• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

selam kislar bende bugun utuyu bitirdim dolabini yerlestirdim yastigini yorganini ne varsa yikadim utuledim ama bende bittim yani son anda bayginlik geciriyorum sandim benden yapmayan arkadaslara tavsiye bian once yapin sonra dahada zorlanirsiniz

selam kislar bende bugun utuyu bitirdim dolabini yerlestirdim yastigini yorganini ne varsa yikadim utuledim ama bende bittim yani son anda bayginlik geciriyorum sandim benden yapmayan arkadaslara tavsiye bian once yapin sonra dahada zorlanirsiniz

yada yaptıracak adam bulmak lazım.... valla ben o işleri full anneme yaptıracağım. hele bir gidelim, hepsinin 2-3 saati var, annemin hızından korkar kaçarlar zaten.

o zaman soorun yok canim sen rahatsin

erken doğum durumunda apışır kalırım bende, Allah korusun. bebek eşyalarımın hepsi ankarada kızkardeşim annemlere geçerken onları ordan alırız diye bu tarafa hiç gtirmedik. artık bebek burada eşyaları orada :60::60: Allah korusun gününü doldursun da hayırlısıyla öyle gelsin kuzucum.:55:

ben dun ılk defa saglık ocagına gıttım ...kılomu tansıyonumu olctuler kalp atıslarını dınledık çoçuumun canın sıkıldıkca gel dıdı hemsıre pek sevdık bırbırımızı tel.ını verdı bana nzmn ıstersen ara dıdı :86:

tahlıllerıde yazdı dr bı dunya pek guvenmem burdan cıkan sonuclara ama uclarda bı deger cıkarsa dısarda yaptırırsın bıda dıdı..annem almıs sonucları kanım dusmus alt sınıra yakınmıs..yarın drumuza gosterıcez bakalım .
vee 11 kılo almıs durumdayım sanırım durmadan alıyorum artık :18:

ooo sevmişsin hemşireni ne güzel.:nazar:
benim de 34 tane gebem var bi de kendim 35
:1::1:
ben 8 kiloda kaldım bu diyet yüzünden :50:
diyetisyen ayda 1 kilo dan fazla almak yok diyoo:53:
bu gidişle çocukum büyümicek:84:
ama işin güzel yanı kalorim 2000 e çıktı ve tokum artık:52:
diyetten de korkmuyom çok rahat geçiyo :74::74:

o tahammülsüzlük bende de var hemde acayip şekilde çok kötü hemen sinirleniyorum olağan bir durum sanırım....

Ben de bu hafta hemen hemen herşeye sinirlenmeye başladım... olağandır boşuna demiyolar hamile psikolojisi diye...

kırsaydın ağzını burnunu.:41::41:

Valla kırabilirdim o kadar sinirlendim :27:

:1::1::60::60::60::60::60:

ay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm:60::60:

:118::118::118::118::118:

ooo sevmişsin hemşireni ne güzel.:nazar:
benim de 34 tane gebem var bi de kendim 35
:1::1:
ben 8 kiloda kaldım bu diyet yüzünden :50:
diyetisyen ayda 1 kilo dan fazla almak yok diyoo:53:
bu gidişle çocukum büyümicek:84:
ama işin güzel yanı kalorim 2000 e çıktı ve tokum artık:52:
diyetten de korkmuyom çok rahat geçiyo :74::74:

yok mu arttıran :74::92:

35 gebe eyyy maşallahhh:91:

günaydınnnnnn...:46:
kasım hamişleri uyanın artık bebikler acıktı yaaa:56::56:
büyüdüler daha çok enerjiye ihtiyaçları var.
bugünlerde ne kadar sakin buralar..:26:

günaydın kızlar....:79::79::79:

togicim bunlar yan gelip yatıyor sonra çocukum küçük kaldı diyorlar bak ben sabah akşam besliyorum onu tosun oldu maşallah kuzum.....:52::52::52::52:

yok canım ya 2 makinelik çamaşır daha çıktı ütülerde duruyor haftaiçi yapamıyorum yorgunluktan bu pazar yaparım birşeyler....korkuyorum zaten erkenden gelcek diye o yüzden herşeyi yapıp bitirmek istiyorum biran önce....

içini rahat tut canım,Allah'ın izniyle vakti zamanında gelecekler. ütüyüde halledersin kendini yormadan.Allah kolaylık versin.

Oto koltuğunuz da hayırlı olsun :81:

teşekkür ederim canım çok sağol

ben dun ılk defa saglık ocagına gıttım ...kılomu tansıyonumu olctuler kalp atıslarını dınledık çoçuumun canın sıkıldıkca gel dıdı hemsıre pek sevdık bırbırımızı tel.ını verdı bana nzmn ıstersen ara dıdı :86:

tahlıllerıde yazdı dr bı dunya pek guvenmem burdan cıkan sonuclara ama uclarda bı deger cıkarsa dısarda yaptırırsın bıda dıdı..annem almıs sonucları kanım dusmus alt sınıra yakınmıs..yarın drumuza gosterıcez bakalım .
vee 11 kılo almıs durumdayım sanırım durmadan alıyorum artık :18:

sağlık ocaklarında güzel ilgileniyorlar. :94:
benim kan değerim hep 12 civarlarındaydı son yaptırdığım 13 küsur çıktı doktorum çok iyi dedi :nazar:
kuru üzüm,kuru kayısı,pekmez,tahin,yumurta ve kırmızı ete devam ettiğin sürece hamileliğin boyunca kan ve demir hapına ihtiyaç duymazsın dedi. almadım zaten hiç. yaklaşık 2 hafta elevit kullandım o da ishal yapınca bırakmıştım.
ben bu sabah tekrar tartıldım. 3 haftadır kilomda bi değişiklik yok haftaya dr. kontrolüm var bakalım son durum ne olacak.

Güanydın annelerrrrrr !

Mersinde bir yağmur bastırdıki sormayın gök aşağı indi drelerya hani o derece yani..

Buarada artık kimsenin uğradığı yok foruma:47:

Güanydın annelerrrrrr !

Mersinde bir yağmur bastırdıki sormayın gök aşağı indi drelerya hani o derece yani..

Buarada artık kimsenin uğradığı yok foruma:47:

benimde 2 haftam kaldı günler azaldıkça burayı ne kadar sevmesemde içimde bir burukluk olduğunu hissetmeye başladım yılların vermiş olduğu alışkanlıklar var.....ama olsun kurtuluyorum sonunda.....:3::3::3::3:

benimde 2 haftam kaldı günler azaldıkça burayı ne kadar sevmesemde içimde bir burukluk olduğunu hissetmeye başladım yılların vermiş olduğu alışkanlıklar var.....ama olsun kurtuluyorum sonunda.....:3::3::3::3:

e alışkanlık oluyor canım ya. yinede tuaf hiisedersin kendini. Ama dediğin gibi sevinmemek de elde değil :9: bu arada bende büyük ihtimal 18 haziranda çıkarım diyorum..23 haziran hafta arası çarşambaya geliyor. 18 haziran cumartesi sonlandırırım bende:44:

e alışkanlık oluyor canım ya. yinede tuaf hiisedersin kendini. Ama dediğin gibi sevinmemek de elde değil :9: bu arada bende büyük ihtimal 18 haziranda çıkarım diyorum..23 haziran hafta arası çarşambaya geliyor. 18 haziran cumartesi sonlandırırım bende:44:

çık ya nolcak 3 günden birini bulmuşlarmıydı senin yerine....benim yerime yeğeni gelcek bakalım ne zaman gelcek o geldiğinde 1 hafta kalır kaçarım bende....:3:
doktoruna rapor yazdırtmayı unutma ama canım....

selam kislar bende bu gece hicc uyuyamadim belim agriyo karnim bi acayip sanki bebek batiyo cok sinirliyim son zamanlarda

bende aynı dertten sıkayetcıyım belım sırtım ağrıyor ve donerken canım acıyor yaaa oğlum dıyorum yapma acı bu bedene

selam kislar bende bu gece hicc uyuyamadim belim agriyo karnim bi acayip sanki bebek batiyo cok sinirliyim son zamanlarda

as hg canım....
ahh ahhh benim bacak aralarım ağrıyor ne yürüyebiliyorum ne yatakta dönebiliyorum bel ağrısına artık alışıldı.....
hamileliğin başında bebek için endişe ediyorduk şuan kendimiz için ve daha nerdeyse 10 haftamız var Allah yardımcımız olsun....:18::18::18::18:

nasılsınız bakalım anneler gune yıne sallanarak başladık allah korusun hepımızı ve sırt ağrılarımla aykalrımın şiştiğinden bahsetmıyorum bıle yahu her goren ezberlemiş gıbı tuz yeme dıyor sankı tuzlukta yaşıyorum ben tobe tobe yaa yemeğe bıle tuz atmam ben cogu zaman benım kadar tuzsuz yaşayan bırı varmı aceba doğum yaklaştıkça şikayetlerde artıyor allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar bugün kontrole gittik oğlum 1600gr olmuş. bel ağrısını sordum normal dedi çok ağrırsa parol al dedi mutlaka yürü en az 20dak. dedi. oğlumuz sana benziyor dedi hehe sevindim bende. Doğum için normal istediğimi şimdiden belirttim en güzeli o zaten biz de öyle olsun istiyoruz dedi erken ama bunları konuşmaya haftalar ilerledikçe konuşuruz dedi. Epidural olsam mı olmasam mı diye muallaktayım bende.

Back
X