-----2010 KASIM hamişleri----

ben bu aralar rahat gibiyim. çok düşünmemeye çalışıyorum ilerisini. alınacak herşeyi alındı, hazırlandı. gerisi bir doğurma işlemi (oda en kolayı ya zaten), onu da düşünmemeye çalışıyorum. stres gerçekten basıyor çünkü insanı. huzurunu kaçırıyor insanın.

off oynamaya başladı sonunda. çok şükür. ayy ay şimdiden dünyanın merkezi oldu hanımefendi. zilli bi gelsin sorucqam ona. kızlar çok korktum yaa.
ilginiz için teşekkür ederim

nevin yürümek benim içinde işkence inan kasıklarım ağrıo, dombili olduk o ayrı bi dert. sancılar bendede başladı ara ara..Hele bugün işkence gibi geçiyor.evde olup yuvarlanmak vardı yataktaaa:97:

slm kızlar nasılsınız
benimde bugün belim ağrıyo sanki adet ağrısı başlangıcı gibi off yaa yürümek banada zor geliyo aşağı doğrı baskı oluyo bende

canım sen yine iyisin biz daha hiçbişey almadık sadece yelekler hırkalar örüldü, battaniyeler alındı mendiller hazırlandı. bunun dışında ne tulum zıbın aldık daha ne de odasını hazırladık. haftaya son haftam olucak iş yerinde , raporumu alıcam ve izne çıkıcam inş.
hazırlıkları da izine çıkınca yapmayı düşünüyoruz.kıyafetleri için havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz. odasını da ayarlıycaz artık. kısmet

herkese hayırlı cumalar...

bacak kramplarıyla başım dertte. gece uykusu haram oldu. kramp bi giriyor kalıyorum hareketsiz. magnezyumu hergün almaya başladım ama anca denge sağlayacak sanırım. nefes almakta da zorlanmaya başladım. sonlara yaklaştıkça sıkıntılarımız artmaya başladı. Rabbim hepimizi sağlıkla,daha büyük sıkıntılar çekmeden kurtarsın. sağlıkla bebişlerimizi zamanında kucaklayalım inşallah,amin

kıyafetleri yıkamaya sözde geçen hafta başlayacaktım ama kalmıştı. artık bu hafta başlamam lazım kumaş renklerine ve cinslerine göre en az 8-10 posta makina'nın çalışması lazım. ee bide ütüsü var. anca tamamlarım.

dün kipada bebek oto koltuğunda indirim vardı. Sunny baby marka 9-36 kg oto koltuğu 200 tl'den 40 liraya düşmüş eşimde fırsatı kaçırmadan aldı. kullanışlı güzel. ana kucağıda hediye gelecek. bebek arabasınıda hemen almıycaz araya kış girecek. zaten sponsor annemler ehhh yırttık bu ürünler ile ilgili

Son düzenleme:

hayırlı olsun güzel günlerde güle güle kullanın inş....biran önce yıkama ve ütü işlerine başla bence yıkaması değilde ütüsü zor iş yaaa....

canım neyapcaz sabredcez bebişler için senden farklı değiliz bizde
bide şu sponsorlara bende bayılıyorum bende çamaşır işine odamız gelince başlayacağım yıkayıp yerleştireceğim

o göbek herşeye yetiyor canım yaaa sizinde göbişiniz benim gibi aşağıda mı yaaa pufffff....

herkesin farklıdır , benim yukarda canım. sonra sonra aşağıya incekmiş.

hayırlı olsun güzel günlerde güle güle kullanın inş....biran önce yıkama ve ütü işlerine başla bence yıkaması değilde ütüsü zor iş yaaa....

teşekkür ederim canım.amin inşallah. doğru sıcaklarda başladı biran önce bitirmem lazım. senin bitti mi hepsi

canım neyapcaz sabredcez bebişler için senden farklı değiliz bizde
bide şu sponsorlara bende bayılıyorum bende çamaşır işine odamız gelince başlayacağım yıkayıp yerleştireceğim

evet cnm,Rabbim dayanma gücü versin.
evet sponsorlar sağ olsun, bebek arabasının arkasına dedem sağ olsun yazdırıcam

yok canım ya 2 makinelik çamaşır daha çıktı ütülerde duruyor haftaiçi yapamıyorum yorgunluktan bu pazar yaparım birşeyler....korkuyorum zaten erkenden gelcek diye o yüzden herşeyi yapıp bitirmek istiyorum biran önce....

ben de daha yıkama işlerine başlamadım. Bir tembellik var üstümde zaten belim de çok ağrıyor çok ayakta kalmak istemiyorum bu nedenle. Ama yavaştan başlasam iyi olacak galiba yıkamak birşey değilde ütü gözümde büyüyor zaten babamızın gömlekleri birikti bir de onlar çıkacak şimdi offfff şimdiden yoruldum valla.

herkese selamlar:)

turkuaz göbek cok tatlı görünüyo maşallah

bişe sorcam size benm de belim deil ama kuyruk sokumum cok agrıyor ve sürekli bi batma durumu var sizde de oluyo mu bu? doktora sordum normal ama hiç geçmeyen ve uzun süreli ağrı olursa bakmamız lazım iltahaplanma olabilir dedi korktum bide o cıkarsa böle bişe duyan var mı hiç?

bi arkadasım yeni dogum yaptı 2 haftalık gecen konustuk normal dogum yaptım cok rahat oldu epiduralle dedi.bu şekilde normal dogum nası oluyo bilen var mı.internetten baktım ama bişe bulamadım pek.

Bende de aynı ağrı mevcut hatta gebelik sürecinde beni en çok yoran ağrı bu diyebilirim. Otururken bile birşey batıyormuş gibi oluyor inliyorum Allah'tan her zaman olmuyor da nefes alıyorum. Bu durum bebeğin baskı yapmasıyla, ağırlığın artmasıyla ilgiliymiş o yüzden canını sıkmamanı öneririm. Tabi her bünye farklıdır doktorun daha iyi bilir...
Epiduralle doğuma belince belden uyuşturuyorlar ve doğuma sende katılıyorsun. Sancını çok hissetmiyormuşsun yaptıranlar genellikle memnun. Düşünsene bebeğinin her anını görüyorsun mükemmel bir duygu olsa gerek...

Son düzenleme:

Selam kıslarrrr....

Turkuazm canım bebek baskı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı gibi değil....

Acaba hep oturmak zorunda olduğun için mi, çok ağrı yapıyor...

Doktor gittiğinde rahim ağzı açık ya da kapalı, erken doğum riskinden filan bahsetti mi...

Bebek çok aşağıda gibi geldi bana, yada resimden dolayı...

Allah yardımcımız olsun...

evet yaa otururken bile batıyo berbat bişe demek yalnız deilim bi tek ben de mi var die düşünüyodum.
peki uyuşturunca belden nası normal dogum oluyo uyusunca ıkınabiliyomuki orasını pek anlayamadım:)

benim göbek tam göğsümün altından başlıyor daha inen yok gögüslerimin altı pişik bile oluyo yani okadar

normal epidural yapıcam bende doktorumla konustum. çok rahat bi doğum muş hemde acıyı hissetmiyorsun. iğne vuruyorlar. Allahın izniyle bi sorun olmadıkça doktorum uygun gordukce bende o sekılde dogurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…