor ben bunlara hatıra kalcak dıye dusunuyorum :26:
bu lansınoh denen kremı kullanıorum ben onu emzırırkende kullanabılıosun sılmene gerek kalmıyo hem bebeın agzında pamukcuk olmasını onluyor
eeeee o ne dedı
ben de çatlak selülit yok hamile olmadan önce vardı aslında ama hamilelikten önce bi ay ben power plate e gitmiştim selülitlerim hep geçti hamilelikte de 8 kilo verince anlamadıgım bi şekilde tek tük olan kilo çatlaklarımda kendiliğinden geçti:) ben de süreç tersine işliyo
evet kızlar meme masajı var 5er dk. günde 3 kez yapılıyo ama doğum sonrası yapın şimdilerde memeyi uyarmak riskli. ben lansinoh un meme ucu çıkarıcı pompasını aldım.ya selulıt nasıl gecıyor dıyorsunuz formulu varmı??mıllet okadar guzellık merkezlerıne kosuyorda gecıremıyor ben bunlara hatıra kalcak dıye dusunuyorum :26:
bu lansınoh denen kremı kullanıorum ben onu emzırırkende kullanabılıosun sılmene gerek kalmıyo hem bebeın agzında pamukcuk olmasını onluyor
eeeee o ne dedı
benımde yok gogus ucumgogus ucu cıkaran bı zımbırtı var pompalı gıbı bı alet en son care o ...ama genelde emzırırken cıkıcak dert etme dıolar
slm kızlar malum sizlerin dogumuna az kalmış sizden iyi kimse bilemez diye düşünerek sizlere sormak istiyorum gögüs uçlarınız çıktımı?kaçıncı haftada çıktı? ben bu konuda tedirginim 21.haftaya girdik acaba erkenmi diye düşünüyorum ama bu sabah baktımda gögüs uçlarım çok minicik varbebegimi emzirememekten korkuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr
ya selulıt nasıl gecıyor dıyorsunuz formulu varmı??mıllet okadar guzellık merkezlerıne kosuyorda gecıremıyor ben bunlara hatıra kalcak dıye dusunuyorum :26:
İyi pazarlar
Dün o kadar çok yorulmuşum ki.. Bugün kımıldamak istemiyorum resmen
Dr umuza gittik, yine nts ye bağlandık, herşeyimiz normal..
Bebişimizi babasına benzetti dr amca
Sat a göre 6 ağustos doğum tarihi ama dr ağustosa kalmayız 8-10 gün büyük bebiş dedi :18:
1638 grmış kuzum dr normal dedi ama 8-10gün büyükse bana zayıf geldi, neyse doğurması kolay olur
En önemlisi artık iki kat durmuyor, dönüşe başlamış şükürler olsun
İyi pazarlar
Sat a göre 6 ağustos doğum tarihi ama dr ağustosa kalmayız 8-10 gün büyük bebiş dedi :18:
1638 grmış kuzum dr normal dedi ama 8-10gün büyükse bana zayıf geldi, neyse doğurması kolay olur
istanbulda hava çok sıcak ben de fırsattan istifade yıkadım oğlumun bütün kıyafetlerini vee tabi kendimin gecelik çamaşır ne varsa.. ütülerimi yavaş yavaş yapıp bebek ve anne çantamızı hazırlıcam artık. 20 haziranda odamıs geliyo..
cnm meraba maşallah bebişin ne güzel büyümüş bence kg si gayet normal,ama ben şu nst olayını merak ettim bu haftalarda mı giriliyormuş nst ye?
İyi pazarlar
slm kızlar malum sizlerin dogumuna az kalmış sizden iyi kimse bilemez diye düşünerek sizlere sormak istiyorum gögüs uçlarınız çıktımı?kaçıncı haftada çıktı? ben bu konuda tedirginim 21.haftaya girdik acaba erkenmi diye düşünüyorum ama bu sabah baktımda gögüs uçlarım çok minicik varbebegimi emzirememekten korkuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr
benim Dr,um 36,ci haftada olacak demisti nst..
kizlar normalde babalara benzer
benim yapacagim dogum gunude 5 agustos
ayni gun dogururuz vallahi
kilosu cok iyi msllah
benim de randevum bu cumaya bakalim ufalklik pozusyonunu degistirmismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?