• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

oğlumla sağlık ocağına gittik yarım saatte gittik geldik... yokuşlu yollar anamı ağlattı valla, şişman olmak ne zor zanaat.
:49::49:

veeeeeee sonunda kocamın tısortlerıne el attım nekadar rahat oluomus bole :82:

Ben 1 haftadır aynısını yapıyorum. evde kocanın t shırtlerını giyiyorum. benımkıler cok dar oluo. heps s bedendi gobek acık kalıo alttan bıde cok sıkıo cok komık bı goruntu oluodu :9::9: ahh ahh onceden ne kadar da cıtırmıszzzz:19: neysekı kocişin t.shırlerı ile olayı çözdük evdeee :9:

Selam kıslarrrr...

Dışarda hava muhteşem....

Gesdik geldik, hava aldık oğlumla...:16:

Bentylena maşallah kocaman olmuşsunuz, bilgiler için teşekkürler :16:

yokus olmasına gerenk yok :52:

neyaptınız saglık ocagında

tetonosu ben ankarada olmuştum onu kaydettirmem gerekiyordu, kan gurubu kartı yazdırdım yarın iğnem varya. doktorla sohbet ettim, adam pek hoş sohbet... sıkıldıkça in yanına muhabbet et gel:51:

herkese merhaba,

sabahtan hastaneye gittim. 2 gündür bacaklarımda hafif uyuşma başladı. doktoruma söyledim. mag. ve kals. değerlerine bakalım dedi . kan uyuşmazlığı için indirekt combs testi ,hemogram,kalsiyum ve mahnezyum değerleri bakmak için kan verdim. sonuçlarım çıkmadı daha bekliyorum bakalım.

Ben 1 haftadır aynısını yapıyorum. evde kocanın t shırtlerını giyiyorum. benımkıler cok dar oluo. heps s bedendi gobek acık kalıo alttan bıde cok sıkıo cok komık bı goruntu oluodu :9::9: ahh ahh onceden ne kadar da cıtırmıszzzz:19: neysekı kocişin t.shırlerı ile olayı çözdük evdeee :9:
ben askılı elbıse gıyorum evde butun gun gunes ıcınde bı evım var , komsuya ınmek ıcın bulamadım tısort esımınkını gıydım pekte ıyımış :66:
Selam kıslarrrr...

Dışarda hava muhteşem....

Gesdik geldik, hava aldık oğlumla...:16:

Bentylena maşallah kocaman olmuşsunuz, bilgiler için teşekkürler :16:
coook sıcaaak :96:
tetonosu ben ankarada olmuştum onu kaydettirmem gerekiyordu, kan gurubu kartı yazdırdım yarın iğnem varya. doktorla sohbet ettim, adam pek hoş sohbet... sıkıldıkça in yanına muhabbet et gel:51:
sen test oldunmu yanı ıgne olmak zorundamısın

herkese merhaba,

sabahtan hastaneye gittim. 2 gündür bacaklarımda hafif uyuşma başladı. doktoruma söyledim. mag. ve kals. değerlerine bakalım dedi . kan uyuşmazlığı için indirekt combs testi ,hemogram,kalsiyum ve mahnezyum değerleri bakmak için kan verdim. sonuçlarım çıkmadı daha bekliyorum bakalım.

güzel sonuçlar alırsın inş... bacakta uyuşma ağrı bende de çok var... artık bebişler depolarımızı sömürdüler kalmadı bize bişi.

herkese merhaba,

inşallah önemli bi eksiklik çıkmaz :16:

bende kullanıyorum magnezyum ve kalsiyum suda eriyen ilaçlar tatları da gayet güzel :27:

ben askılı elbıse gıyorum evde butun gun gunes ıcınde bı evım var , komsuya ınmek ıcın bulamadım tısort esımınkını gıydım pekte ıyımış :66:

coook sıcaaak :96:

sen test oldunmu yanı ıgne olmak zorundamısın

bizim ev gayet iyi hava güneşlik ama sadece sabah güneş alıyo mutfakla salona onuda :33:

herkese merhaba,

butun degerlerın guzel cıkar ınsallah :49:

tünaydın dıcektın sanırım :23:
nbr şekerım ıyımısınız
ben yatagın ıcındekı yastıkları aşmaya calısıyorum kalkmak ıcın ondan cok zzor kalkıorum 4 yastık fılan var yatakta cunku :37:
ben korkuorum valla bu kasılmandan senın saymadınmı dun aksam :19:

saydım 10dan fazlaydı bugünde oldu bayağa çalışırken sayamıyorum unutuyorum....:9:

oğlumla sağlık ocağına gittik yarım saatte gittik geldik... yokuşlu yollar anamı ağlattı valla, şişman olmak ne zor zanaat.
:49::49:

beni görenler hiç kilo almamışsın diyor birde yürürken bana sor bugün banka manka bilmem neresi derken haşatım çıktı....hemde düz yolda.....:1::1:

herkese merhaba,

hayırlı haberler alırsın inş...
benimde ayaklarım çok tuhaf oluyor sürekli germek istiyorum onları yürüyüp oturunca parmak uçlarım uyuşuyor ay bu hamilelik ne zor işmiş arkidiş yaaa.....

herkese merhaba,

İnş iyi çıkar sonuçlar :16:

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan :75:
bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:
:46::46:

hadi hayırlısı bakalım... her bebek kısmetini getirirmiş... sizinde nasibiniz buymuş!!!
oğluşumla biz sizi tebrik ederisssss:46:

seckin38; İnşallah sizinde işleriniz istediğiniz gibi gider...

28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu :65::65:
sana bakınca: 31+4 te 11 kilo.67 oldum bende ii gidiyorum sanırım. ama yürüyüş ve pilatesin etkisi var sanırım. ödem yok şimdilik. bebemide ctesi görces bakalım nekadar olmuş???

Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz :nazar::nazar::nazar:
Gm Şevket büyümüş, maşallah...:nazar::nazar::nazar::65:
Hastane çantamıs hazırrrrrrrr:65:
ben daha hazırlamadım. maşallaahhh sana!!!:nazar:

Kızlar doktorumuzdan geldik, artık bundan sonra 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi, oğluş 1kilo 850 gram olmuş, 28 haftalık gittiğimde 1,275 grdı ;)BEN BİRAZ ÖNDEN GİDİYORUM, BUNLARI OKUYUN ÇÜNKÜ SİZ DE YAŞAYACAKSINIZ... Bundan sonra bebeğin kilosu benim kilom düşünmeyeceksin dedi, artık 3 şeye dikkat etmelisin dedi.Çünkü ALLAH KORUSUN bebek kordonu boğazına dolayabilir, kakasını yapabilir ve bunu daha önceden bilme imkanımız yok dedi.

1- Bebeğin hareketlerini sayın, günde en az 10 kere hareket etmeli evet şuanda çok hareket edebilir ama birkaç hafta sonra yeri daraldıkça hareket kabiliyeti zayıflayacak, hareketlerini hissetmediğiniz zaman diliminde sessiz bir odaya geçin, tatlı birşeyler yiyip uzanın 1-2 saat içinde hala hareket etmiyorsa acil ilk sağlık merkezine gidin.
2-Artık doğuma hazırlık için yalancı kasılmalar olabilir, bu 2 saatte olur, 5 saatte olur, göbek kasılır, setleşir ama geçicidir.Eğer kasılmalar kısa aralıklarla adet sancısının girdiği yerlerde olursa doğum başlıyor olabilir.
3-Suyunuzun gelmesi en az 1 su bardağı su gelirse doğum başlıyo olabilir ve bunlar illaki 38-39-40.haftalarda başımıza gelir diye bir kaide yok üstelik 36.haftadan sonra adı erken doğum bile olmuyor dedi :)))

Benden bu kadar bilgi aktarımı :) Bebişlerinize ii bakın, sakin olun panik yapmayın, sezeryan, normal doğum 36.hafta 40.hafta farketmez önemli olan sadece sağlıklıca dünyaya gelmelerii,

sağol canım... önden gidenlerin bilgileri de olmassaaaa napardık!!! her doktor bi cümle söylüyorrr bilgileniyoruz...

Back
X