Doğuma yaklaşık 2-3 ay kala buyrun size yeni başlık.....
bizim cadılar sonra öğrencek
aman burdanda sohbet ederiz.maksat gönüller bir olsun.şimdilik bi ikimiz öğrendik.a.s.
olsun güzel şeylerle kandırmışopuyorumnanaktanbiz ihmale gelmeyiz bananetopiğimize ne oldu kızlar?herneyseeeeee
kızlar canım çıktı yaaaa. kociş beni bauhaus a götürdü. yeni duş başlığı aldık ben yağmurlama başlığı istiyodum diye. bi kaç eksik vardı evle ilgili bi sürü şey aldık zemuszemus
veeeeeeeeeeeeee oğlumun odasını boyamak için antibateriyel ve antialerjik boya aldık açık yeşil. bi de ayıcıklı bordür aldık oğlumun odasınaaaa. çok mutlu oldum. kociş yarın oğlanın odasını boşaltıp boyayacak. bi kaç düzen işimiz vardı onlar için de yardım edicek söz verdiboshayallersmile
çarşamba günü babanem geliyomuş. çarşambaya kadar felaket bi durum içinde olucamçünkü misafir odası bebek eşyalarıyla dolup taşıyo bebeğin kıyafetlerinden bezlerine kadar. bi yanda da çalışma masamın üstü full kitap dolu onların toplanması lazım. bilgisayarlar misafir odasına taşıncak ooof ooof çok iş var ve yarın bitmek zorunda. pazartesi ve salı günü sınavım da var. babanem gelicek ne yapıcam bilmiyorum. burdan ev aldı. kombi yaktırıcak sonra temizlikçi gelicekmiş evine. her şeyi panik şimdiden. sınav arasında bir de onunla uğraşıcam mafoldumben
sizi çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm ama kociş kandırdı beni bana nazar boncuklu bilezik aldı kandırdı beni :hulya:
topiği niye kapattılar ya bide editörün yorumuna bak bizim için söylemiş ne anlam geliyosaklava:
valla bilmiyorum ki ben de. haziran anneleri hep böyle sorunlu galiba :roflol:hangi yorum canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?