evet yaa otururken bile batıyo berbat bişe demek yalnız deilim bi tek ben de mi var die düşünüyodum.
peki uyuşturunca belden nası normal dogum oluyo uyusunca ıkınabiliyomuki orasını pek anlayamadım:)
Yok canım aynı ağrıyı çeken çok kişi var emin olabilirsin. Genelde sancının bile geldiği anlaşılmıyormuş doktorun ıkın diyor ıkınıyorsun ağrısız sızısız doğuruyorsun
Kimi de sonrasında baş ağrısı,bel ağrısı çektiğini söylüyor diyorum ya her bünye farklı reeksiyon gösteriyor umarım hepimiz kolay doğumlar yaparız...
herkese hayırlı cumalar...
bacak kramplarıyla başım dertte. gece uykusu haram oldu. kramp bi giriyor kalıyorum hareketsiz. magnezyumu hergün almaya başladım ama anca denge sağlayacak sanırım. nefes almakta da zorlanmaya başladım. sonlara yaklaştıkça sıkıntılarımız artmaya başladı. Rabbim hepimizi sağlıkla,daha büyük sıkıntılar çekmeden kurtarsın. sağlıkla bebişlerimizi zamanında kucaklayalım inşallah,amin
kıyafetleri yıkamaya sözde geçen hafta başlayacaktım ama kalmıştı. artık bu hafta başlamam lazım kumaş renklerine ve cinslerine göre en az 8-10 posta makina'nın çalışması lazım. ee bide ütüsü var. anca tamamlarım.
dün kipada bebek oto koltuğunda indirim vardı. Sunny baby marka 9-36 kg oto koltuğu 200 tl'den 40 liraya düşmüş eşimde fırsatı kaçırmadan aldı. kullanışlı güzel. ana kucağıda hediye gelecek. bebek arabasınıda hemen almıycaz araya kış girecek. zaten sponsor annemlerehhh yırttık bu ürünler ile ilgili
o göbek herşeye yetiyor canım yaaa sizinde göbişiniz benim gibi aşağıda mı yaaa pufffff....
kıvrılmayan yerin göğüse mesefesi şu karnın şişmeye başladığı yerden bahsediyorsanız eğer benim 1 parmağım zor giriyor:90:
Selam kıslarrrr....
Turkuazm canım bebek baskı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı gibi değil....
Acaba hep oturmak zorunda olduğun için mi, çok ağrı yapıyor...
Doktor gittiğinde rahim ağzı açık ya da kapalı, erken doğum riskinden filan bahsetti mi...
Bebek çok aşağıda gibi geldi bana, yada resimden dolayı...
Allah yardımcımız olsun...
evet baskı yapıyor yürürken çok zorluyor....evet canım aşağıda bayağa karnım...bilerek o kadar dar giyip çektim ki bakın sizcede aşağıdamı diye.....haziran 8 de randevum var gidince anlatcam şikayetlerimi yeni yeni başladı bu baskı zaten....
çok tatlı maşallahh
benimde kuyruk sokumum da ağrı oluyor canım hatta sizlere sorayım derken sen önce davrandın, oturarak çalıştığım için sanırım diyordum ben:26: hatta eve gidince uzandığım zaman bile ayağa zor kalkıyorum.:26:herkese selamlar:)
turkuaz göbek cok tatlı görünüyo maşallah
bişe sorcam size benm de belim deil ama kuyruk sokumum cok agrıyor ve sürekli bi batma durumu var sizde de oluyo mu bu? doktora sordum normal ama hiç geçmeyen ve uzun süreli ağrı olursa bakmamız lazım iltahaplanma olabilir dedi korktum bide o cıkarsaböle bişe duyan var mı hiç?
bi arkadasım yeni dogum yaptı 2 haftalık gecen konustuk normal dogum yaptım cok rahat oldu epiduralle dedi.bu şekilde normal dogum nası oluyo bilen var mı.internetten baktım ama bişe bulamadım pek.
benim göbek tam göğsümün altından başlıyor daha inen yok gögüslerimin altı pişik bile oluyo yani okadar
bu baş ağrısı kronikleşiyor mu bende nedr? sıkıntı oldu iyice yahu! gözlerim yoruldu tepesindeki ağrıyı taşımaktan.
hadı gozunuz aydıncok sagol dun geldi
evet oyleymis esim elinden geleni ardina koymadi annem cok mutlu oldu valizleri gorunce..
unca dayandı azcık daha dayanır annesı merak etmeBende dün doktordan geldim ilk kez nst yaptılar artık haftada bir gün gidecekmişim.
Nstde sancı çıktı bebişinde aminyon sıvısı biraz fazlaymış çok su içme dedi
Bizimki dayanamayıp erken gelmez inşallah 2-3 hafta daha sıksa dişini şükredeceğim
kucagına alınca daha ıyı karar verırsın sartlama kendını sımdıbende kararsız kaldım şimdiye kadar. hala da yüzde yüz diyemiyorum :) çağla düşündüm bide sena, ve ela dayım şimdi. ayy hayırlısıyla gelsin de kucağıma bi alayım. gerçekten zaman azaldıkça endişe vermeye başladı bana.
anam foto eklesene hadı pUr u gec onda gobek cok yok benım bıle hala 3 parmak varkıvrılmayan yerin göğüse mesefesi şu karnın şişmeye başladığı yerden bahsediyorsanız eğer benim 1 parmağım zor giriyor:90:
bu baş ağrısı kronikleşiyor mu bende nedr? sıkıntı oldu iyice yahu! gözlerim yoruldu tepesindeki ağrıyı taşımaktan.
Baş ağrısı değilde.. kendimde bir kaç gündür sinir yükselmesi görüyorum...
Bişeye sinirlendiğimde kendi kendime sinirleniyorum, konuşuyorum... tahammülsüzlük başladı... :95:
Dün gece komidinin üstündeki sürahiden su içtim, bardağını bi türlü kapatamadım... gece gece Hay Allah'ım diye bardağa sinirlendim... eşimde uyandı ne oldu bardakla mı kavga ediyosun dedi
Kendi kendime noluyo bana dedim yaaaa
aksine bugün evden sık çıktım... eve az uğradım diyebilirim. ama dün daha çok evin içindeydim dün de çok ağrıyordu. anlamadım gitti, güneşten falan mı diyorum?duş al bence ..evden cıkmadıysan bıras hava degısımıde ıyı gelır
ilk tahlilimde alt sınırdan 1 aşağıdaydı sonra biraz daha düştü sonra biraz daha derken şimdi yerlerde kan değerlerim... 3 sene öncesinde ciddi sıkıntıda bir anemi geçirdiğim için tekrar bu kadar hızda düşmesi normal ama gene de dikkat et beslenmeni ona göre biraz değiş derim. ben gibi ığy mığy pekmeze başla.ben dun ılk defa saglık ocagına gıttım ...kılomu tansıyonumu olctuler kalp atıslarını dınledık çoçuumun canın sıkıldıkca gel dıdı hemsıre pek sevdık bırbırımızı tel.ını verdı bana nzmn ıstersen ara dıdı :86:
tahlıllerıde yazdı dr bı dunya pek guvenmem burdan cıkan sonuclara ama uclarda bı deger cıkarsa dısarda yaptırırsın bıda dıdı..annem almıs sonucları kanım dusmus alt sınıra yakınmıs..yarın drumuza gosterıcez bakalım .
vee 11 kılo almıs durumdayım sanırım durmadan alıyorum artık :18:
gemcim beyazla çekinmemde ki neden karnım çok aşağıda duruyor acaba sizinkilerde öylemi diye iyice karnımı görün anlayın diyeydi......çok kötü görünüyor zati öyle darkındayım....
Baş ağrısı değilde.. kendimde bir kaç gündür sinir yükselmesi görüyorum...
Bişeye sinirlendiğimde kendi kendime sinirleniyorum, konuşuyorum... tahammülsüzlük başladı... :95:
Dün gece komidinin üstündeki sürahiden su içtim, bardağını bi türlü kapatamadım... gece gece Hay Allah'ım diye bardağa sinirlendim... eşimde uyandı ne oldu bardakla mı kavga ediyosun dedi
Kendi kendime noluyo bana dedim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?