-----2010 KASIM hamişleri----

veeeeeee sonunda kocamın tısortlerıne el attım nekadar rahat oluomus bole :82:

oğlumla sağlık ocağına gittik yarım saatte gittik geldik... yokuşlu yollar anamı ağlattı valla, şişman olmak ne zor zanaat.

veeeeeee sonunda kocamın tısortlerıne el attım nekadar rahat oluomus bole :82:

Ben 1 haftadır aynısını yapıyorum. evde kocanın t shırtlerını giyiyorum. benımkıler cok dar oluo. heps s bedendi gobek acık kalıo alttan bıde cok sıkıo cok komık bı goruntu oluodu ahh ahh onceden ne kadar da cıtırmıszzzz neysekı kocişin t.shırlerı ile olayı çözdük evdeee

Selam kıslarrrr...

Dışarda hava muhteşem....

Gesdik geldik, hava aldık oğlumla...

Bentylena maşallah kocaman olmuşsunuz, bilgiler için teşekkürler

yokus olmasına gerenk yok

neyaptınız saglık ocagında

tetonosu ben ankarada olmuştum onu kaydettirmem gerekiyordu, kan gurubu kartı yazdırdım yarın iğnem varya. doktorla sohbet ettim, adam pek hoş sohbet... sıkıldıkça in yanına muhabbet et gel

herkese merhaba,

sabahtan hastaneye gittim. 2 gündür bacaklarımda hafif uyuşma başladı. doktoruma söyledim. mag. ve kals. değerlerine bakalım dedi . kan uyuşmazlığı için indirekt combs testi ,hemogram,kalsiyum ve mahnezyum değerleri bakmak için kan verdim. sonuçlarım çıkmadı daha bekliyorum bakalım.

ben askılı elbıse gıyorum evde butun gun gunes ıcınde bı evım var , komsuya ınmek ıcın bulamadım tısort esımınkını gıydım pekte ıyımış
Selam kıslarrrr...

Dışarda hava muhteşem....

Gesdik geldik, hava aldık oğlumla...

Bentylena maşallah kocaman olmuşsunuz, bilgiler için teşekkürler
coook sıcaaak :96:
tetonosu ben ankarada olmuştum onu kaydettirmem gerekiyordu, kan gurubu kartı yazdırdım yarın iğnem varya. doktorla sohbet ettim, adam pek hoş sohbet... sıkıldıkça in yanına muhabbet et gel
sen test oldunmu yanı ıgne olmak zorundamısın

güzel sonuçlar alırsın inş... bacakta uyuşma ağrı bende de çok var... artık bebişler depolarımızı sömürdüler kalmadı bize bişi.

inşallah önemli bi eksiklik çıkmaz

bende kullanıyorum magnezyum ve kalsiyum suda eriyen ilaçlar tatları da gayet güzel

bizim ev gayet iyi hava güneşlik ama sadece sabah güneş alıyo mutfakla salona onuda

butun degerlerın guzel cıkar ınsallah

saydım 10dan fazlaydı bugünde oldu bayağa çalışırken sayamıyorum unutuyorum....

oğlumla sağlık ocağına gittik yarım saatte gittik geldik... yokuşlu yollar anamı ağlattı valla, şişman olmak ne zor zanaat.

beni görenler hiç kilo almamışsın diyor birde yürürken bana sor bugün banka manka bilmem neresi derken haşatım çıktı....hemde düz yolda.....

hayırlı haberler alırsın inş...
benimde ayaklarım çok tuhaf oluyor sürekli germek istiyorum onları yürüyüp oturunca parmak uçlarım uyuşuyor ay bu hamilelik ne zor işmiş arkidiş yaaa.....

İnş iyi çıkar sonuçlar

hadi hayırlısı bakalım... her bebek kısmetini getirirmiş... sizinde nasibiniz buymuş!!!
oğluşumla biz sizi tebrik ederisssss

seckin38; İnşallah sizinde işleriniz istediğiniz gibi gider...

28+5 ıtıbarı ıle anası 10 kılo aldı 70 oldu danası 1220 gr oldu
sana bakınca: 31+4 te 11 kilo.67 oldum bende ii gidiyorum sanırım. ama yürüyüş ve pilatesin etkisi var sanırım. ödem yok şimdilik. bebemide ctesi görces bakalım nekadar olmuş???

Pur maşallah çok tatlı gözüküyosunuz
Gm Şevket büyümüş, maşallah...
Hastane çantamıs hazırrrrrrrr
ben daha hazırlamadım. maşallaahhh sana!!!

sağol canım... önden gidenlerin bilgileri de olmassaaaa napardık!!! her doktor bi cümle söylüyorrr bilgileniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…