2010 Kasım Bebekleri Geliyor

sezencim gözün aydın,sağlıkla büyüsün bebeğin,uzun ömürlü olsun inşallah.darısı bizim başımıza

:lepi:

ay cok hyecanlı sezencım hadı gzozun aydın darısı basımıza.
kayra bebee uzun omur ve saglık dılıyorum

rabbim butun bebekleri anne babasina bagislasin, gozleriniz aydin anneler..
saglik selametle darisi basimiza insallah...

slm kızlar..ben mart ayları gibi yani yeni hamile iken yazmıştım bi kaç kez.son adetim 2 şubat.ve bugün itibariyle 36+3 haftalık hamileyim.normal doğum olsaydı 9 kasım doğum tarihimdi ama sezeryan olacağından dr.um 26 ekim tarihini verdi.yani 38 haftalık olacak kısmetse.tabii beklerse.çünkü bu benim 3. bebeğim olcak.birisi 9 yaşında (7 aylık normal doğum oldu..)diyeri 3 yaşında (36 haftalık ve ters olduğundan dolayı sezeryan oldu..) buda tabii mecburen sezeryan olacak bakalım.2 kızım vardı allahın izniyle buda erkek olacak.ama iki hamileliğimdede 37. haftaya gelemediğimdenmidir nedir acayip olmaya başladım.kızlarımın 7 aylık olanı 2 kilo doğdu...diyeride 2kilo 750gr....bu bebeğim 3 kilo şuanda.her yönden farklı bi hamilelik geçirdim yani.bekliyorum heran kızlarım gibi sancılar kasılmalar başlar diye ama pek niyeti yok beyefendinin gelmeye..şimdi doğum yapanların listesini okudumda heyecanlandım.bugün çamaşırıma kahverengi lekenme olmuş.şuan yok ama böyle bişey yaşayan varmı aranızda.herkeze hayırlı doğumlar arkadaşlar.....

Selam kizlar benimde sezeryan zamanim belli oldu 5 kasim cuma gunu sabah yapicam dogumu.Cok heyecanliyim.2 oglum var buda oglan olucak kismetse.

slm kasım anneleri bende aralık annesiyim nasipse sizleri gördükçe heyecan aldı şuan ağlıyorum heyecandan nasıl duygular içi,ndesiniz allh bilir allahım aralık annelerinede yaşatsın hepimize bu güzel duyguları çok heyecan verici insan nediceğini bilemio vallaa allahım yardım etsin dualarım sizinlee hanımlarrrr:Saruboceq:

selam kızlar bende 8 kaımda yapıcam dogumumu
çoooooooooook heyecanlıyım

teşekkür ederiz iyi dileklerin için,inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza,sizinde çok kalmış sayılmaz canım. Bizden sonra sıra sizde,hayırlısıyla

ay canım sana şimdi kasım ayı ne uzak gelir banada ekim çok uzak gelirdi ekim olsa bir gerisi kolay derdim gerçekten çok heyecanlı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:

ay canım sana şimdi kasım ayı ne uzak gelir banada ekim çok uzak gelirdi ekim olsa bir gerisi kolay derdim gerçekten çok heyecanlı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:

ben de 30.haftayı geçtim mi bişy kalmıyo diyordum. hatta sitede 30 haftadan ileri hamileleri görünce çok imrenirdim. şimdi 33 haftadayım daha da uzak geliyor bana doğum... eyvahedigeldismile

kızlar bebkleriniz hayırlı uğurlu olsun.şimdi dördüncü kim olacak merakla bekliyorum
sezende üçüncü kim olacak merak ediyorum demişti o üçüncü oldu.sakın ben olmayayım dördüncü

helin merak etme sakın sende 4.olursun dermişimm evettt ilk 3 e girdimm maşallah bana

günaydın kızlar... akşama kontrolüm var.. kesin doğum tarihini vericek doktorum.. heyecandan iç yatamadım... dün kızımın beşiğini hazırladık babasıyla, aldıklarımızı yerleştirdik... çok güzel oldu odası... tabi bebişimiz gelince daha güzel olucak...

merhaba kasım anneleri....uzun bir sürecin sonuna yaklaşıyouruz...hepimiz hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım..sağlıkla mutlulukla inşallah...

benimde bugün doktor kontrolüm vardı....normalde 5 kasımdı tarih ama....doktor 27 ekime gün verdi bugun...bir değişiklik olmassa o tarihte zorunlu sezeryan olucam....anestezi doktoru ile de görüştüm..kan tahlillerimi yaptırdım...iş ciddiye binince içimde bir boşluk oluştu...hissizleştim resmen....2 hafta öncede 25-27 ekim arası olur demişti doktor...eve geldiğim de ağlamıştım sevinçten....şimdi ağlayamıyorum bile...bi tuhafım...

ne güzel doğum yapanları buradan takip edebilicez
benim daha ne doğurucam tarih ne doğurucam hastane belli değil şaka gibi değil mi zaten bende soranlara doğurmuycam seneye diyorum doğururum belki benim dr bir garip bakalım ne zaman tarih vermeye tenezzül edecek bana bekliyorum beyefendinin keyfinin gelmesini

kızlar şimdi geldik doktordan 1 kasım.... kızım kocaman olmuş.... heyecanlandım vallahi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…