bende kararsız kaldım şimdiye kadar. hala da yüzde yüz diyemiyorum :) çağla düşündüm bide sena, ve ela dayım şimdi. ayy hayırlısıyla gelsin de kucağıma bi alayım. gerçekten zaman azaldıkça endişe vermeye başladı bana.
nevin yürümek benim içinde işkence inan kasıklarım ağrıo, dombili olduk o ayrı bi dert. sancılar bendede başladı ara ara..Hele bugün işkence gibi geçiyor.evde olup yuvarlanmak vardı yataktaaa:97:
ben bu aralar rahat gibiyim. çok düşünmemeye çalışıyorum ilerisini. alınacak herşeyi alındı, hazırlandı. gerisi bir doğurma işlemi (oda en kolayı ya zaten), onu da düşünmemeye çalışıyorum. stres gerçekten basıyor çünkü insanı. huzurunu kaçırıyor insanın.
maşallah cnm doğum öncesi halini bilmediğim için 13 kilo nerende hiç belli değil. bi göbek var maşallah
herkese hayırlı cumalar...
kıyafetleri yıkamaya sözde geçen hafta başlayacaktım ama kalmıştı. artık bu hafta başlamam lazım kumaş renklerine ve cinslerine göre en az 8-10 posta makina'nın çalışması lazım. ee bide ütüsü var. anca tamamlarım.
dün kipada bebek oto koltuğunda indirim vardı. Sunny baby marka 9-36 kg oto koltuğu 200 tl'den 40 liraya düşmüş eşimde fırsatı kaçırmadan aldı. kullanışlı güzel. ana kucağıda hediye gelecek. bebek arabasınıda hemen almıycaz araya kış girecek. zaten sponsor annemlerehhh yırttık bu ürünler ile ilgili
herkese hayırlı cumalar...
bacak kramplarıyla başım dertte. gece uykusu haram oldu. kramp bi giriyor kalıyorum hareketsiz. magnezyumu hergün almaya başladım ama anca denge sağlayacak sanırım. nefes almakta da zorlanmaya başladım. sonlara yaklaştıkça sıkıntılarımız artmaya başladı. Rabbim hepimizi sağlıkla,daha büyük sıkıntılar çekmeden kurtarsın. sağlıkla bebişlerimizi zamanında kucaklayalım inşallah,amin
kıyafetleri yıkamaya sözde geçen hafta başlayacaktım ama kalmıştı. artık bu hafta başlamam lazım kumaş renklerine ve cinslerine göre en az 8-10 posta makina'nın çalışması lazım. ee bide ütüsü var. anca tamamlarım.
dün kipada bebek oto koltuğunda indirim vardı. Sunny baby marka 9-36 kg oto koltuğu 200 tl'den 40 liraya düşmüş eşimde fırsatı kaçırmadan aldı. kullanışlı güzel. ana kucağıda hediye gelecek. bebek arabasınıda hemen almıycaz araya kış girecek. zaten sponsor annemlerehhh yırttık bu ürünler ile ilgili
o göbek herşeye yetiyor canım yaaa sizinde göbişiniz benim gibi aşağıda mı yaaa pufffff....
hayırlı olsun güzel günlerde güle güle kullanın inş....biran önce yıkama ve ütü işlerine başla bence yıkaması değilde ütüsü zor iş yaaa....
canım neyapcaz sabredcez bebişler için senden farklı değiliz bizde
bide şu sponsorlara bende bayılıyorum bende çamaşır işine odamız gelince başlayacağım yıkayıp yerleştireceğim
herkesin farklıdır , benim yukarda canım. sonra sonra aşağıya incekmiş.
teşekkür ederim canım.amin inşallah. doğru sıcaklarda başladı biran önce bitirmem lazım. senin bitti mi hepsi
evet cnm,Rabbim dayanma gücü versin.
evet sponsorlar sağ olsun, bebek arabasının arkasına dedem sağ olsun yazdırıcam
herkese selamlar:)
turkuaz göbek cok tatlı görünüyo maşallah
bişe sorcam size benm de belim deil ama kuyruk sokumum cok agrıyor ve sürekli bi batma durumu var sizde de oluyo mu bu? doktora sordum normal ama hiç geçmeyen ve uzun süreli ağrı olursa bakmamız lazım iltahaplanma olabilir dedi korktum bide o cıkarsaböle bişe duyan var mı hiç?
bi arkadasım yeni dogum yaptı 2 haftalık gecen konustuk normal dogum yaptım cok rahat oldu epiduralle dedi.bu şekilde normal dogum nası oluyo bilen var mı.internetten baktım ama bişe bulamadım pek.
günaydın kızlar off ben çok fenayım......
bikini bölgem şiş ağrıyor oralarım yürümekte çok zorlanıyorum artık oturmak bile işkence yatmakta aynı benim oğlan çok baskı yapıyor ara sıra azıcık sancı giriyor bana kasıklarıma tamda anlayamıyorum nerden geldiğini psikolojik mi neee....
Bende de aynı ağrı mevcut hatta gebelik sürecinde beni en çok yoran ağrı bu diyebilirim. Otururken bile birşey batıyormuş gibi oluyor inliyorum Allah'tan her zaman olmuyor da nefes alıyorum. Bu durum bebeğin baskı yapmasıyla, ağırlığın artmasıyla ilgiliymiş o yüzden canını sıkmamanı öneririm. Tabi her bünye farklıdır doktorun daha iyi bilir...
Epiduralle doğuma belince belden uyuşturuyorlar ve doğuma sende katılıyorsun. Sancını çok hissetmiyormuşsun yaptıranlar genellikle memnun. Düşünsene bebeğinin her anını görüyorsun mükemmel bir duygu olsa gerek...
inş. bekliyorum şimdi iş yerindeyim. bu arada kızımın adını ela koymayı düşünüyorum :)
herkese selamlar:)
turkuaz göbek cok tatlı görünüyo maşallah
bişe sorcam size benm de belim deil ama kuyruk sokumum cok agrıyor ve sürekli bi batma durumu var sizde de oluyo mu bu? doktora sordum normal ama hiç geçmeyen ve uzun süreli ağrı olursa bakmamız lazım iltahaplanma olabilir dedi korktum bide o cıkarsaböle bişe duyan var mı hiç?
bi arkadasım yeni dogum yaptı 2 haftalık gecen konustuk normal dogum yaptım cok rahat oldu epiduralle dedi.bu şekilde normal dogum nası oluyo bilen var mı.internetten baktım ama bişe bulamadım pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?