Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzeller size bir sorum olacak..
biz haftaya pazartesi nikah islemlerini baslaticaz insallah..
bizimde nikah dügünden önce olucak..7-8 austos gibi düsünüyoruz..dügünde ekim 30 insallah..
nekadar sürüyor bu islemler?
islemleri baslatan yada gün alan arkadaslar fikir veririse coook sevinirim..a.s.
hepimizin allah yardimcisi olsun ve gönlümüze göre versin kizlar:asigim:![]()
Kıslar yaa biz aslında yıl dönümümüzde 24 Temmuzda lakin çok erken (düğün 19 Eylül )olacak diye 2 Eylüle gün aldık..Hepsi benim şuçum...Aşkım çok istemişti oysa..Şimdi sizde yazınca erkenden almıssınız nikah gününüzü kendi adıma çok üsüldümmsenağlama
selam canım. uzun zaman oldu gelmeyeli epey kalabalıklaşmış ortam. ben de işlemlerimi geçen hafta cuma bitirdim. salı günü başvuru yaptım sağlık ocağına cuma günü sonuçları aldım. oradan da nikah dairesine gidip işlemlerimi bitirdim. akdeniz anemi testi istemezlerse 4 günde biter işlemlerin. kolay gelsin zemuszemus
ay bana bugun bişiler olduu türkçeyı katlettım afiyet bal şker olsun canımcımm
canım benim yanlış anlamış olabilirsin belki ya arada mesafe var ya olamaz mı?
canım benim de nikahım 2 eylül olucak
kuzucum hiç üzülme...Bende 21 Temmuz istedim nişanlım erken olur dedi çok üzüldüm hatta baya bi trip yaptım..Sonra dediki hayatım sen istiyosan 21Temmuza alalım ama ailen istemez onun için söylüyorum yoksa benim işime gelir daha iyi dedi...Eğer izin verirlerse alalım günümüzü 21 Temmuza dedi..Yaa sanırım bu düğün stresi kız milletini daha çok etkiliyobilmiyorumkismile
Bizimkilerde pek bişey demedi ama yinede bende korkuyorum erkenmi olur babam falan kızar mı diye??Ama babamda ne istediğini tam bilmiyo..Kızlar ve aileleri bi tuhaf oluyo sanırım düğün arifesindekaydirigubbakcemile3
Sıkma canını tatlım haklısın erken aslında..Her işte vardır bi hayır maksat gönüller bir olsun...
bilmiyorum canım offff kafamçokkarıştı
öyledir canım sıkma sen canını bak bizde pazar gününden beri konuşmuyorduk bu sabah işe gitmek için kapıdan bi çıktım kapının önünde beni bekliyordu o yüzden sıkma o tatlı canını ..:)
akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç benceKızlar bende yemeğe çıktım ama size söylemeyi unuttum,bayağı kaynatmışınız nikah tarihlerinden bahsedilmiş..:)
bi de burçlardan ;
benim burcum akrep aşkımın ki boğa nasıl sizce?...:)))
akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bencesende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..
akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bencesende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..
inan hiç ama hiç taşımıyorum,kimsede inanmıyor zaten akrep burcu olduğuma..:))
Allah seni..:)
bu arada iki burç arasındaki uyum nasıl onu biliyomusun canım..):)
inan hiç ama hiç taşımıyorum,kimsede inanmıyor zaten akrep burcu olduğuma..:))
Allah seni..:)
bu arada iki burç arasındaki uyum nasıl onu biliyomusun canım..):)
bende sölim bariben ikizler nişanlım arslan tam bır ınatcımafoldumben