-----2010 KASIM hamişleri----

Bu arada çatlak konusunu değinmişsiniz. bende çook şükğr hiç çatlak olmadı. ama bacaklarda kollarda selülitler çıktı.doktora sormustum geçen ay selülitler geçer önemli olan çatlak olmaması o geçmez dedi o konuda içim rahat etti baya.[/QUOTE]

senın için rahat etti ama beni bunalttın cunkı ben bya catadım gobegımın alt kısımlarından ve gogus etrafımdan basenlerde falan cok yok bı ıkı cızgı yanı şimdi ben mahfoldummmmmm

günaydın anneler ve bebişleri:)

ben de çatlak selülit yok hamile olmadan önce vardı aslında ama hamilelikten önce bi ay ben power plate e gitmiştim selülitlerim hep geçti hamilelikte de 8 kilo verince anlamadıgım bi şekilde tek tük olan kilo çatlaklarımda kendiliğinden geçti:) ben de süreç tersine işliyo

bişey sorcam size bende de şöle bi sorun var göğüslerimin hiç ucu yok.yani daha da cıkmadı son iki ayda cıkar mı bilmiyorum.tatlı badem yağı ve e vitamini kapsülü sür dediler ucu cıkıyomuş o zaman bu konuda bi fikri olan var mı aramızda?

ya selulıt nasıl gecıyor dıyorsunuz formulu varmı??mıllet okadar guzellık merkezlerıne kosuyorda gecıremıyor ben bunlara hatıra kalcak dıye dusunuyorum :26:
bu lansınoh denen kremı kullanıorum ben onu emzırırkende kullanabılıosun sılmene gerek kalmıyo hem bebeın agzında pamukcuk olmasını onluyor
eeeee o ne dedı

benımde yok gogus ucum gogus ucu cıkaran bı zımbırtı var pompalı gıbı bı alet en son care o ...ama genelde emzırırken cıkıcak dert etme dıolar

bi fikrim yok çünkü benim göğüs uçlarım gayet çıkık oğlum löp löp emcek inş... çıkartan birşeyler var mı onu da bilmiyorum.......

sporla kiloları vererek geçer de selülit onu dert etmiyorum ben kesinlikle çatlamayayım yeterr ki........
tamam dedi kuzum ne dicek artık zorlanıyorum dedim ona üstüne laf koyamadı.......

göğüs ucuna yapılan bi masaj var dıye bılıyorum netten araştır yalnız dikkat et masaj olayını abartma erken dogumu tetıkler ıkı parmağının arasına alıp cekıyorsun yanlış hatırlamıyorsam yınede araştır dedıgım gıbı baktın cıkmıyor göğüs ucu olmayanlar ıcın bı aparat satılıyor ondan kullanırsın ılk bı ıkı hafta sonra kendılığınden cıkar doktorunada sorabılırsın bu durumu

evet kızlar meme masajı var 5er dk. günde 3 kez yapılıyo ama doğum sonrası yapın şimdilerde memeyi uyarmak riskli. ben lansinoh un meme ucu çıkarıcı pompasını aldım.
doğum sonu ihtiyaç olursa elimin altında olsun.. hem de pratik bişey.

günaydın anneler...

biz temizliğe gömülecektik bu h.sonu ama dün pikniğe gittik

kojamcım balkonu yıkadı. makine mutfak perdelerini yıkadı.
buzdolabına el attım. diğer makine bulaşıkları yıkadı...
mutfak örtülerini yıkadım. yani mutfak misss...

bugunde küççük odama gidicem kpss kitaplarını kapının önüne koyucam

bu arada aranızda varsa: herkes kadroya alındı-hayırlı olsun!!!

bugün buraya uğrayacak herkese günaydın... gerçi hava böyle güneşliyken kim uğrarki? biraz sonra benim de yapacağım gibi netler kapatılıp gezilecek bugün. ya da temizlikler yapılacak. herkese kolay gelsin arkadaşlar. iyi pazarlar.

slm kızlar malum sizlerin dogumuna az kalmış sizden iyi kimse bilemez diye düşünerek sizlere sormak istiyorum gögüs uçlarınız çıktımı?kaçıncı haftada çıktı? ben bu konuda tedirginim 21.haftaya girdik acaba erkenmi diye düşünüyorum ama bu sabah baktımda gögüs uçlarım çok minicik var bebegimi emzirememekten korkuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr

ben bu göğüs ucu olayına biraz uzağım çünkü benim göğüslerimin hep ucu vardı, emzik gibi zaten..O yüzden ben yardımcı olamayacağım maalesef

İyi pazarlar

Dün o kadar çok yorulmuşum ki.. Bugün kımıldamak istemiyorum resmen

Dr umuza gittik, yine nts ye bağlandık, herşeyimiz normal..
Bebişimizi babasına benzetti dr amca
Sat a göre 6 ağustos doğum tarihi ama dr ağustosa kalmayız 8-10 gün büyük bebiş dedi :18:
1638 grmış kuzum dr normal dedi ama 8-10gün büyükse bana zayıf geldi, neyse doğurması kolay olur
En önemlisi artık iki kat durmuyor, dönüşe başlamış şükürler olsun

O millet spor yapmadan zırt diye geçirmeye çalışıyor ondan güzellik merkezlerine koşuyorlar

maşallah maşallah pozisyonumuz düzelmiş sonunda kilomuz da iyi.. ohh..
zayıf değil canım gayet normal..
rahat ol
benim adete göre 12 ağustos doğum bebek 1475 gr yani senin ki gayet iyi maşallah

istanbulda hava çok sıcak ben de fırsattan istifade yıkadım oğlumun bütün kıyafetlerini vee tabi kendimin gecelik çamaşır ne varsa.. ütülerimi yavaş yavaş yapıp bebek ve anne çantamızı hazırlıcam artık. 20 haziranda odamıs geliyo..

cnm meraba maşallah bebişin ne güzel büyümüş bence kg si gayet normal,ama ben şu nst olayını merak ettim bu haftalarda mı giriliyormuş nst ye?

Ahh benim de hazırlamam lazım o çantayı yaa

cnm meraba maşallah bebişin ne güzel büyümüş bence kg si gayet normal,ama ben şu nst olayını merak ettim bu haftalarda mı giriliyormuş nst ye?

Saol canım..
Ben 28. haftada da bağlanmıştım. Dr um o hafta, 32 haftadan sonra muhakkak gerekiyor ama şimdiden kontrol etmemiz de fayda var dediydi.

benim Dr,um 36,ci haftada olacak demisti nst..
kizlar normalde babalara benzer
benim yapacagim dogum gunude 5 agustos
ayni gun dogururuz vallahi
kilosu cok iyi msllah
benim de randevum bu cumaya bakalim ufalklik pozusyonunu degistirmismi

slm cnm..benimkilerde oyleydi kizimda cok ufaklardi.
emzirerek buyuduler hicde zorlanmadim umarim sende rahat emzireceksin surekli ver agzina cnm

benim Dr,um 36,ci haftada olacak demisti nst..
kizlar normalde babalara benzer
benim yapacagim dogum gunude 5 agustos
ayni gun dogururuz vallahi
kilosu cok iyi msllah
benim de randevum bu cumaya bakalim ufalklik pozusyonunu degistirmismi

Ayy benzesin babasına, çok mutlu olurum

Olur mu olur aynı gün kutlarız doğum günlerini

Güzel haberlerini bekliyoruz canım çocuumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…