-----2010 KASIM hamişleri----

gercekten catlak yakışan ınsanda bulmak zordur hanı

ılk haberı senden alalım hepsı sırasını bılsın

gercekten catlak yakışan ınsanda bulmak zordur hanı

çirkin oldu gerçekten ya bir sabah kalktığımda farkettim hem de. ben de çatlamayacağım sanıyordum hangi ara çatlamışım da görmedim şaşırdım. o gün ağlayacaktım sonra sonra benimsedim. artık hamilelik sonrası kullanırım bakım ürünleri, umarım işe yarar yaramazsa kocam yakıştığı yalanını sürdürmek zorunda kalacak.

Daha çok var çatlayabilirim ama annemde de olmamış, umarım böle gider..

Valla çok memnun oluyorum canım, yaz sen hep duyumlarını
Bu sayı iyi mi yoksa düşük mü :44: Kaça düşer ki puanlar :44:

Daha çok var çatlayabilirim ama annemde de olmamış, umarım böle gider..

Valla çok memnun oluyorum canım, yaz sen hep duyumlarını
Bu sayı iyi mi yoksa düşük mü :44: Kaça düşer ki puanlar :44:

purcum bu konuyu özelden görüşelim. malumm hamiş arkdaşlarımızı pek alakadar eden bir durum yok :)

ha bu arada insan genel de annesine benziyormuş böyle konularda sende çatlamayabilirsin. benim annemde harita gibi.

sen de başladın benim gibi rüyalara
7.aydan sonra olurmuş gebelerde

ohhh çok şükür canım hadi gözün aydın

ya kıslar arkadaşım biberon ısıtıcı almış hedıye saolsun cam bıberon al buna dedı bugun bende bı ıkı yere sordum ısıtıcılara cam bıberon olmazmış karar veremedım ya yardım edın help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hıcbı fıkrım yok almayı dusunmedıgım bısı ..kullanma kılavuzunda yazmıomu

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Patron bugün için erken çıkarız demişti. tabi bizim erkenimiz 4 ü bukur geçer bile. yinede bi umut bekliyorummmmmmmmmm

catlak patlaklar ne alemde kımse bahsetmıyor

benim göğüslerin yanlarında azıcık var arkadaşımın yengesinde de olmuş sonra geçmişler aynı geçişi inş kendim içinde diliyorum....maşallah karnımda çizik yok annemde de yoktu hemde ikiz hamiş kaldığı halde.....inş da olmaz çatlak yoksa moralman çok çökerim zaten şişkoyum diye arada psikolojim gidiyor.....selilütleri saymıyorum bile onlar geçer......

Göğüslerimde de göbeğimde de hiç çatlak oluşmadı son 1 aydır göğüs uçlarımda lansolin krem sürmeye başladım

arkadaşım yeni doğum yaptı ona tek yarayan bepanten olmuş bende alıp başlayayım sürmeye unutmuştum iyiki yazdın.....

günaydın selinacım biz yine başbaşayız bu sabah son kez......
bende bugün gelmicektim ama maaşı aldı kaçtı demesin diye geldim....
bugün sorcam pazartesi geleyim mi diye gel derse en geç salıya kadar gelirim dicem.......

Ben senden sonra 3 hafta daha buradayım nevincim. çabuk geçer inşallah. benim içinde dua et. Sizler teker teker işten çıkınca ben moralmaen çöküyorum walla aahh bii ben kaldım die
Bu arada çatlak konusunu değinmişsiniz. bende çook şükğr hiç çatlak olmadı. ama bacaklarda kollarda selülitler çıktı.doktora sormustum geçen ay selülitler geçer önemli olan çatlak olmaması o geçmez dedi o konuda içim rahat etti baya.

günaydın hanım ablalar... hava çok bulanık çok sıkıntılı hemde soğuk. eşim tek başına alışverişe gitti. çok ısrar etti ama bu havalarda yağmura tutulmaktan sıkıldım artık. 1 saate dön ben takılırım evde dedim( yani nette )

bende az önce konuştuk patronla pazartesi gelmicem dedim zorlanıyorum artık ama birşey olursa ara gelirim felan dedim yada telefondan hallederiz dedim....o kadar hak emek geçti yine gaddar olamıyorum yaaa bu yufka yüreğim yok mu kahretmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…