• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kusura bakmayın yeni gördüm hiçbir hesap yapmadık valla istiyorduk evet vede herkesin farklı diye biliyorum bende..Afedersiniz ama önemli olan çok çalışmak biraz edepsizlik olacak ama:1: Gerisi Yüce Allah'tan...Allah'ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin...

dilşadçım Allah sana bol bol sabır versin...Melek annesi olmuşsun sen..Annemde bi evlat kaybetti ve derdiki o beni cennette bekleyecek oradaki yavrum olacak..
Daha çok gençsin Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Kızlaaaaaaaaaaar...........Arada böyle girip bi ses edin kim napıyo öğrenelim yaa...Gerçi diğer başlıklarda aktif olanlar vardır fakat biraz olsun nostalji yapın yaa :10: Ben işim dolayısıyla sizin kadar sık giremezdim öncedende gerçi ama artık bol bol vaktim var(desemde inanmayın:emir_bebek:)Zeynepim doğunca işten ayrıldım.Zaten memur olmak gibi bir hayalim vardı.Doğum vs. derken son 4-5 ay KPSS çalıştım ve sınava girdim..Pek iyi geçmedi sınavım umarım hakkımızda hayırlısı olur beklemedeyim hala açıklanmadı..Herkes girip bir satır yazsa yaa

saol canım inşallah
sınav sonucun nasıl geldİ?

ehuehu delikafadulden ayy canım lepicimm sarıdan sıkıldım valla :)

bu arada soul'cumm acayip pazarlık yapmıştım ben o gün kayınvalidem bile şoka girdi yani.. bu arada temmuz ayında provam var fotoları çekip koyarım sizde görürsünüz :)

slm ben forumda yeniyim :) mayısta düğünüm var ama hala gelinlik için karar veremedik. relactive içime sindi gibi ama nasıl olur bilemedim. diken kişiyle ölçüyü alan kişi aynı kişi olmayınca kafam çok karıştı. nişanlığım öyle olduğu için pişmanlık yaşamak istemiyorum. gelinliğinin resmini göremedim bu arada :(

slm ben forumda yeniyim :) mayısta düğünüm var ama hala gelinlik için karar veremedik. relactive içime sindi gibi ama nasıl olur bilemedim. diken kişiyle ölçüyü alan kişi aynı kişi olmayınca kafam çok karıştı. nişanlığım öyle olduğu için pişmanlık yaşamak istemiyorum. gelinliğinin resmini göremedim bu arada :(

Profilimde olması lazım gelinlik fotom :) arkadaş olarak ekle istersen beni ordan görebilirsin ceptwn girdiğim için foto nasıl eklenir bilemedim becerebilirsem ekliyim bi foto

Profilimde olması lazım gelinlik fotom :) arkadaş olarak ekle istersen beni ordan görebilirsin ceptwn girdiğim için foto nasıl eklenir bilemedim becerebilirsem ekliyim bi foto[/Q

teşekkürler, istek gönderdim, sonrasında sanırım bakabileceğim (:

Back