selam kislar bende bugun utuyu bitirdim dolabini yerlestirdim yastigini yorganini ne varsa yikadim utuledim ama bende bittim yani son anda bayginlik geciriyorum sandim benden yapmayan arkadaslara tavsiye bian once yapin sonra dahada zorlanirsiniz
yada yaptıracak adam bulmak lazım.... valla ben o işleri full anneme yaptıracağım. hele bir gidelim, hepsinin 2-3 saati var, annemin hızından korkar kaçarlar zaten.
o zaman soorun yok canim sen rahatsin
ben dun ılk defa saglık ocagına gıttım ...kılomu tansıyonumu olctuler kalp atıslarını dınledık çoçuumun canın sıkıldıkca gel dıdı hemsıre pek sevdık bırbırımızı tel.ını verdı bana nzmn ıstersen ara dıdı :86:
tahlıllerıde yazdı dr bı dunya pek guvenmem burdan cıkan sonuclara ama uclarda bı deger cıkarsa dısarda yaptırırsın bıda dıdı..annem almıs sonucları kanım dusmus alt sınıra yakınmıs..yarın drumuza gosterıcez bakalım .
vee 11 kılo almıs durumdayım sanırım durmadan alıyorum artık :18:
o tahammülsüzlük bende de var hemde acayip şekilde çok kötü hemen sinirleniyorum olağan bir durum sanırım....
kırsaydın ağzını burnunu.
ay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooo sevmişsin hemşireni ne güzel.
benim de 34 tane gebem var bi de kendim 35
ben 8 kiloda kaldım bu diyet yüzünden
diyetisyen ayda 1 kilo dan fazla almak yok diyoo
bu gidişle çocukum büyümicek:84:
ama işin güzel yanı kalorim 2000 e çıktı ve tokum artık
diyetten de korkmuyom çok rahat geçiyo
yok canım ya 2 makinelik çamaşır daha çıktı ütülerde duruyor haftaiçi yapamıyorum yorgunluktan bu pazar yaparım birşeyler....korkuyorum zaten erkenden gelcek diye o yüzden herşeyi yapıp bitirmek istiyorum biran önce....
Oto koltuğunuz da hayırlı olsun :81:
ben dun ılk defa saglık ocagına gıttım ...kılomu tansıyonumu olctuler kalp atıslarını dınledık çoçuumun canın sıkıldıkca gel dıdı hemsıre pek sevdık bırbırımızı tel.ını verdı bana nzmn ıstersen ara dıdı :86:
tahlıllerıde yazdı dr bı dunya pek guvenmem burdan cıkan sonuclara ama uclarda bı deger cıkarsa dısarda yaptırırsın bıda dıdı..annem almıs sonucları kanım dusmus alt sınıra yakınmıs..yarın drumuza gosterıcez bakalım .
vee 11 kılo almıs durumdayım sanırım durmadan alıyorum artık :18:
Güanydın annelerrrrrr !
Mersinde bir yağmur bastırdıki sormayın gök aşağı indi drelerya hani o derece yani..
Buarada artık kimsenin uğradığı yok foruma
benimde 2 haftam kaldı günler azaldıkça burayı ne kadar sevmesemde içimde bir burukluk olduğunu hissetmeye başladım yılların vermiş olduğu alışkanlıklar var.....ama olsun kurtuluyorum sonunda.....
e alışkanlık oluyor canım ya. yinede tuaf hiisedersin kendini. Ama dediğin gibi sevinmemek de elde değilbu arada bende büyük ihtimal 18 haziranda çıkarım diyorum..23 haziran hafta arası çarşambaya geliyor. 18 haziran cumartesi sonlandırırım bende:44:
selam kislar bende bu gece hicc uyuyamadim belim agriyo karnim bi acayip sanki bebek batiyo cok sinirliyim son zamanlarda
selam kislar bende bu gece hicc uyuyamadim belim agriyo karnim bi acayip sanki bebek batiyo cok sinirliyim son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?