2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet canım bizde pazar gününden beri dargınız dün annesi aradı köylerinde bir akrabalarının düğünü varmış sende gel hemde köyüde görmüş olursun akrabalarla tanışmış olursun dedi ama nişanlımda tık yok gelecekmisin ne yapmayı düşünüyorsun aramadı bende düğüne gitmeyeceğim benim naz yapmam gerekirken o naz yapıyor bana biz zaten uzaktayız ben kars ta o erzurumda ayda 1-2 anca yanyana geliyoruz ilgi alaka daha çok beklerken o çok rahat bende sinir oluyorum aramayacağım ama o arasın ayy çok sinir oldum ona içimi döktüm sizler rahatladım canım sen ne kadara aldın süpürgeni çok pahalı birşey alamayacağım düdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar

ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3

merhaba canım hoşgeldin bencede bu sıcakta düğün olmaz :bbo:

Güzeller size bir sorum olacak..
biz haftaya pazartesi nikah islemlerini baslaticaz insallah..
bizimde nikah dügünden önce olucak..7-8 austos gibi düsünüyoruz..dügünde ekim 30 insallah..
nekadar sürüyor bu islemler?
islemleri baslatan yada gün alan arkadaslar fikir veririse coook sevinirim..a.s.
hepimizin allah yardimcisi olsun ve gönlümüze göre versin kizlar:asigim::nazar:

ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3

Kooocaman bir Amin diyorum :1:

Slm canım hoşgeldin,
bencede yaa yaz geç geldi kış da geç gelirrr inşallahhhhhhhhhhhhh

evet canım bizde pazar gününden beri dargınız dün annesi aradı köylerinde bir akrabalarının düğünü varmış sende gel hemde köyüde görmüş olursun akrabalarla tanışmış olursun dedi ama nişanlımda tık yok gelecekmisin ne yapmayı düşünüyorsun aramadı bende düğüne gitmeyeceğim benim naz yapmam gerekirken o naz yapıyor bana biz zaten uzaktayız ben kars ta o erzurumda ayda 1-2 anca yanyana geliyoruz ilgi alaka daha çok beklerken o çok rahat bende sinir oluyorum aramayacağım ama o arasın ayy çok sinir oldum ona içimi döktüm sizler rahatladım canım sen ne kadara aldın süpürgeni çok pahalı birşey alamayacağım düdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar

canım benim yanlış anlamış olabilirsin belki ya arada mesafe var ya olamaz mı:(?

cnm süpürgemi 400 aldım ama anneme arçelikten adık o sulu ben suluyla uğraşmak istemiyorum bide onu her seferinde yıka kurula 250 ye aldık arçelşkten düşünürsen oda çok kullanışlı. düdüklüyü 6 lt. zaman ayarlı 289 du sanarım nette daha uygun gözüküyo dediğin gibi ama hani mağazadan almak daha garanti diye direkt ordan aldım ben.
bu arada evt inşallah havalar çoooooooooooooook güzel olur herşey sorunsuzzzzzzzzzzzzzz geçer kızlar....

Güzeller size bir sorum olacak..
biz haftaya pazartesi nikah islemlerini baslaticaz insallah..
bizimde nikah dügünden önce olucak..7-8 austos gibi düsünüyoruz..dügünde ekim 30 insallah..
nekadar sürüyor bu islemler?
islemleri baslatan yada gün alan arkadaslar fikir veririse coook sevinirim..a.s.
hepimizin allah yardimcisi olsun ve gönlümüze göre versin kizlar:asigim::nazar:

demekki herkes erken kıydırcak nikahı:1:bizde 21Temmuzda düşünüyoruz..Nişanlımın doğum günü 20Temmuz benim 22Temmuz o yüzden 21 Temmuzda olsa Şeniz
Canım bağlı bulunduğun belediyeye başvuruyosun..Bi sürü bişiler istiyolar sağlık raporu falan..Bizim belediyede törensiz nikaha 100tl paa veriosun bide......Çok uzun sürmez 2 hafta önceden bile olur ama istediğiniz özxel bi gün varsa bir an önce başvurun derim ben....

kızlar sakın o fritözden almayın kullananlar hiç memnun değil hemde kızartma kızartma gibi olmuyomuş bile

Yaa migrosta satılıyor o fritözde, ve mağaza giriş kapısının yanında sürekli patates pişiriyorlar bir tanesinde.
Bir tabak patataes var hep yanında kaydirigubbakcemile3
alıp tadına bakmadım ama, patatesler gayet güzel görünüyor bilmiyorumkismile
ben alıcaktım o fritözden ya, şimdi acabalara düştüm :/

demekki herkes erken kıydırcak nikahı:1:bizde 21Temmuzda düşünüyoruz..Nişanlımın doğum günü 20Temmuz benim 22Temmuz o yüzden 21 Temmuzda olsa Şeniz
Canım bağlı bulunduğun belediyeye başvuruyosun..Bi sürü bişiler istiyolar sağlık raporu falan..Bizim belediyede törensiz nikaha 100tl paa veriosun bide......Çok uzun sürmez 2 hafta önceden bile olur ama istediğiniz özxel bi gün varsa bir an önce başvurun derim ben....

aa ikiniz de yengeç burcusunuz, ne güzel kaydirigubbakcemile3
benim doğum günüm de 20 temmuz :1:

aa ikiniz de yengeç burcusunuz, ne güzel kaydirigubbakcemile3
benim doğum günüm de 20 temmuz :1:

aaaa ciddenmiiiiolumunekankayizsmilene güzel sende yengeç burcusun...nişanlın peki?Valla bazen 2 yengeç baya bi zor oluyo tatlımkaydirigubbakcemile3kıskançlıklar falan...Severim yengeç burçlarınıopuyorumnanaktan

aaaa ciddenmiiiiolumunekankayizsmilene güzel sende yengeç burcusun...nişanlın peki?Valla bazen 2 yengeç baya bi zor oluyo tatlımkaydirigubbakcemile3kıskançlıklar falan...Severim yengeç burçlarınıopuyorumnanaktan
nişanlım yay burcu
en karşıt burcum
ben ev kedisi, o gezelim eğlenelim meraklısı
şimdi orta yolu buluyoruz da evlenince napıcaz bakalım :1:

romantik olur yengeç burçları, inatçı da olur ama.. ben de severim yengeç burçlarını :kedi:

nişanlım yay burcu
en karşıt burcum
ben ev kedisi, o gezelim eğlenelim meraklısı
şimdi orta yolu buluyoruz da evlenince napıcaz bakalım :1:

romantik olur yengeç burçları, inatçı da olur ama.. ben de severim yengeç burçlarını :kedi:

hmmm yay burcu pek tanıdığım yok ama yengeç evet baya bi evcil oluyokaydirigubbakcemile3ben o kadar deilim ama nişanlım evden çıkmayı pek sevmiyo...Ve de acayip inatçı..Ben daha ılımlıyım ona göre..
Evlenince erkek rahatı buldu mu zorla çıkarıyorlar canım zaten..Yani sen istersin belki o çıkmaz evdenkaydirigubbakcemile3 85limisin sende?nişanlın kaçlı?

Back