2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

allah bozmasın cnm:1:
valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5

ayyy akreple aslannn hakikaten Allah yardımcınız olsun ama yükselen burçlarda etkili ya[/QUOTE]

ayy canım bazen çok şiddetli tartışmalarımız olsa da yine de ben biraz daha sakin olmaya çalışıyorum.. sanırım olgunluk artı benimki yerimseniben bu arada benim yükselenimde akrep:kedi:

ben de uyum yorumu istiyorum benim burcum ikizler aşkımınki de koç

canım burdan bakıyorum ben.. baka bakalım sende

http://http://www.astroloji.org/burcuyumunuz.asp

bak bizle ilgili neler yazıo :D

Bu en tuhaf ilişkilerden biri ama her zaman da iyi gitmiştir. Denemeye değen aynı zamanda çok emek isteyen bir beraberliktir.

Siz su elementisiniz , Aslan burcu ise ateş. Olabilecek en kötü karışım olmasına rağmen gene de iyi sonuçlanabilir.

Bu beraberlikte korkunç kavgaların yanı sıra kahkaha ve eğlence eksik olmayacaktır. Akrep burcu ve Aslan burcu birbirlerine hayrandır.Hayatları zengin ve renkli olacaktır.

Akrep yoğun duyguların insanıdır, derinden ve çok sevilmek ister. Aslan burcu ile bu dileğiniz gerçekleşecektir. Aslan'ın büyük ve cömert bir kalbi vardır ve herşeye kollarını açarak canı gönülden yaklaşır.

Akrep insanı kontrol altına almak ister, Aslan ise kraldır. Daha en başından güç savaşına girersiniz. ıkinizde güçlü karakterlere sahipsiniz ve sabit fikirlisiniz. Bu ilişki kolay olmayacaktır.

Aslan burcu hayatınızın aşkı olabilir. Günlerinizi mutlulukla, yoğun ve canlı duygularla dolduracaktır.Bu ilişkiye evet diyoruz.

ayy canım kızdırmak için yapmıorum ki.. ama sen bizim için güz gelinisin canım.. bak iyi tarafından bak senin düğünün olduğunda bu kadar çok akıl alabileceğin kişi olucak.

bu arada kızlar lütfen listeye bakarken dikkatlice bakın ;) ben yokum diyen arkadaşların bazıları sanırım göremiyor kendilerini kaydirigubbakcemile

yok bitanem bende nazım geçtiği için söylüyorum... hiç güz gelini olasım yok ama bu gidişle öyle olacağım heralde gerçi ama neyse kısmet artık....

Evet hayatım dedğim gibi mütehati bekliyoruz temmuz sonu teslim ederiz diyor ama ben artık inanmıyorum bakalım temmuzda herşey belli olacak canımm

canım benim bizimde evimiz var hazır ama oturamıyoruz kiracı çıkmıyo çok güzel dimi :1: e siz şimdiden düğün salonu tutabilirsiniz aslında tatlım ekim ayı için falan yer yok neredeyse hiç hemde.. tutarkende izah edersiniz durumu bi aksilik olursa adam 1 ay sonraya gün verir salonundan size... bizim adamın kontratına çok olduğu için kendi ağzıyla dedi gerçi çıkıcam temmuzda diye ama çıkmadı işte çıkacağını bilsek biz tanıdık birinin salonunda günümüzü bile almıştık kapora vermeden tanıdık diye istememişti ama şimdi iptal oldu maalesef akannehir

teşekkür ederim canım gerçekten olmuş mu??..:=?

olmuş tabiki tatlım
ben saçındada olmayan bir taraf göremedim ayrıca
bence gayet güzel canım
nişan için çok abartılı bişey olamazdı zaten

Hava burcu Ikizler, ateş burcu Koç'un atesini alevlendirecektir. Uyumlu demek bu iliskiyi tanimlamak için yetersiz kalacaktir. Sevgili Ikizler siz Koç'un enerjik, tutkulu ve coskulu karakterine tutulmus olmalisiniz. Ikinizde çok çabuk sikildiginiz için birlikte çok heyecanli bir hayatiniz olacaktir. Sizin
merakli yapinizla Koç'un atilganligi birlesince hiç görmediginiz uzak yerlere gidebilirsiniz.

Fiziksel yapinizla ayni frekanstasiniz. Koç burcunun cinsel dürtüleri çok kuvvetlidir, güçlü, eglencelidir ve yeni seyler denemek ister. Siz de yeniliklere açik oldugunuz için birlikte çok eglenirsiniz.

Koç öncü nitelik tasir ve yönetmek ister. Ikizler ise değişken nitelik oldugu için her duruma kolay adapte olabilir ve bunu dert etmez. Ikizler burcu sözcüklerle de bastan çikarilmak ister. Koç insani içgüdüsü ile ne istediginizi anlayacak ve sizi önce kelimelerle bastan çikaracaktir.

Zodyak'in kahraman burcu Koç aktif, cesur ve maceracidir. Onun görevi olaylari baslatmaktir. Haberci Ikizler'in görevi ise insanlara disarida olan heyecanli olaylari aktarmaktir. Ikizler tarafsiz, akilci ve gerçek pesindedir.

Koç ve Ikizler o kadar hareketli ve mesguldürlerki duygularina zaman ayiramazlar. Aralarindaki duygusal iliskiyi düsünecek zamanlari yoktur. Dogum haritanizda su gurubundan burçlar varsa daha duygusal bir iliskiniz olabilir.

Endiselenmeyin dinamit gibi canli ve eglenceli bir iliski olacaktir.

bu çıktı bana :1:

yaa burçlar mıı bende yorum istiyorummmmmmmm delikafadulden
ben terazi
müstakmel eş adayımda yay, valla yay gibide gergindir kendüsü :roflol:
buyrunnnnnnnnn buyrun efenim yorum istiyorum lütfenn sositososito

Ayyy cok tatlisin seeen:))yapayim nacizane yorumlarimi
Medyum msore derki;:)))

Terazi burcunu cok iyi biliyorum ama adi gibi terazi dengeli falan gibi dusunmeyin adamin gergin olmasina sasmamak lazim:D
Terazi cok dengesiz bi burc..Yani yanlis anlasilmasin,bi ani bi anini tutmaz,bide ince dusunur baya adamda cinlenir haliyle...
Ama cok sever sevdimide erkeginin kadini olur yani...Enistede gergin olduguna gore inisli cikisli bi birliktelik..Ne demistik en guzel ask zor olandir..Allah mutlulugunuzu daim etsin:)))

Not:Kizlar is yerindeki bilgisayardan bi sure baglanamayacagim,yassak yedim:(o yuzden telden baglaniyorum idare edin imla hatasi falan olursa..Smileyde yapamiyorum artik:(halbuki ben cok seviodum ozelliklede su dans eden var ya onuD::))

Ataay bu arada cok sade ve sik gorunuyosun:))Allah tamamina erdirsin gelinliginle cekilen fotonada yorum yapariz insallah:))

Ayyy cok tatlisin seeen:))yapayim nacizane yorumlarimi
Medyum msore derki;:)))

Not:Kizlar is yerindeki bilgisayardan bi sure baglanamayacagim,yassak yedim:(o yuzden telden baglaniyorum idare edin imla hatasi falan olursa..Smileyde yapamiyorum artik:(halbuki ben cok seviodum ozelliklede su dans eden var ya onuD::))

sayın medyum bende isterim.. ben netten bakıp duruyodum.. ben akrep burcuyum müstakbel kocişimde aslan

evt ya hayırlısıyla gelsede o günler biran önce bizde şu stresten kurtulsakkaydirigubbakcemile

off kızlar stress demeyelim ya.. dün akşam yemekte konuştuk cem ile.. napcaz bi hafta kala die.. aşkımm şimdiden mideme kramplar girmeye başladı dedi

yok bitanem bende nazım geçtiği için söylüyorum... hiç güz gelini olasım yok ama bu gidişle öyle olacağım heralde gerçi ama neyse kısmet artık....

canım benim bizimde evimiz var hazır ama oturamıyoruz kiracı çıkmıyo çok güzel dimi :1: e siz şimdiden düğün salonu tutabilirsiniz aslında tatlım ekim ayı için falan yer yok neredeyse hiç hemde.. tutarkende izah edersiniz durumu bi aksilik olursa adam 1 ay sonraya gün verir salonundan size... bizim adamın kontratına çok olduğu için kendi ağzıyla dedi gerçi çıkıcam temmuzda diye ama çıkmadı işte çıkacağını bilsek biz tanıdık birinin salonunda günümüzü bile almıştık kapora vermeden tanıdık diye istememişti ama şimdi iptal oldu maalesef akannehir

olmuş tabiki tatlım
ben saçındada olmayan bir taraf göremedim ayrıca
bence gayet güzel canım
nişan için çok abartılı bişey olamazdı zaten

biliorum tatlım... olsun sen hiiiç üzme tatlı canını olumunekankayizsmile

Ataay bu arada cok sade ve sik gorunuyosun:))Allah tamamina erdirsin gelinliginle cekilen fotonada yorum yapariz insallah:))

teşekkür ederim kuşum bunları duymaya ihtiyacım var çünkü hiç bişey istediğim gibi olmadı ...
kızlarrr sizden de yorum bekliyorum..):)
inşallah canım o günler gelsinde koyarım buraya..))

kızlar naber ben haziranda evlenmeyi cok istıyordum ama hergün yagmur yagıyo denizlide haberlerde görmüssünüzdur belkı her yagmur sonrası sel oluyo bi yandan da bu ekim ayını daha cok sevmeye basladım havalar tam güzel olur diyo herkes şanslıyız galiba inş hepimizin düğününde hava cok güzel olur undomiel geciyo valla günler benım de son 99kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada önemli bişi sorucam size.. düğünde giriş, ilk dans ve pasta için düşündüğünüz müzikler var mı?

Nezaman burç uyumu şeysine baksam moralim bozuluyor
bir birimize uygun değilmişiz :umursamaz:
evt cnm bizimkide hep uyumsuz çıkıyor :1no2:

Evrt ya git gide daha çok stresi olduğumuzu fark ediyorum..Nişanlım özellikle borç edemekten garibimmm ne yapsınn:delphin:

bizde aynı cnm oyüzdende tartışma çıkıyo işte ister istemez:1no2:

Back