• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydıınn :3::3::3:

Ben grip oldum :2: Domuz gibiyim bana bişicik olmas derken bu güneşli havalarda grip olmak da çok kötü yaa :2:

Bende çok üşeniyordum yıkama ütüleme faslına, daha odayı da toplamadığım için de ertelemek işime geliyordu :27::27:
Ama haftasonu kayınvalidecim istersen ver çoçukun kıyafetlerini ben hazırlayım, ne dersin didi bende allah derim didim :60::60:

Gem de Göbüş de rapor vermediler hala randevuları için :19:
gecmıs olsun kuzum gunesı gorenler basladı hastalanmaya dıkkat et
kayınvalıdene bayılıorum vallahı :16:
gelme sebebi bebeğe birşeyler almış felan onları getirmekti ama o kadar erken beklemiyordum....:9:
öyle bende çağırmadan gelmezler.....

valla benim kaynanamda dedi ütülüyeyim diye ama ben istemedim kendim özene özene ütüleyecem.....çok yorucu oluyor ama zevk alıyorum.......
kadın sana asla yaranamıcak beklenmıcek hareketler segılemıs valla helal olsun :23:
:46::46::46::46:artık gobegın bellı oluoooooo
masallah ya cok cıcı benım 23.haftadakı halım gıbı :111:
herkese günaydın:)

birazcık okudum herkes haftasonunu güsel geçirmiş havalarda ısınınca insanın evde durası gelmiyo valla!
bizde cumartesi lohusa pijaması, geceliği ve sabahlık aldık.cok güsel modeller var insan secemiyo:1:

pazarda pikniğe gittik babamız olmayınca yanımızda annem ve kayınvalidemle:) herkesler denize giriyodu antalya iice ısındı.
gule gule gıy cıcılerını ..foto eklesene fıkır olu bızede
dun bursa da da gırıyolardı denıze aşerdım resmen :59:
Gem çok geçmiş olsunnn... Kıslar dikkat edin kendinizee... Bolbolll meyve yiiyin buara yine salgın varmışş :14::14:
bende bısı yok cok sukur :26:
gem face e girdi çıktı :47:
sarjı bıtmıs pc kapandı geldıgımde sen yoktun nevınle yazıtık :27:
Maşşallhh sizeeee :nazar::nazar: yahu benimkii daha byük duruyorr nasıl oluyor bu işşşş :14:
onunkı mınık canım takma kafaya bızımkılerı gormedınmı :27:

Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz :53:
aaa nereye gıdıceksınız

cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık :69:

sıpam yuzunu gostermedı hıc bı sekılde babasına naz yapıo :19:
annemle gıttıgımızde hıc kapamıo ya hayret bısı ..
neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo :53::53:
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım :52:
ama normalmıs ıste okadarcık yerde yatmasınımı beklıosun dıdı dr :23:
çoçuumda bı sıkıntımız yok cok sukurrrr
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım:5:11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı :30:
gunde en fazla 5 zeytın dıdı ben kavaltıda en az 15 zeytın yıorum yaa:9:
neyse ıste yapabılırsem rejım yapıcam baska derdımız yok :49:

gecmıs olsun kuzum gunesı gorenler basladı hastalanmaya dıkkat et
kayınvalıdene bayılıorum vallahı :16:

:46::46::46::46:artık gobegın bellı oluoooooo
masallah ya cok cıcı benım 23.haftadakı halım gıbı :111:

Saol canım :16: Valla benim gibi geline anca böyle olurdu :86::86:

Göbişim sanki son 1 haftada birden hızla büyüdü :53: Artık ayaklarımı göremiyorum dikilirken :86::86:

Saol canım :16: Valla benim gibi geline anca böyle olurdu :86::86:

Göbişim sanki son 1 haftada birden hızla büyüdü :53: Artık ayaklarımı göremiyorum dikilirken :86::86:
ne mutlu kıymetını bıl benımkının kendıne hayrı yok :86:
ebet ya bı anda buyuo bundan sonra cok hızlı buyucek ben dusunuorum kara kara sımdı gobusun tarıflerınden bırını yapıcaktım bugun halbukı :97:
Canım kusura bakma yanlış isim yazmışımm o anladı zatennn kendini..
:54:
ne kusuru canım :34:

cmtsi 19.00da gıttık dr a o saatten sonrada gıremedım nete kocem yanımda artık :69:

neyse 1220 gr olmus annesının 10 kılosunun yanında azcık duruyo ama 28.haftada 1 kılo olası yeterlıymıs bebegın..gercı benım dr um annennın ve bebegın zayıf olanını sevıyor o yusden demıs olabılır..
ve okadar şaşırdıgım sey basıma geldı ..PUR benım Şevko senın kızın gıbı duruyo :53::53:
eller ve ayaklar basının onunde hatta ayagını tutup cektıgını gorduk şokaa gırdım orda ıkı buklum garıbım :52:
ben 3 haftada 3 kılo aldım dıye azar ısittım:5:11 kılo olmus toplamda..15 gun sonra sadece kılomu kontrol etmek ıcın cagırdı kılo almamıs olcaksın dıdı :30:

Gözün aydın canım, kocaman olmuş paşa :46::46:

Şevko da iki büklüm demek :60::60: Kızımdan bulaşmış :60::60:
Bizimkide ayağını tutuyor çok komik :86::86:
Aman sağlıklı olsunlarda, iki büklüm dursunlar napalım :69:

Gözün aydın canım, kocaman olmuş paşa :46::46:

Şevko da iki büklüm demek :60::60: Kızımdan bulaşmış :60::60:
Bizimkide ayağını tutuyor çok komik :86::86:
Aman sağlıklı olsunlarda, iki büklüm dursunlar napalım :69:

saol canım

şaşırıp uzuldugum sey basıma gelır benım zaten hayret etmıstım senınkıne al benımkıde oleymıs :1:
sana gecmıs olsun dıdım ustune 5 kere hapsırdım mesela ahaha :43:

ohh maşallah şevkomuza....:nazar::nazar::nazar:
tek sorunumuz aldığımız kilomuz olsun boşver takma :13: ekmek yeme çok faydasını gördüm ben bu aralar başladım yine yemeye ama onsuzda olmuyor....

ohh maşallah şevkomuza....:nazar::nazar::nazar:
tek sorunumuz aldığımız kilomuz olsun boşver takma :13: ekmek yeme çok faydasını gördüm ben bu aralar başladım yine yemeye ama onsuzda olmuyor....

:16::16:

ya bundan sonra daha hızlı alıcaz dıye onumu kesmek ıstıyor ama gelde yemee yaz geldı bogazım acıldı :125::125::125::125: neyse hallederız bı sekılde

ya tıckerımızde 29 hafta yazıo ben burda amma aglamıstım 28ı gorebılcekmıyım dıye Allah a bınlerce kez sukrolsun :16::16::16::16:

ya bundan sonra daha hızlı alıcaz dıye onumu kesmek ıstıyor ama gelde yemee yaz geldı bogazım acıldı :125::125::125::125: neyse hallederız bı sekılde

ya tıckerımızde 29 hafta yazıo ben burda amma aglamıstım 28ı gorebılcekmıyım dıye Allah a bınlerce kez sukrolsun :16::16::16::16:

kavun karpuz çıktı otur beyaz peynirle ye şişirsin seni karpuz hem kiloda almazsın......:1::1::1:
ağlamak yoookkkkk gülmek vaarr.....daha 39 var kızzzz.....:27:

ooo baya ayrıntılı güzel anlatmışsın. senin bebekin kilosu benim morali artırdı gem, demekki normal. şişko çocuk da doğurmak marifet diil ki canım?

sizinkiler atletic bence, pozisyonları bile bir değişik:32:

maşallah ona:nazar: önemli olan sağlıklı olması...

şu 5 zeytin olayına gelince, doktor zeytinime kısıtlama getirsin uçarım ona burdan:41: zeytinseveriz yaww napalım:37:

kavun karpuz çıktı otur beyaz peynirle ye şişirsin seni karpuz hem kiloda almazsın......:1::1::1:
ağlamak yoookkkkk gülmek vaarr.....daha 39 var kızzzz.....:27:

ben peynır nedır bılmem hıc yemedım hayatımda :122:
kavunda seker var yemıces :23:
gunde yarım lt sut ıcıorum kılo yapıo demekkı dedım az yaglı ıc dıdı..ee ole ıcıorum dedım.:53::53:ona ramenmı 10 kılo aldın dıdı ehhehe herseyın az yaglısını kullanıorum ben bıde :9:
bunye kılo yapıo napalım ammmaaaaaaannnnnnnnnnnnn:24:

ooo baya ayrıntılı güzel anlatmışsın. senin bebekin kilosu benim morali artırdı gem, demekki normal. şişko çocuk da doğurmak marifet diil ki canım?

sizinkiler atletic bence, pozisyonları bile bir değişik:32:

maşallah ona:nazar: önemli olan sağlıklı olması...

şu 5 zeytin olayına gelince, doktor zeytinime kısıtlama getirsin uçarım ona burdan:41: zeytinseveriz yaww napalım:37:
senınkı nekadardı :26:
kılolu olmayan bebekler cok cabuk buyuyor zaten ben hıc kılolu dogurmak ıstemıom sadece haftasına gore zayıf olmasından korkuodum oyle degılmıs uzulcek bısey yok :49:
kılo sorunu yasayan benım zaten bebegım degıl :9:
bende zeytın manyagıyım gece gunduz hıcfarketmez :86:

Daha 39u görcess:52::52:

Back
X