2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Sizin burç uyumunuz süpermiş canım. Açıklaması da bu şekilde; "Boğa insanı ile tencere kapak kadar birbirinize uygunsunuz. Zıtlıklarınızla birbirinizi tamamlarsınız. Boğa burcu toprak elementidir, siz ise su. Beraberliğiniz çok verimli olacaktır."

Ben oğlak, nişanlım yengeç burcu. Bizim içinde böyle yazıyo;

"Yengeç sevgiliniz sizden altı ay ara ile doğmuştur. Zıtlıklarınızla ya tam bir bütün olacaksınız, ya da hiç anlaşamayacaksınız. Kısacası bu ilişki ya kusursuz olacak ya da hiç yürümeyecektir. Sonuç ise sizin elinizdedir." kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim sağolasın bende baktım şimdi evet aynen yaaa..:)
siz de az çok bize benziyosunuz..:)

ay bak ikizleri çok severiiimmmopuyorumnanaktanen yakın arkadaşım ikizler burcu...Aslan biraz egoisttir dediğim dediktir..Ama uyumlu bi birliktelik bence.Çünkü ikizler karizmatik insanlardan hoşlanır aslanda kendine olan güveninden dolayı karizma sahibidir...Sendede enişte hakim bir ilişki var sanırım:1:Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
Bende yalnız rezzan kiraz gibi oldum bi anda:dance:

canım benım saol sorma ya ya dedıgım dedık ve feci inatcı

Akrep burcu kararlıdır keza boğada öyle gerçekçisiniz bizler gibi hayalperest değil...Eğer dediğin gibi kincide değilsen güzel bir birliktelik,en güzel aşk zor olandır hesabı...İlişkide borusu öten taraf sensindi sanırım??Dediğim gibi enişteye çok iş düşüyorkaydirigubbakcemile3Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:...

hakikaten haa rezzan gibi oldun.:)))
sanırım benim borum ötüyo ne yapıp edip dediğimi yaptırırım..:)))
msore kapında yatıcaz haa ..):)

hmmm yay burcu pek tanıdığım yok ama yengeç evet baya bi evcil oluyokaydirigubbakcemile3ben o kadar deilim ama nişanlım evden çıkmayı pek sevmiyo...Ve de acayip inatçı..Ben daha ılımlıyım ona göre..
Evlenince erkek rahatı buldu mu zorla çıkarıyorlar canım zaten..Yani sen istersin belki o çıkmaz evdenkaydirigubbakcemile3 85limisin sende?nişanlın kaçlı?

inş öyle olur, gezmesin tozmasın zaten
çıkacaksak birlikte çıkalım kaydirigubbakcemile

84 lüyüm canım ben, nişanlım 82 li
sen 85 lisin sanırım :1:

selam kızlar...bol+, ataay+, NektaR+, papatya2507+, enimse+ dünkü yemek macemız süper geçti.. hemde evde annemler de yok. biliosunuzdur annemler yazlıktalar ben de bir süredir yalnız yaşıyorum ;) islim kebabını yaptım, pilav yaptım, taze fasulye bile yaptım.. hadi tatlı da olsun dedim irmik helvası yapayım dedim ama o bir fiyasko oldu :( aşkım ellerine sağlık ama tatlı güzel olmamış dedi.. pek güldük sempatiksalakcinni ay geçmişi okudum sonunda bitti.. şimdi bi listeyi düzelteyim yeniden geliorum yine

Tatlım pembe elbiseden mi bahsediyorsun en baştaki? ya bu arada 800 TL olmasına çok şaşırdım. Burda en kral abiye 500TL, :1shok:

canım burda yurt dışından kupon kıyafet getiren bi mağaza var.. bunu da ordan almıştım. hatta o zaman 42 bedendi de bu benim bedenime göre tadilatı yapıldı :D

ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum:(((benneyaptımki

canım hayırdır ne oldu neden tartışıyorsunuz?

Kızlar bende yemeğe çıktım ama size söylemeyi unuttum,bayağı kaynatmışınız nikah tarihlerinden bahsedilmiş..:)
bi de burçlardan ;
benim burcum akrep aşkımın ki boğa nasıl sizce?...:)))

valla canımcım bende takip edemiyorum artık :) geçi çok sık giremiyorum ondan sanırım ama pek mutluyu bu kadar çok olduğumuz için ;) bu arada bende akrep burcuyum nişanlım da aslan.. biz aslında çok iki dominant burcuz ama acayip iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile2

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 cilek Düğün

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

Gittikçe çoğalıyor liste :lepi:

2 Eylül gelse de Papatya ve Heaven açılışı yapsa, sonrasında neredeyse her gün birimizin düğünü var opuyorumnanaktan

undomiel adamı gıcık etme şu listeyi her gün koyup durma valla cok bozuluyom heeee :roflol: :roflol: :roflol: olan var olmayan var:roflol:

valla canımcım bende takip edemiyorum artık :) geçi çok sık giremiyorum ondan sanırım ama pek mutluyu bu kadar çok olduğumuz için ;) bu arada bende akrep burcuyum nişanlım da aslan.. biz aslında çok iki dominant burcuz ama acayip iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

allah bozmasın cnm:1:
valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5

valla canımcım bende takip edemiyorum artık :) geçi çok sık giremiyorum ondan sanırım ama pek mutluyu bu kadar çok olduğumuz için ;) bu arada bende akrep burcuyum nişanlım da aslan.. biz aslında çok iki dominant burcuz ama acayip iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile2

allah bozmasın cnm:1:
valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

ayyy akreple aslannn hakikaten Allah yardımcınız olsun ama yükselen burçlarda etkili ya

undomiel adamı gıcık etme şu listeyi her gün koyup durma valla cok bozuluyom heeee :roflol: :roflol: :roflol: olan var olmayan var:roflol:

ayy canım kızdırmak için yapmıorum ki.. ama sen bizim için güz gelinisin canım.. bak iyi tarafından bak senin düğünün olduğunda bu kadar çok akıl alabileceğin kişi olucak.

bu arada kızlar lütfen listeye bakarken dikkatlice bakın ;) ben yokum diyen arkadaşların bazıları sanırım göremiyor kendilerini kaydirigubbakcemile

Ben terazi aşkım ikizler...Genelde alttan alan olur.Beni kırmamaya çalışır..Bende ev eşya dizme konusunda herşeyin en iyisi olsun isterim o böyle şeyler için ne gerek var der o nedenle sık sık bu nedenle tartışırız...

hakikaten haa rezzan gibi oldun.:)))
sanırım benim borum ötüyo ne yapıp edip dediğimi yaptırırım..:)))
msore kapında yatıcaz haa ..):)

Aaa ne demek sekerim siz gelin ben sizi kapidami yatiririm hic:))az cok anliyorum burc olaylarindan ama o kadar ahim sahim da deil caniiiim

akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bence:1:sende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..

yaa burçlar mıı bende yorum istiyorummmmmmmm delikafadulden
ben terazi
müstakmel eş adayımda yay, valla yay gibide gergindir kendüsü :roflol:
buyrunnnnnnnnn buyrun efenim yorum istiyorum lütfenn sositososito

Back