-----2010 KASIM hamişleri----

Güle güle kullan canım

oooo maşallah kocaman olmuş kız göbişin....

Büyüyoruz Nevin teysesi

Allah iyiliğini vermesin. gerçi sende haklısın.ama rada beyaz ve kırmızılar da vaR 1-2 TANE

Dal gibi nasıl anne olunur işte canlı örneğiiii

çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın zorlamaz seni. Bol c viteminiiiiiiiii

kızlar bebeğimizin içinde bulunduğu su nasıldır acaba fikriniz var mı rengi akışkanlığı konusunda....
sormamda ki neden iç çamaşırımda ıslıklık oluyor su gibi acaba ter mi yoksa bebeğin suyumu geliyor diye korkuyorum.....

Son düzenleme:

1 bardaktan azsa o gelen sıvı önemsemicekmişsin doktorumu aradım da şimdi

oda dediki zaten kendin problemsin bide problemli arkadaşların mı var :86::86:

no panicc

Canım bak burda son paragrafta anlatmış
Amnios svs, amniyon amnios svs, bebein suyu, bebein su kesesi patlamas e-gebelik.net

Bi de kimdi hatırlamıom birinin dr u 1 çay bardağının geçerse akıntı hemen ara dediydi :26: O kadar değil galiba senin, terdir dediğin gibi :44:

Son düzenleme:

Gem çok geçmiş olsunnn... Kıslar dikkat edin kendinizee... Bolbolll meyve yiiyin buara yine salgın varmışş

1 bardaktan azsa o gelen sıvı önemsemicekmişsin doktorumu aradım da şimdi

oda dediki zaten kendin problemsin bide problemli arkadaşların mı var :86::86:

no panicc

hamileliğimin başından beri en az sorunu olan benim lütfen yani....
bu çay bardağımı yoksa su bardağımı.....
yok az kenarlardan ortaya doğru oluyor ter herhalde bütün gün kıç üstü oturuyorum...

sağolasın canım bende araştırmıştım ama bulamadım sorayım size dedim....

Son düzenleme:

Canım iyi günlerde giyin cicilerinii.. Ohh miss gibi yazlık yerde yaşamakkk bende istiyorummm deniiizzzze girmekkkk

Bir saat sonra doktora gitcez oğlumuzu görcez inşallah :) Tayin yerim belli oldu , benim işler çok karışık, ev topla taşın ayrılış katılış kafam bin beşyüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…