merhaba kızlar bugün kontrole gittik oğlum 1600gr olmuş. bel ağrısını sordum normal dedi çok ağrırsa parol al dedi mutlaka yürü en az 20dak. dedi. oğlumuz sana benziyor dedi hehe sevindim bende. Doğum için normal istediğimi şimdiden belirttim en güzeli o zaten biz de öyle olsun istiyoruz dedi erken ama bunları konuşmaya haftalar ilerledikçe konuşuruz dedi. Epidural olsam mı olmasam mı diye muallaktayım bende.
nasılsınız bakalım anneler gune yıne sallanarak başladık allah korusun hepımızı ve sırt ağrılarımla aykalrımın şiştiğinden bahsetmıyorum bıle yahu her goren ezberlemiş gıbı tuz yeme dıyor sankı tuzlukta yaşıyorum ben tobe tobe yaa yemeğe bıle tuz atmam ben cogu zaman benım kadar tuzsuz yaşayan bırı varmı aceba doğum yaklaştıkça şikayetlerde artıyor allah yardımcımız olsun
merhaba kızlar bugün kontrole gittik oğlum 1600gr olmuş. bel ağrısını sordum normal dedi çok ağrırsa parol al dedi mutlaka yürü en az 20dak. dedi. oğlumuz sana benziyor dedi hehe sevindim bende. Doğum için normal istediğimi şimdiden belirttim en güzeli o zaten biz de öyle olsun istiyoruz dedi erken ama bunları konuşmaya haftalar ilerledikçe konuşuruz dedi. Epidural olsam mı olmasam mı diye muallaktayım bende.
epıduralı yapan uzman kımse hastanede once onunla konuş işinin ehlimi ona cok dıkkat et ona gore karar verırsın bu arada en tosun bebiş benımkı (tabı bende tosun grubundayım solemesı ayıp 93 oldum allahtan boy varda kurtarıyoz yoksa top gıbı olurdum herhalde) benim oğluşum 2kılo 85 gr olmuş
erken doğum durumunda apışır kalırım bende, Allah korusun. bebek eşyalarımın hepsi ankarada kızkardeşim annemlere geçerken onları ordan alırız diye bu tarafa hiç gtirmedik. artık bebek burada eşyaları oradaAllah korusun gününü doldursun da hayırlısıyla öyle gelsin kuzucum.
çık ya nolcak 3 günden birini bulmuşlarmıydı senin yerine....benim yerime yeğeni gelcek bakalım ne zaman gelcek o geldiğinde 1 hafta kalır kaçarım bende....
Doktoruna rapor yazdırtmayı unutma ama canım....
cocugun hersekılde buyucek sen buyumesende az kılo al en guzelı..banada kılo almıcaksın dedı dr ama dıyet fılan yapmıyorum valla yıyorum :82:ooo sevmişsin hemşireni ne güzel.
benim de 34 tane gebem var bi de kendim 35
ben 8 kiloda kaldım bu diyet yüzünden
diyetisyen ayda 1 kilo dan fazla almak yok diyoo
bu gidişle çocukum büyümicek:84:
ama işin güzel yanı kalorim 2000 e çıktı ve tokum artık
diyetten de korkmuyom çok rahat geçiyo
yan gelıp yatınca kendımız buyuyoruzgünaydın kızlar....:79::79::79:
togicim bunlar yan gelip yatıyor sonra çocukum küçük kaldı diyorlar bak ben sabah akşam besliyorum onu tosun oldu maşallah kuzum.....
elevıt en bastan berı kullanıorum saydıklarınıda yerım hep ..gercı kac cıkmıs kanım gormedım henuz saglık ocagı anneme alt sınıra yakın demıs benım hep yuksektı cok dusmus olcagını sanmıyorum ..içini rahat tut canım,Allah'ın izniyle vakti zamanında gelecekler. ütüyüde halledersin kendini yormadan.Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim canım çok sağol
sağlık ocaklarında güzel ilgileniyorlar. :94:
benim kan değerim hep 12 civarlarındaydı son yaptırdığım 13 küsur çıktı doktorum çok iyi dedi
kuru üzüm,kuru kayısı,pekmez,tahin,yumurta ve kırmızı ete devam ettiğin sürece hamileliğin boyunca kan ve demir hapına ihtiyaç duymazsın dedi. almadım zaten hiç. yaklaşık 2 hafta elevit kullandım o da ishal yapınca bırakmıştım.
ben bu sabah tekrar tartıldım. 3 haftadır kilomda bi değişiklik yok haftaya dr. kontrolüm var bakalım son durum ne olacak.
epıduralde ıkınma hıssı kayboluyo o yusden dr ıkın dıyınce ıkınırsan kolayca oluyomus dogum yapanların yalancısıyımsen birde bebek doğunca akıl verenleri gör şuan yine iyiyiz o konuda....şişlik çok kötü birşey yaa doktoruna söyledin mi şiştiğini allah korusun tehlikesi şişliklerden olmasın.....
maşallah oğluşuna....ee benzesinler azcıkta bizlere ya dimi sen taşı doğur dur gitsin babaya benzesin var mı böyle birşey.....
bazen normal epiduralde ıkınma hissi kayboluyormuş bende ondan korkuyorum allah yardımcımız olsun inş.....
benimde aynı durum bebeğin bütün esyaları memlekette allah korusun bebek erken gelmeye kalksa donu yokbende 17 haziranda uçakla gidiyorum, doğum sezeryanla olacak 38.haftada alırlar bebeği yani benim bu durumda 5 haftam kalmış oluyo
Hayırlıısıyla al bebısını kucagına senın 2.olcaktı dımıben hamileliği hiç özlemiycem sanırım çok zorlanıyorum yaş geçince çok zormuş gerçekten bel ağrısı kramplar reflü kabızlık mahvetti beni bir an önce doğursam diyorum inşallah hayırlısıyla
ayyyyyyy cok az kaldı senın
Ben uzuluyorum bazen hamılelıgı cok ozlıcem dıye kocem de uzulme hemen hamıle kalırsın cok ozlersen dıyo
yan gelıp yatınca kendımız buyuyoruz
epıduralde ıkınma hıssı kayboluyo o yusden dr ıkın dıyınce ıkınırsan kolayca oluyomus dogum yapanların yalancısıyım
bıde jeller cıktı sımdı normal dogumda jel sıkılıyor ıcerı epıduralsız yapanlar cogaldı onun sayesınde bız oncelıkle onu denıcez normal yapaılırsek eger
ayyyyyyy cok az kaldı senın
ben uzuluyorum bazen hamılelıgı cok ozlıcem dıye kocem de uzulme hemen hamıle kalırsın cok ozlersen dıyo
ben yan gelip yatmadım ama sizden çok şiştim dün asansörle eve çıkarken aynada kendimi gördüm o kadar iğrenç göründüm ki gözüme ağlayacaktım nerdeyse moralim bozuldu.....
bilmiyorum canım bende öyle duydum epidural hakkında zaman yaklaştıkça doktorla konuşurum artık o konuları nasılsa normal doğurtcak beni çözüm bulmam lazım......
arkadaşımda bazen keşke karnımda olsa diyor ama ben öyle düşünmüyorum özlemicem hamile olmayı bütün hareketlerim kısıtlandı istediğim gibi yatamıyorum yattım mı kalkamıyorum neyini özlicem......
Hayırlıısıyla al bebısını kucagına senın 2.olcaktı dımı
yas kackı buarada sakıncası yoksa :26:
ben erken dogum olcakmı endısesı dısında Allah a sukur buyuk sıkıntı yasamadıgım ıcın keyflı benım ıcın kesın ozlıcem
oğlumuda ozluyorum ama degısık bı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?