aldılar başlarını gidiyor benimkiler, göbeğim kıbrıs haritası gibi son ayda daha da artar dienlerin ağzına burnuna dalmak istiyorum. aynada çıplak bakışmalarda kendimi çok çirkin hissediyorum çatlaklardan, kocam da yakıştı sana dio ama yalandan kim ölmüş biliyorum?
kapıya ineği bağlıcam haa!
Sağ ayağım şişio sadece ya, o kadar su içiyorum bir de bu ödem işi zor kızlar yeni başladı 34.haftaya giriyoruz yarın 38.haftada doğum yapacağımı düşünürsek 1 ayım anca kaldı :)) Ben ev topluyorum oğlumda valizini
gercekten catlak yakışan ınsanda bulmak zordur hanı
aldılar başlarını gidiyor benimkiler, göbeğim kıbrıs haritası gibi son ayda daha da artar dienlerin ağzına burnuna dalmak istiyorum. aynada çıplak bakışmalarda kendimi çok çirkin hissediyorum çatlaklardan, kocam da yakıştı sana dio ama yalandan kim ölmüş biliyorum?
kapıya ineği bağlıcam haa!
maşallah purr ya... sahiden hiç mi yok?
bu arada sana haber vereyim kadro sayıları açıklandı haziran alımı için, iibf ye kadro sayısı 6000 civarı geldi. ben de sana burdan memurluk hayallerine ilşkin aktarımlarda bulunuyorum ama ilgileniyorsun die, ilgilenmiyorsan hiç yazmayım.
Daha çok var çatlayabilirim ama annemde de olmamış, umarım böle gider..
Valla çok memnun oluyorum canım, yaz sen hep duyumlarını
Bu sayı iyi mi yoksa düşük mü :44: Kaça düşer ki puanlar :44:
sen de başladın benim gibi rüyalaraRuyalarımız cosuyor artık..
dun gece bı bakıyorum kanamam geldı esım yokmus yanımda annem babam abım hastaneye goturmeye calısıo ama nasıl kar var araba kayıooooo gıdemıyoruz ben cok ıyım ama aglama fılan yok..zarzor hastaneye gıttık ordada kımse benle ılgılenmedı normal bısı bu dedıler kudurdum sonunda beegıme bısı olcak dıye bagırıorum
sonra esım yola cıkıcaktı sabah benı uyandırmaya calısmıs ben agla agla gozumu acmadan hayatımda bole bısı yasamadım
kendıme geldım hala aglıyorum kocem şokta anlatsana noldu dıyo ben yatakta kan arıyorum tovbe yarebbım okadar gercekcıydıkı
hepımızden uzak olsun kotu ruyalar, kotu olaylar :97:
slm kızlar ben geldim uzmana gittik bugün evet bebeğimizin göğüs kafesinin dar olduğunu oda doğruladı ama bunun bizim anlayacağımız dilden çok kötü bir darlık olmadığını akciğerlere yada diğer organlara baskı yapmadığını ve %90 sorunsuz bir bebek olacağını söyledi gelişimide normal dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi artık 2 tane doktorumuz var
dünkü dualarımız işe yaradı allahıma şükürler olsun bebişimin iyi olacak galiba
sen de başladın benim gibi rüyalara
7.aydan sonra olurmuş gebelerde
ohhh çok şükür canım hadi gözün aydın
ya kıslar arkadaşım biberon ısıtıcı almış hedıye saolsun cam bıberon al buna dedı bugun bende bı ıkı yere sordum ısıtıcılara cam bıberon olmazmış karar veremedım ya yardım edın help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hıcbı fıkrım yok almayı dusunmedıgım bısı ..kullanma kılavuzunda yazmıomu
catlak patlaklar ne alemde kımse bahsetmıyor
Göğüslerimde de göbeğimde de hiç çatlak oluşmadı son 1 aydır göğüs uçlarımda lansolin krem sürmeye başladım
günaydın selinacım biz yine başbaşayız bu sabah son kez......
bende bugün gelmicektim ama maaşı aldı kaçtı demesin diye geldim....
bugün sorcam pazartesi geleyim mi diye gel derse en geç salıya kadar gelirim dicem.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?