kızlar bu arada önemli bişi sorucam size.. düğünde giriş, ilk dans ve pasta için düşündüğünüz müzikler var mı?
tatlım ben evliliğim.com sitesinden baktım güzel müzikler var orda bakın derimkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada önemli bişi sorucam size.. düğünde giriş, ilk dans ve pasta için düşündüğünüz müzikler var mı?
Ayyy cok tatlisin seeen:))yapayim nacizane yorumlarimi
Medyum msore derki;:)))
Terazi burcunu cok iyi biliyorum ama adi gibi terazi dengeli falan gibi dusunmeyin adamin gergin olmasina sasmamak lazim
Terazi cok dengesiz bi burc..Yani yanlis anlasilmasin,bi ani bi anini tutmaz,bide ince dusunur baya adamda cinlenir haliyle...
Ama cok sever sevdimide erkeginin kadini olur yani...Enistede gergin olduguna gore inisli cikisli bi birliktelik..Ne demistik en guzel ask zor olandir..Allah mutlulugunuzu daim etsin:)))
Not:Kizlar is yerindeki bilgisayardan bi sure baglanamayacagim,yassak yedimo yuzden telden baglaniyorum idare edin imla hatasi falan olursa..Smileyde yapamiyorum artik
halbuki ben cok seviodum ozelliklede su dans eden var ya onuD::))
kıslar şuan feci karnım ağrıyor bayılıcam nerdeyse zor duruorum iş yerinde reglimin ilk günü off ya nefret ediyorum bu durumdan akşam olmadı bir türlü mafoldumben
tatlım ben evliliğim.com sitesinden baktım güzel müzikler var orda bakın derimkaydirigubbakcemile5
evet yaa bide o var ama ben sadece ilk dansı düsündüm bide pasta için de falan var deme bak demesen ooo hiç aklımda yoktu onu da bi düsüneyim:bbo:bizim ilk dans ettıgımız sarkı my all du bende cok önemli bi yerı var o dansın gene o olsun diyorum ama bide emre altug neyleyim cok hosuma gidiyo bide benım nişanda dans ettıgım sarkı zara gercek ask sarkısıydı onu da tavsıye ederım kısslarrsırnaşık şey
saol canım papatya da yok burda adaçayıda sölimde sıcak şerbet yaptırayım bari yaa belki akşama kadar idare eder beni :1hug:
ya kızlar ben kır düğünü yapacam ama çokda tedirginim yağmurdan dolayı kapalı alanıda yok bide normalde eylülde adanada yağmur olmaz da şans bakalım umarım herşey yolunda gider.:çok üzgünüm:
bu arada benim düdüklüm Sheffer böyle mi yazılıo emin değilim ama çelik tencere setinin içinde aldım anneler günü kampanyası vardı 34 parçayı 440'a aldım tüm setdüdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar
Bu arada Baharcım benim düğünüm Denizlide olacak biliyo musun?25 Eylülde. Nişanlım ve annem gil Denizlililer ne güzel tesadüfalkisalkisalkiskızlar naber ben haziranda evlenmeyi cok istıyordum ama hergün yagmur yagıyo denizlide haberlerde görmüssünüzdur belkı her yagmur sonrası sel oluyo bi yandan da bu ekim ayını daha cok sevmeye basladım havalar tam güzel olur diyo herkes şanslıyız galiba inş hepimizin düğününde hava cok güzel olur undomiel geciyo valla günler benım de son 99kaydirigubbakcemile3
canım o parça kimin hemen dinliim netten sölesene bir hayatım merak ettim
Ruhunla bedenin bir bütün olsun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi
Sevgini bölme hiç, kalbinde dursun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi :asigim:
Sözünden dönenin gözü kör olsun
Sen benim eşimsin, tüm dünya duysun :asigim:
Caddeler sokaklar düğüne dursun
Bir anlık heves mi diyenler şaşsın
Aşkımız yıllarca sel olup taşsın
Darısı her seven gence bulaşsın
Selam kızlar anca gelebildim çok yoğunum bugün;
Benim nikahta düşündüğüm giriş müziği Celine Dion Because You Loved Me, ilk dans ise Nat King Cole Fascination Ama kızlar imzadan sonra kalkış için hareketli Türkçe istiyorum bi öneriniz var mı?