Sizin burç uyumunuz süpermiş canım. Açıklaması da bu şekilde; "Boğa insanı ile tencere kapak kadar birbirinize uygunsunuz. Zıtlıklarınızla birbirinizi tamamlarsınız. Boğa burcu toprak elementidir, siz ise su. Beraberliğiniz çok verimli olacaktır."
Ben oğlak, nişanlım yengeç burcu. Bizim içinde böyle yazıyo;
"Yengeç sevgiliniz sizden altı ay ara ile doğmuştur. Zıtlıklarınızla ya tam bir bütün olacaksınız, ya da hiç anlaşamayacaksınız. Kısacası bu ilişki ya kusursuz olacak ya da hiç yürümeyecektir. Sonuç ise sizin elinizdedir." kaydirigubbakcemile3
ay bak ikizleri çok severiiimmmopuyorumnanaktanen yakın arkadaşım ikizler burcu...Aslan biraz egoisttir dediğim dediktir..Ama uyumlu bi birliktelik bence.Çünkü ikizler karizmatik insanlardan hoşlanır aslanda kendine olan güveninden dolayı karizma sahibidir...Sendede enişte hakim bir ilişki var sanırımAllah sizinde mutluluğunuzu daim etsin
Bende yalnız rezzan kiraz gibi oldum bi anda:dance:
Akrep burcu kararlıdır keza boğada öyle gerçekçisiniz bizler gibi hayalperest değil...Eğer dediğin gibi kincide değilsen güzel bir birliktelik,en güzel aşk zor olandır hesabı...İlişkide borusu öten taraf sensindi sanırım??Dediğim gibi enişteye çok iş düşüyorkaydirigubbakcemile3Allah mutluluğunuzu daim etsin...
hmmm yay burcu pek tanıdığım yok ama yengeç evet baya bi evcil oluyokaydirigubbakcemile3ben o kadar deilim ama nişanlım evden çıkmayı pek sevmiyo...Ve de acayip inatçı..Ben daha ılımlıyım ona göre..
Evlenince erkek rahatı buldu mu zorla çıkarıyorlar canım zaten..Yani sen istersin belki o çıkmaz evdenkaydirigubbakcemile3 85limisin sende?nişanlın kaçlı?
Tatlım pembe elbiseden mi bahsediyorsun en baştaki? ya bu arada 800 TL olmasına çok şaşırdım. Burda en kral abiye 500TL, :1shok:
ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum((benneyaptımki
Kızlar bende yemeğe çıktım ama size söylemeyi unuttum,bayağı kaynatmışınız nikah tarihlerinden bahsedilmiş..:)
bi de burçlardan ;
benim burcum akrep aşkımın ki boğa nasıl sizce?...:)))
canım hayırdır ne oldu neden tartışıyorsunuz?
valla canımcım bende takip edemiyorum artık :) geçi çok sık giremiyorum ondan sanırım ama pek mutluyu bu kadar çok olduğumuz içinbu arada bende akrep burcuyum nişanlım da aslan.. biz aslında çok iki dominant burcuz ama acayip iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile2
undomiel adamı gıcık etme şu listeyi her gün koyup durma valla cok bozuluyom heeee :roflol: :roflol: :roflol: olan var olmayan var:roflol:
Aslıcım sana katılıyorum canımm..(
kızlarrr sizden bişey rica edeceğim ;
burda benim nişan kıyafetim var sizce nasılll???..:)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-tepsisi/368416-nisan-elbisem-sacimm.html
undomiel adamı gıcık etme şu listeyi her gün koyup durma valla cok bozuluyom heeee :roflol: :roflol: :roflol: olan var olmayan var:roflol:
sizindemi belli bi tarih yok canım mafoldumben
hakikaten haa rezzan gibi oldun.:)))
sanırım benim borum ötüyo ne yapıp edip dediğimi yaptırırım..:)))
msore kapında yatıcaz haa ..):)
akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bencesende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..
Çok tatlısın :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?