saldıracağını
günaydın kızlar hayırlı olsunn yeni topikkk giremiyorum bu aralar sıkıldım hamilelikten bişey yapasım gelmiyo bu arada sezeryan olmaya karar verdim ilk doğumum normaldi ama çok sorunlu ve alttan dikiş çok oldu tekrar öle dikişli istemiyorum araştırdım 2 milyar lira özel bi hastanede olucam inşallah doğru karardır hemde evimde yapmış olucam doğumu 15 gün sonrada tain var taşınıcaz eşimde yanımda olmuş olucak
anaaaaaaaaaaaa kız sen tokatlımısın günaydın hemşoopuyorumnanaktan
bu forumda kendimi editörlerin çocuğu gibi hissediyorum. haziran annesi haziran annesi topiği bilmem ne gibi büyütülüyo ama... ortalıkta haziran annesi kalmadı. yakında topiğe yazı yazan kalmayacak hala haziran annesi derdindeler. ne ahlaksız insanlarmışız.....
tokatta görev yapıyoruz deilim amma 3 yıldır burdayız karnımdaki kızım hemşerin olcak kızz
aynen kız yoksa benim yüzümden mi kapandı yoksa ben haziran annesi değilim ya benneyaptımkibenneyaptımki
günaydın minik kuzuların güzel anneleri opuyorumnanaktan
topik taşınmış ama bizden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum..boşverin,muhabbete devam:)
biz de birazdan prensesimizin odasını almaya gidiyoruzhihoyyyt
ne alakası var sedef.öyle şey olur mu. o zaman tek tek hastane raporu getirelim site yönetimine onlar incelesin " aaa gerçekten haziranda doğum olacak" desin ona göre alsın topiğe..... zaten siniriyim bu gün bi de gerginlik yaratmıyım. malum saldırganlaşabilirim, neye saldırayım bilemiyorum o derece........
alatariell napıyon başlamadımı işin pc yi açık mı bıraktın:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?