-----2010 KASIM hamişleri----

iklnazcım sena ismini ben hep cok beğenmişimdir ama kızım olsa zeynep iclal koyacaktım haa bide değişik istersen tilbe var cok beğenıyorum söylenişi cok kibar

epıduralı yapan uzman kımse hastanede once onunla konuş işinin ehlimi ona cok dıkkat et ona gore karar verırsın bu arada en tosun bebiş benımkı (tabı bende tosun grubundayım solemesı ayıp 93 oldum allahtan boy varda kurtarıyoz yoksa top gıbı olurdum herhalde) benim oğluşum 2kılo 85 gr olmuş

sen birde bebek doğunca akıl verenleri gör şuan yine iyiyiz o konuda....şişlik çok kötü birşey yaa doktoruna söyledin mi şiştiğini allah korusun tehlikesi şişliklerden olmasın.....

maşallah oğluşuna....ee benzesinler azcıkta bizlere ya dimi sen taşı doğur dur gitsin babaya benzesin var mı böyle birşey.....
bazen normal epiduralde ıkınma hissi kayboluyormuş bende ondan korkuyorum allah yardımcımız olsun inş.....

senden sonra ben geliyorum sanırım canım.....ama senin haftan bayağa ilerde benden yoksa bu topiğin en tombiki oğluşumla biz olurduk.....

benimde aynı durum bebeğin bütün esyaları memlekette allah korusun bebek erken gelmeye kalksa donu yokbende 17 haziranda uçakla gidiyorum, doğum sezeryanla olacak 38.haftada alırlar bebeği yani benim bu durumda 5 haftam kalmış oluyo

yerıme bırını bulmadılar hala hazıran bası yerıne bırnı bakcam dıodu. 10 hazıran da randevum var ozaman raporuda hallederım canım.

maşallah kocaman olmuş seninki..
ben de 30 haftada gitcem bakalım çok merakediyorum kilosunu
hepimizde aynı sıkıntı bel ağrısı kabusu:95:
dinlenmek çaresi bence ilaç hikaye

cocugun hersekılde buyucek sen buyumesende az kılo al en guzelı..banada kılo almıcaksın dedı dr ama dıyet fılan yapmıyorum valla yıyorum :82:
günaydın kızlar....:79::79::79:

togicim bunlar yan gelip yatıyor sonra çocukum küçük kaldı diyorlar bak ben sabah akşam besliyorum onu tosun oldu maşallah kuzum.....
yan gelıp yatınca kendımız buyuyoruz
elevıt en bastan berı kullanıorum saydıklarınıda yerım hep ..gercı kac cıkmıs kanım gormedım henuz saglık ocagı anneme alt sınıra yakın demıs benım hep yuksektı cok dusmus olcagını sanmıyorum ..
1 hafta oldu dr a gıdelı 300 gr aldım ben
masallah 22 gr oldu benımkı fılan dıye konusuyoduk hale bak
normal dogum kosulları saglansında zaten 4 cm acılmadan epıdural yapılmıyor cok zorlanırsan o anda karar verebılırsın sımdıden dusunme onu ..
epıduralde ıkınma hıssı kayboluyo o yusden dr ıkın dıyınce ıkınırsan kolayca oluyomus dogum yapanların yalancısıyım
bıde jeller cıktı sımdı normal dogumda jel sıkılıyor ıcerı epıduralsız yapanlar cogaldı onun sayesınde bız oncelıkle onu denıcez normal yapaılırsek eger

ayyyyyyy cok az kaldı senın
ben uzuluyorum bazen hamılelıgı cok ozlıcem dıye kocem de uzulme hemen hamıle kalırsın cok ozlersen dıyo

ben hamileliği hiç özlemiycem sanırım çok zorlanıyorum yaş geçince çok zormuş gerçekten bel ağrısı kramplar reflü kabızlık mahvetti beni bir an önce doğursam diyorum inşallah hayırlısıyla

Hayırlıısıyla al bebısını kucagına senın 2.olcaktı dımı
yas kackı buarada sakıncası yoksa :26:
ben erken dogum olcakmı endısesı dısında Allah a sukur buyuk sıkıntı yasamadıgım ıcın keyflı benım ıcın kesın ozlıcem
oğlumuda ozluyorum ama degısık bı durum

ben yan gelip yatmadım ama sizden çok şiştim dün asansörle eve çıkarken aynada kendimi gördüm o kadar iğrenç göründüm ki gözüme ağlayacaktım nerdeyse moralim bozuldu.....

bilmiyorum canım bende öyle duydum epidural hakkında zaman yaklaştıkça doktorla konuşurum artık o konuları nasılsa normal doğurtcak beni çözüm bulmam lazım......

arkadaşımda bazen keşke karnımda olsa diyor ama ben öyle düşünmüyorum özlemicem hamile olmayı bütün hareketlerim kısıtlandı istediğim gibi yatamıyorum yattım mı kalkamıyorum neyini özlicem......

ben aynaya bakmıyorum uzun zamandır ama ozlıcem hamılelıgı :82:

Ben de hamile olmayı gözümde daha çok büyütüyordum ama sandığım kadar kötü değilmiş. tamam cokda kolay değil ama herşeye rağmen değer bi durum bence. bizi zorlayan zaten son aylar son 2 ay ondan öncesinde pek bi sorunda yaşamadım çok şükür. Oturmak kalkmak sağa sola dönmek zor geçrektende. bel ağrısınıda unutmamak lazım. Ama hayatımdan Çokda fazla bişi kısıtlamış değilim.
Son 1 ayım kalana kadarda çalışabıldım çok şükür. Bence değer bi durum

bende özlerım herhalde oğlumun içimdeki dönişlerı hareketlerı tekemlerı cok kuvvetli maşşallah danamm hem hemen doğsun istıyorum hemde ıcerde kalıp kıpır kıpır olsun ikinciyıde dogururuz kısmetsse ama bunu gıbı tat vermezkı bu heyecanları yaşayamayızkı bı kerre hepımız dogumun ne oldugunu bılecegımız ıcın ıstemıycez belkide

kimseler kalmamış... biz bugün çok yoruduk oğlumla... babası da dökülüyor... temizliğe giriştik, ben çok çabuk su koyuverdim ama. ne kadar kolay yorulur olduk, eskiden böylemiydim? belim müthiş ağrıyor. bir geleyim bakayım ne var ne yok dedim. çok şükür her şey yolunda...

sabah annem gelecek memleketten,yavaş yavaş evi toplayacağız, 17sinde de uçağa binip gideceğiz...veee bebişin doğumu için gün alacağız

evet 2.kızımız
36 yaşındayım canım valla yaş geçtikçe herşey zorlaşıyor

tam olarak kaç haftalıksın canım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…