Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallhh sizeeeeyahu benimkii daha byük duruyorr nasıl oluyor bu işşşş
![]()
Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz![]()
Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz![]()
hayırlı olsun betylena, umarım istediğin yer olmuştur.
gecmıs olsun kuzum gunesı gorenler basladı hastalanmaya dıkkat etGünaydıınn
Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:
Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim
Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için![]()
kadın sana asla yaranamıcak beklenmıcek hareketler segılemıs valla helal olsungelme sebebi bebeğe birşeyler almış felan onları getirmekti ama o kadar erken beklemiyordum....
öyle bende çağırmadan gelmezler.....
valla benim kaynanamda dedi ütülüyeyim diye ama ben istemedim kendim özene özene ütüleyecem.....çok yorucu oluyor ama zevk alıyorum.......
gule gule gıy cıcılerını ..foto eklesene fıkır olu bızedeherkese günaydın:)
birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo
pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.
bende bısı yok cok sukur :26:Gem çok geçmiş olsunnn... Kıslar dikkat edin kendinizee... Bolbolll meyve yiiyin buara yine salgın varmışş![]()
sarjı bıtmıs pc kapandı geldıgımde sen yoktun nevınle yazıtıkgem face e girdi çıktı![]()
onunkı mınık canım takma kafaya bızımkılerı gormedınmıMaşşallhh sizeeeeyahu benimkii daha byük duruyorr nasıl oluyor bu işşşş
![]()
aaa nereye gıdıceksınızBir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz![]()
gecmıs olsun kuzum gunesı gorenler basladı hastalanmaya dıkkat et
kayınvalıdene bayılıorum vallahı![]()
artık gobegın bellı oluoooooo
masallah ya cok cıcı benım 23.haftadakı halım gıbı :111:
ne mutlu kıymetını bıl benımkının kendıne hayrı yok :86:Saol canımValla benim gibi geline anca böyle olurdu :86::86:
Göbişim sanki son 1 haftada birden hızla büyüdüArtık ayaklarımı göremiyorum dikilirken :86::86:
ne kusuru canımCanım kusura bakma yanlış isim yazmışımm o anladı zatennn kendini..
![]()
cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık
sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok![]()
Gözün aydın canım, kocaman olmuş paşa
Şevko da iki büklüm demekKızımdan bulaşmış
![]()
Bizimkide ayağını tutuyor çok komik :86::86:
Aman sağlıklı olsunlarda, iki büklüm dursunlar napalım![]()
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı
ohh maşallah şevkomuza....
tek sorunumuz aldığımız kilomuz olsun boşver takma :13: ekmek yeme çok faydasını gördüm ben bu aralar başladım yine yemeye ama onsuzda olmuyor....
saol canım
şaşırıp uzuldugum sey basıma gelır benım zaten hayret etmıstım senınkıne al benımkıde oleymıs
sana gecmıs olsun dıdım ustune 5 kere hapsırdım mesela ahaha![]()
ya bundan sonra daha hızlı alıcaz dıye onumu kesmek ıstıyor ama gelde yemee yaz geldı bogazım acıldı :125::125::125::125: neyse hallederız bı sekılde
ya tıckerımızde 29 hafta yazıo ben burda amma aglamıstım 28ı gorebılcekmıyım dıye Allah a bınlerce kez sukrolsun![]()
kavun karpuz çıktı otur beyaz peynirle ye şişirsin seni karpuz hem kiloda almazsın......
ağlamak yoookkkkk gülmek vaarr.....daha 39 var kızzzz.....![]()
senınkı nekadardı :26:ooo baya ayrıntılı güzel anlatmışsın. senin bebekin kilosu benim morali artırdı gem, demekki normal. şişko çocuk da doğurmak marifet diil ki canım?
sizinkiler atletic bence, pozisyonları bile bir değişik
maşallah onaönemli olan sağlıklı olması...
şu 5 zeytin olayına gelince, doktor zeytinime kısıtlama getirsin uçarım ona burdanzeytinseveriz yaww napalım
![]()
ya bundan sonra daha hızlı alıcaz dıye onumu kesmek ıstıyor ama gelde yemee yaz geldı bogazım acıldı :125::125::125::125: neyse hallederız bı sekılde
ya tıckerımızde 29 hafta yazıo ben burda amma aglamıstım 28ı gorebılcekmıyım dıye Allah a bınlerce kez sukrolsun![]()