2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öf çok sinirim bozuldu ya. kociş de bi kaçtı tam kaçtı. bütün işler bana kaldı. ben sınav haftamda misafir istemiyorum ya offffff

Slm kizlar noldu gene topigimize ya...
Biz ordan memnunduk kaldigimiz yerden devam ediyoduk.
Simdi durup dururken bu sayfada nerden cikti:uhm:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. yağmurlu sıkıcı bir gün. ee bi de güne mide sıkınılarıyla başlayınca. daha karamsar oldum. akşama kadar kalkmıycam yataktan. belki işe yarar bilmiyorumkismile

kızlar bebişlere iç zıbın kaç tane alınmalı? haziranda kullanılabilir mi?

yesica 2 3 tane iç zıbın al 2 tane de tulum al ben çok götürmüştüm bi tanede hastahaneden hediye vermişlerdi fazlada götürme hani :icecream:

eee boya nolcak canım zemuszemus

boyancak kişi değil işte babanem burdan ev eldı buraya taşınacak. çok yaşlı ama çok cesaretli sağolsuun. tam sınav haftamda geliyo. ne olucak bilmiyorum....

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden niye kız ne diyo anacınsempatiksalakcinni

ne diycek ağlatıyo beni iyice sinirlendirip. yok o bıkmış bizim derdimizden. yok o kendini atıcakmış bi yerden kurtulucakmış. anlamıyorum ne derdim var milletin kızları sahil kenarlarında fuhuş yapıyo, uyuşturucu kullanıyo o insanlar kızlarına bi laf söylemiyolar, biz yüzlerini karartıcak bişey yapmıyoruz ama hep bıktım sizden duyuyoruz.... anlamıyorum ki ne yapsam... hamile halimle babaneydi kocaydı yemekti sınavdı... daral geldi içime kimse beni dinleyip anlamaya çalışmıyo

keşke annem olsaydı vır vır etseydi. 12.30 da zorla bişeyler hazırlayıp yedim. olsaydı bi nane limon kaynatır, bi bardak su veriridi. şimdi koca evde ölsem kimsenin ruhu duymaz senağlama

oooooooooooffffffffffffff niye öyle davranıyo annen ya lmaz:

keşke annem olsaydı vır vır etseydi. 12.30 da zorla bişeyler hazırlayıp yedim. olsaydı bi nane limon kaynatır, bi bardak su veriridi. şimdi koca evde ölsem kimsenin ruhu duymaz senağlama

pardon annen nerde canım

ağlıyorum sabahtan beri. bu arada benim annemin vırvırına kimse yetişemez

keşke kimse olmasaydı da etrafımda yok yataktı yok misafirdi uğraşmasaydım. hastalık geçiyo yatıyosun dinleniyosun. ben ilk 3 ayımda yerimden kalkamadım kalkıp yemek yapamadım. evime güneş girmedi perde açılmadı. yemek yemeden geçirdiğim günler oldu... ne oldu.. allahım ilgilendi benimle. gayet sağlıklıyım çok şükür.

4. ayıma girdim rahataladım. ne oldu sonra ben yine babanemi ağırladım evimde benim moralimi bozdu kahvaltıda birazcık az yiyince. bebeğin ölür senin böyle olmaz diye. ben yine sustum.al yine aynı şey. zor durumum kimsenin umru değil. hastayken kötüyken kimse arayıp sormaz iyiyken gelirler ya da sınav haftamda gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…