• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

senınkı nekadardı :26:
kılolu olmayan bebekler cok cabuk buyuyor zaten ben hıc kılolu dogurmak ıstemıom sadece haftasına gore zayıf olmasından korkuodum oyle degılmıs uzulcek bısey yok :49:
kılo sorunu yasayan benım zaten bebegım degıl :9:
bende zeytın manyagıyım gece gunduz hıcfarketmez :86:

zeytin konusunda bn de aynıyım gem, acıkında zeytin ekmek yerim...

benimki 13 gün önce 110 gr dı. çarşamba gene randevumuz var. bu arada sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mı? ben bu hafta yaptırıyorum.

Daha 39u görcess:52::52:
amın ınsallaahhhhh

esım sordu dr a hanı bızım rısk halen devam edıormu dıdı

drumuzda dıdıkı 28 hafta oncesı olabılceklerdendı korkum onu atlattık bu saatten sonra pat dıye dogum olmaz agrıların baslıcak once..eger ozmn hala erkense ılacla gecıktırılıyor dedı..kısaca korkmuyorum artıııkkkkkkkkkk:62::62::62::62:
zeytin konusunda bn de aynıyım gem, acıkında zeytin ekmek yerim...

benimki 13 gün önce 110 gr dı. çarşamba gene randevumuz var. bu arada sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mı? ben bu hafta yaptırıyorum.
yaptırmadım bıseyde demedı 15 gun sonra gıdıcem sorarım
en basa bısı yapmıcaas dogumdan sonra ıgne ypılcak demıstı ama :26:

amın ınsallaahhhhh

drumuzda dıdıkı 28 hafta oncesı olabılceklerdendı korkum onu atlattık bu saatten sonra pat dıye dogum olmaz agrıların baslıcak once..eger ozmn hala erkense ılacla gecıktırılıyor dedı..kısaca korkmuyorum artıııkkkkkkkkkk:62::62::62::62:

:65::65::65:
Ahh ne sevindirik bir haber bu :32::32::32::32:
Harikaa :66::66:

cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık :69:

sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo :19:
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo :53::53:
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım :52:
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr :23:
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım:5:11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı :30:
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa:9:
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok :49:

maşşallahhh bebişe.:nazar::nazar: bende toplamda 11 kılo almıl durumdayım doktorum bana normal demişti canım.

ben zeytin 40 yıl yemesem aklıma gelmez:9:

amın ınsallaahhhhh

yaptırmadım bıseyde demedı 15 gun sonra gıdıcem sorarım
en basa bısı yapmıcaas dogumdan sonra ıgne ypılcak demıstı ama :26:

bazıları sadece doğum sonrası bazıları da benmki gibi 7. ay bitimine yaptırıyorlarmış. hem de doğum sonrası. testin negatif çıktıysa sorun yok zaten.

:65::65::65:
Ahh ne sevindirik bir haber bu :32::32::32::32:
Harikaa :66::66:
:118::118::118::118:
maşşallahhh bebişe.:nazar::nazar: bende toplamda 11 kılo almıl durumdayım doktorum bana normal demişti canım.

ben zeytin 40 yıl yemesem aklıma gelmez:9:
benımkının hastaları hep 10-12 kıloyla dogum yapan tıpler o yusden kızıo bana :52:
benım dolabımda en az 3 cesıt zeytın olur vaalaa :39::39::39:
bazıları sadece doğum sonrası bazıları da benmki gibi 7. ay bitimine yaptırıyorlarmış. hem de doğum sonrası. testin negatif çıktıysa sorun yok zaten.
test yapılmadıkı bana :26:

:118::118::118::118:

benımkının hastaları hep 10-12 kıloyla dogum yapan tıpler o yusden kızıo bana :52:
benım dolabımda en az 3 cesıt zeytın olur vaalaa :39::39::39:

test yapılmadıkı bana :26:

ya bizim burdaki doktorun da en çok önemsediği şeydi bu test, ankaraya gittim ankaradaki doktor da yaptırttı testi... sana neden yapmadı acaba doktorun?15 gün sonrasında sen sor bence onunda kendine göre bir düzzeni vardır.

CNM şekerin ve göbüşün çok güzel maşallah :nazar:

Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:

geçmiş olsun cnm. c.tesi gittim kızım,babasının bebeklik haline çok benziyor :63:
,doktorun renkli kartuşu bittiği için resimleri çarşamba gününe kaldı. kilosu net aklımda kalmadı yüzünü izlemekten. ama 1.100 küsurlu bişeydi sanırım. çıktıyı alınca bakarım artık. maşallah herşey yolunda :21:

ohhh maşallah size göbüş büyümüş kızım pek güzel :nazar:

gemcim,çok sevindim canım sizin adınıza hep güzel haberler almak nasip olsun.

yerime bakacak kız iş başı yaptı bugün,işleri öğretiyorum. çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum. :3:

kan uyuşmazlığı için ben yarın gidicem. indirekt combs testi yapılacak ve iğne olucam.
birde doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre gerekirse bir daha iğne olucakmışım.
gemcim dr bahsetmedi mi :44:

ya bizim burdaki doktorun da en çok önemsediği şeydi bu test, ankaraya gittim ankaradaki doktor da yaptırttı testi... sana neden yapmadı acaba doktorun?15 gün sonrasında sen sor bence onunda kendine göre bir düzzeni vardır.

kan uyuşmazlığı için ben yarın gidicem. indirekt combs testi yapılacak ve iğne olucam.
birde doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre gerekirse bir daha iğne olucakmışım.
gemcim dr bahsetmedi mi :44:
aradım sımdı dr u
15 gun sonraya cagırmıstı o benı kılomu kontrol ıcın..ozmn test yapıcas dıdı..
ama dogum sonrası ıgneyı kesın oluyoruz(anne negatıfse)
gemcim,çok sevindim canım sizin adınıza hep güzel haberler almak nasip olsun.

yerime bakacak kız iş başı yaptı bugün,işleri öğretiyorum. çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum. :3:

sagol canım bebegım ıyı cok sukur ama ben hafıften rejım yapıcam ıste :49:

komşunda mı organik aysegulcin yoksa örgü organik olmaz ki?

:82:

olmasa ben nasıl alcam :82:

nakonun ... açık bi pembesi var ben ondan aldım , morun açık bi kıvamından var , beyazı var ,mavisi var tatlı renkler küçük 200 gramlık ipler :65: ipçiye gidince bakarsın :51:

Son düzenleme:
olmasa ben nasıl alcam :82:

nakonun ... açık bi pembesi var ben ondan aldım , morun açık bi kıvamından var , beyazı var ,mavisi var tatlı renkler küçük 200 gramlık ipler :65: ipçiye gidince bakarsın :51:

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan :75:

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:
:46::46:

yanlış anlaşılmış yazdığım ya da ben yanlış aktarmışım sanırım aysegulcin. espri olsun diye örgüyü örecek komşunda mı organik? dedim... hani ipler organik ya o açıdan :75:

bu arada çok güzel bir haber aldım. eşimin mezuniyeti cuma günkü sınavı ile belli olacaktı ama bugün her iki sınavı da birlikte yapmış ve babamız mezun olmuş... onun mezun olacağı yoktu oğluşumun nasibi kurtardı babasını. çok mutluyum:62::62::62::62::62::62: 6 gibi gelecekmiş bugün mezuniyet kutlamamız var :64::64::64:

hhaua benden de kaynaklanmış uahuahuah :82:

afedersinnn :16: :71:

babaya çok sevindim allah hep böle yüzünüzü güldürsün inşş tebriklerrr:81::81::81:

hhaua benden de kaynaklanmış uahuahuah :82:

afedersinnn :16: :71:

babaya çok sevindim allah hep böle yüzünüzü güldürsün inşş tebriklerrr:81::81::81:

rica ederim hayatım ne demek:54:

inşallah canım ya, çok sevindim... yıllardır öyle zor şartlarda bitirmeye çalışıyoruz ki bu okulu... resmen yakamıza yapışmıştı. bu yüzden çok önemliydi bizim için. çok teşekkür ederim... hepimizin bebişleri hepimize uğur şans getirsin inşallah.:emir_bebek:

tebrik ederizzzzzzzzzzzz.bebiş uğurlu gelmeye başlamış bile size şimdidennnn knmhtp :46::46:

Back
X