dün bir arkadaşım düşük yaptı hürremi izlerken o aklıma geldi hep çok üzüldüm.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım başka bir isteğim yok benim. Rabbim çocuk isteyenlere de tez zamanda versin inş.
Bende dün doktordan geldim ilk kez nst yaptılar artık haftada bir gün gidecekmişim.
Nstde sancı çıktı bebişinde aminyon sıvısı biraz fazlaymış çok su içme dedi
Bizimki dayanamayıp erken gelmez inşallah 2-3 hafta daha sıksa dişini şükredeceğim
kızlar benim ayaklarım şişti yaaa. özellikle dün akşam baya şişdi şimdide gerçi pek fazla inmiş sayılmaz.
Masanın alltına bi kutu koydum ayaklarımı yere sarkıtmamaya çalışıyorum işe yarar umarım. Bıde bu aralar krakere dadanmıstım tuzlu tuzlu o mu yaptı acaba. Yemıcem bıraktım artrık krakerıde:44:
günaydınnnnnGünaydın annelerrrrr..
cok uykum var bu sabah
dün akşam 00:30 u geçiyordu uyudum. sersem gibiyim şimdi
uyanamadım başımda ağrıooooooo
sabah yine karnıma ağrı girdi göbeğimin sol alt kısmına. ama 5-10 dk ya geçti.
bugün geçecekmi bakalım
Kızlar benim ayaklarım şişti yaaa. özellikle dün akşam baya şişdi şimdide gerçi pek fazla inmiş sayılmaz.
masanın alltına bi kutu koydum ayaklarımı yere sarkıtmamaya çalışıyorum işe yarar umarım. bıde bu aralar krakere dadanmıstım tuzlu tuzlu o mu yaptı acaba. yemıcem bıraktım artrık krakerıde:44:
günaydınnnnn
selinacım bana da oluyor.
kımıldayamıyorum kasılıp kalıyorum sanki
ama birkaç dk içinde düzeliyor.
tuzu kısıtla bol su iç ve ayaklarını mutlaka uzatarak dinlenmeye çalış.
en azından akşamları çok ayakta kalma dinlen..
Bende dün doktordan geldim ilk kez nst yaptılar artık haftada bir gün gidecekmişim.
Nstde sancı çıktı bebişinde aminyon sıvısı biraz fazlaymış çok su içme dedi
Bizimki dayanamayıp erken gelmez inşallah 2-3 hafta daha sıksa dişini şükredeceğim
32. haftadan sonra nstye başlıyorlar bizede az kaldı....
inş erken gelmez bende korkuyorum erkenden gelecek diye.....
Tuzu fazla yemıom sadece yemeklerde ekstradankullanmıomkı canım bıde tuzsus yemek yıyeme ben.
çerezi krakeri falan bırakıcam işte
akşamlarıda eve gel yemek yap ye topla daha çok yoruluyorum
çok dertliyiz çokkkkkkkkkkkkkkkk şekerim:97:
evet bide artık haftada bir gidicez günler yaklaştı inşallah erken gelmezler ama neme lazım hazırlıkları haftaya bitirim ben ,,daha beşiğini kurmadım erken diye
bide tabi hastane çantası hazır etmek gerek,, hem heycan hem endişe anne olmaya başladık mı neee
günaydın kızlar off ben çok fenayım......
bikini bölgem şiş ağrıyor oralarım yürümekte çok zorlanıyorum artık oturmak bile işkence yatmakta aynı benim oğlan çok baskı yapıyor ara sıra azıcık sancı giriyor bana kasıklarıma tamda anlayamıyorum nerden geldiğini psikolojik mi neee....
Bu nts olayı ne kızlar ben bılmıom... netten bakayım bı neymıs.
benımde daha ne besıgı hazır nede çantası.. daha giysilerini bile yıkamadım öylece duruyorlar paketlerinde.Allah korusun erken gelse bebek hiç bişeyi hazırda değil.
ooo maşallah büyütmüüşsün oğlanı :)
günaydın kızlar, ayak şişmesi bende de başladı, ayağımın yanındaki kemiklerim kayboldu nerdeyse. ya bide bugün sabahtan beri hareketlerimiz azaldı korkuyorum, dün akşam normaldi yine ama sabahtan beri azaldı. stres yapmaya başladım öğlene kadar düzelmezse dr a gidicem.
ooo maşallah büyütmüüşsün oğlanı :)
sıkıntı yapma daha çok sessizleşir. tatlı bişiler ye ve bekle, hep öyle söylüyor doktorlar da, evdeyse yat sessiz bir yere ufak kıpırtılar halinde de olabilir...
inş. bekliyorum şimdi iş yerindeyim. bu arada kızımın adını ela koymayı düşünüyorum :)
sadece ela mı? kısa öz olmuş :) yavaş yavaş isimler ortaya çıkmaya başladı. biz o kadar erken karar verdik ki, son anda değiştireceğiz diye korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?