2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hayırlı olsunn yeni topikkk giremiyorum bu aralar sıkıldım hamilelikten bişey yapasım gelmiyo bu arada sezeryan olmaya karar verdim ilk doğumum normaldi ama çok sorunlu ve alttan dikiş çok oldu tekrar öle dikişli istemiyorum araştırdım 2 milyar lira özel bi hastanede olucam inşallah doğru karardır hemde evimde yapmış olucam doğumu 15 gün sonrada tain var taşınıcaz eşimde yanımda olmuş olucak

anaaaaaaaaaaaa kız sen tokatlımısın günaydın hemşoopuyorumnanaktan

bu forumda kendimi editörlerin çocuğu gibi hissediyorum. haziran annesi haziran annesi topiği bilmem ne gibi büyütülüyo ama... ortalıkta haziran annesi kalmadı. yakında topiğe yazı yazan kalmayacak hala haziran annesi derdindeler. ne ahlaksız insanlarmışız.....

neyse kızlar ben bi köşe bucak evi dolanam bebişi uyutam geliyom sonra buluşuruz haaaaaaaaaaa sonra gelirim deyipde bizi ekenler oluyo klava::dilcikar:a.s.

günaydın minik kuzuların güzel anneleri opuyorumnanaktan
topik taşınmış ama bizden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum..boşverin,muhabbete devam:)
biz de birazdan prensesimizin odasını almaya gidiyoruzhihoyyyt

aynen kız yoksa benim yüzümden mi kapandı yoksa ben haziran annesi değilim ya benneyaptımkibenneyaptımki

tokatta görev yapıyoruz deilim amma 3 yıldır burdayız karnımdaki kızım hemşerin olcak kızz

iyi iyi sende benim gibi nerde bulursan orda doğuruyon galiba ben bi istanbulda doğum yaptım bi de burda balıkesirde bebişi öpersin doğunca ha beni hatırla öp hemşomuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen kız yoksa benim yüzümden mi kapandı yoksa ben haziran annesi değilim ya benneyaptımkibenneyaptımki

ne alakası var sedef.öyle şey olur mu. o zaman tek tek hastane raporu getirelim site yönetimine onlar incelesin " aaa gerçekten haziranda doğum olacak" desin ona göre alsın topiğe..... zaten siniriyim bu gün bi de gerginlik yaratmıyım. malum saldırganlaşabilirim, neye saldırayım bilemiyorum o derece........

oyyyyyyyyy yirim prensesini benim kız ablası haaaaaaaaa kolay gelsin güzel yapın haaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok kız hemen sinirlen me şaka yaptım bizim suçumuz olduğunu sanmıyorum sanki bişeye sinirlenip bizim topiği görünce kapatası geldi galiba ne diye kapattı ne biliiimlmaz:

hadi ben kaçıyom sonra gelirim az işim var gelecem:icecream:

bebişi uyuttum iş başlamadımı alatariell:icecream:

alatariell napıyon başlamadımı işin pc yi açık mı bıraktın:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…