Slm kizlar noldu gene topigimize ya...
Biz ordan memnunduk kaldigimiz yerden devam ediyoduk.
Simdi durup dururken bu sayfada nerden cikti:uhm:
öf çok sinirim bozuldu ya. kociş de bi kaçtı tam kaçtı. bütün işler bana kaldı. ben sınav haftamda misafir istemiyorum ya offffff
annemle uğraşıyorum..... bırakmıyo ki beni. vır vır vır tepemde
eee boya nolcak canım zemuszemus
eee boya nolcak canım zemuszemus
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden niye kız ne diyo anacınsempatiksalakcinni
boyancak kişi değil işte babanemburdan ev eldı buraya taşınacak. çok yaşlı ama çok cesaretli sağolsuun. tam sınav haftamda geliyo. ne olucak bilmiyorum....
ne diycek ağlatıyo beni iyice sinirlendirip. yok o bıkmış bizim derdimizden. yok o kendini atıcakmış bi yerden kurtulucakmış. anlamıyorum ne derdim var milletin kızları sahil kenarlarında fuhuş yapıyo, uyuşturucu kullanıyo o insanlar kızlarına bi laf söylemiyolar, biz yüzlerini karartıcak bişey yapmıyoruz ama hep bıktım sizden duyuyoruz.... anlamıyorum ki ne yapsam... hamile halimle babaneydi kocaydı yemekti sınavdı... daral geldi içime kimse beni dinleyip anlamaya çalışmıyo
keşke annem olsaydı vır vır etseydi. 12.30 da zorla bişeyler hazırlayıp yedim. olsaydı bi nane limon kaynatır, bi bardak su veriridi. şimdi koca evde ölsem kimsenin ruhu duymaz senağlama
keşke annem olsaydı vır vır etseydi. 12.30 da zorla bişeyler hazırlayıp yedim. olsaydı bi nane limon kaynatır, bi bardak su veriridi. şimdi koca evde ölsem kimsenin ruhu duymaz senağlama
beni kimse görmüyomu ya öyle ufak tefek biride değilim ama
beni kimse görmüyomu ya öyle ufak tefek biride değilim ama
pardon annen nerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?