-----2010 KASIM hamişleri----

ayy canım cok üzüldüm bende

hamıle oıldugumuz ıcın daha fazla etkılenmemek mumkun degıl

kac haftalıkdı da dusurdu bebişini

Allah sabır versin:85:

Bende dün doktordan geldim ilk kez nst yaptılar artık haftada bir gün gidecekmişim.
Nstde sancı çıktı bebişinde aminyon sıvısı biraz fazlaymış çok su içme dedi
Bizimki dayanamayıp erken gelmez inşallah 2-3 hafta daha sıksa dişini şükredeceğim

Artık az kalmıs senın melisa. Az daha sabrederse bebeğin en azında 36. haftaya kadar canım.
Sanırım bu yadan sonra benım kontrollerde ayda 1 den 2 haftada 1 e düşecek:44:

Kızlar benim ayaklarım şişti yaaa. özellikle dün akşam baya şişdi şimdide gerçi pek fazla inmiş sayılmaz.
masanın alltına bi kutu koydum ayaklarımı yere sarkıtmamaya çalışıyorum işe yarar umarım. bıde bu aralar krakere dadanmıstım tuzlu tuzlu o mu yaptı acaba. yemıcem bıraktım artrık krakerıde:44:

tuzu kessen iyi olur benimde şişti tabi bunda aldığım 13 kilonunda etkisi vardır

günaydınnnnn
selinacım bana da oluyor.
kımıldayamıyorum kasılıp kalıyorum sanki
ama birkaç dk içinde düzeliyor.

tuzu kısıtla bol su iç ve ayaklarını mutlaka uzatarak dinlenmeye çalış.
en azından akşamları çok ayakta kalma dinlen..

Tuzu fazla yemıom sadece yemeklerde ekstradankullanmıomkı canım bıde tuzsus yemek yıyeme ben.
çerezi krakeri falan bırakıcam işte
akşamlarıda eve gel yemek yap ye topla daha çok yoruluyorum
çok dertliyiz çokkkkkkkkkkkkkkkk şekerim:97:

32. haftadan sonra nstye başlıyorlar bizede az kaldı....
inş erken gelmez bende korkuyorum erkenden gelecek diye.....

günaydın kızlar off ben çok fenayım......
bikini bölgem şiş ağrıyor oralarım yürümekte çok zorlanıyorum artık oturmak bile işkence yatmakta aynı benim oğlan çok baskı yapıyor ara sıra azıcık sancı giriyor bana kasıklarıma tamda anlayamıyorum nerden geldiğini psikolojik mi neee....

32. haftadan sonra nstye başlıyorlar bizede az kaldı....
inş erken gelmez bende korkuyorum erkenden gelecek diye.....

evet bide artık haftada bir gidicez günler yaklaştı inşallah erken gelmezler ama neme lazım hazırlıkları haftaya bitirim ben ,,daha beşiğini kurmadım erken diye
bide tabi hastane çantası hazır etmek gerek,, hem heycan hem endişe anne olmaya başladık mı neee

ayy bu şişlikler bende de peydah olmaya başladı bir kaç gündür
dün akşam ayaklarımı diktim yukarı bir saat uzandım
bir saat sonra normale dönmüştü
ama sonra gezmeye gittik, 3 saat boyunca sallayınca ayakları eve geldiğimde yine şişmişti
sanırım bunlara artık alışmak lazım
drum bana her dafesında tuzu kes diye bunun için diyodu kanımca

Bu nts olayı ne kızlar ben bılmıom... netten bakayım bı neymıs.

benımde daha ne besıgı hazır nede çantası.. daha giysilerini bile yıkamadım öylece duruyorlar paketlerinde.Allah korusun erken gelse bebek hiç bişeyi hazırda değil.

nevin yürümek benim içinde işkence inan kasıklarım ağrıo, dombili olduk o ayrı bi dert. sancılar bendede başladı ara ara..Hele bugün işkence gibi geçiyor.evde olup yuvarlanmak vardı yataktaaa:97:

bebişin kalp atımlarıyla,, bide sancın varmı ona bakkıyolar aslında türkçesi bu
internette stres testi olrak geçiyo ....

günaydın kızlar, ayak şişmesi bende de başladı, ayağımın yanındaki kemiklerim kayboldu nerdeyse. ya bide bugün sabahtan beri hareketlerimiz azaldı korkuyorum, dün akşam normaldi yine ama sabahtan beri azaldı. stres yapmaya başladım öğlene kadar düzelmezse dr a gidicem.

ooo maşallah büyütmüüşsün oğlanı :)

sıkıntı yapma daha çok sessizleşir. tatlı bişiler ye ve bekle, hep öyle söylüyor doktorlar da, evdeyse yat sessiz bir yere ufak kıpırtılar halinde de olabilir...

inş. bekliyorum şimdi iş yerindeyim. bu arada kızımın adını ela koymayı düşünüyorum :)

inş. bekliyorum şimdi iş yerindeyim. bu arada kızımın adını ela koymayı düşünüyorum :)

sadece ela mı? kısa öz olmuş :) yavaş yavaş isimler ortaya çıkmaya başladı. biz o kadar erken karar verdik ki, son anda değiştireceğiz diye korkmaya başladım.

sadece ela mı? kısa öz olmuş :) yavaş yavaş isimler ortaya çıkmaya başladı. biz o kadar erken karar verdik ki, son anda değiştireceğiz diye korkmaya başladım.

bende kararsız kaldım şimdiye kadar. hala da yüzde yüz diyemiyorum :) çağla düşündüm bide sena, ve ela dayım şimdi. ayy hayırlısıyla gelsin de kucağıma bi alayım. gerçekten zaman azaldıkça endişe vermeye başladı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…