2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kıslar yaa biz aslında yıl dönümümüzde 24 Temmuzda lakin çok erken (düğün 19 Eylül )olacak diye 2 Eylüle gün aldık..Hepsi benim şuçum...Aşkım çok istemişti oysa..Şimdi sizde yazınca erkenden almıssınız nikah gününüzü kendi adıma çok üsüldümmsenağlama

Güzeller size bir sorum olacak..
biz haftaya pazartesi nikah islemlerini baslaticaz insallah..
bizimde nikah dügünden önce olucak..7-8 austos gibi düsünüyoruz..dügünde ekim 30 insallah..
nekadar sürüyor bu islemler?
islemleri baslatan yada gün alan arkadaslar fikir veririse coook sevinirim..a.s.
hepimizin allah yardimcisi olsun ve gönlümüze göre versin kizlar:asigim::nazar:

selam canım. uzun zaman oldu gelmeyeli epey kalabalıklaşmış ortam. ben de işlemlerimi geçen hafta cuma bitirdim. salı günü başvuru yaptım sağlık ocağına cuma günü sonuçları aldım. oradan da nikah dairesine gidip işlemlerimi bitirdim. akdeniz anemi testi istemezlerse 4 günde biter işlemlerin. kolay gelsin zemuszemus

Kıslar yaa biz aslında yıl dönümümüzde 24 Temmuzda lakin çok erken (düğün 19 Eylül )olacak diye 2 Eylüle gün aldık..Hepsi benim şuçum...Aşkım çok istemişti oysa..Şimdi sizde yazınca erkenden almıssınız nikah gününüzü kendi adıma çok üsüldümmsenağlama

kuzucum hiç üzülme...Bende 21 Temmuz istedim nişanlım erken olur dedi çok üzüldüm hatta baya bi trip yaptım..Sonra dediki hayatım sen istiyosan 21Temmuza alalım ama ailen istemez onun için söylüyorum yoksa benim işime gelir daha iyi dedi...Eğer izin verirlerse alalım günümüzü 21 Temmuza dedi..Yaa sanırım bu düğün stresi kız milletini daha çok etkiliyobilmiyorumkismile
Bizimkilerde pek bişey demedi ama yinede bende korkuyorum erkenmi olur babam falan kızar mı diye??Ama babamda ne istediğini tam bilmiyo..Kızlar ve aileleri bi tuhaf oluyo sanırım düğün arifesindekaydirigubbakcemile3
Sıkma canını tatlım haklısın erken aslında..Her işte vardır bi hayır maksat gönüller bir olsun...

selam canım. uzun zaman oldu gelmeyeli epey kalabalıklaşmış ortam. ben de işlemlerimi geçen hafta cuma bitirdim. salı günü başvuru yaptım sağlık ocağına cuma günü sonuçları aldım. oradan da nikah dairesine gidip işlemlerimi bitirdim. akdeniz anemi testi istemezlerse 4 günde biter işlemlerin. kolay gelsin zemuszemus

akdeniz anemisi testi olunca daha mı uzun sürüyo bizimkinde istiyolarda:1shok:

benim nikah işlemlerim gün almam bir günde bitti hatta sabah 9dan öğlen 2ye kadar hepsini bitirdik günümüzü de aldık ama bizim ikimizde aynı şehirde olunca kolay oldu çok da bişi istemediler sadee kan tahlili akciğer testi ve dier evraklar o kadar yani

canım benim de nikahım 2 eylül olucak

he güzellopuyorumnanaktan
kuzucum hiç üzülme...Bende 21 Temmuz istedim nişanlım erken olur dedi çok üzüldüm hatta baya bi trip yaptım..Sonra dediki hayatım sen istiyosan 21Temmuza alalım ama ailen istemez onun için söylüyorum yoksa benim işime gelir daha iyi dedi...Eğer izin verirlerse alalım günümüzü 21 Temmuza dedi..Yaa sanırım bu düğün stresi kız milletini daha çok etkiliyobilmiyorumkismile
Bizimkilerde pek bişey demedi ama yinede bende korkuyorum erkenmi olur babam falan kızar mı diye??Ama babamda ne istediğini tam bilmiyo..Kızlar ve aileleri bi tuhaf oluyo sanırım düğün arifesindekaydirigubbakcemile3
Sıkma canını tatlım haklısın erken aslında..Her işte vardır bi hayır maksat gönüller bir olsun...

Evet haklısın canım..Bizimkide böyle oldu..Herşeyin hayırlısı

Kızlar bende yemeğe çıktım ama size söylemeyi unuttum,bayağı kaynatmışınız nikah tarihlerinden bahsedilmiş..:)
bi de burçlardan ;
benim burcum akrep aşkımın ki boğa nasıl sizce?...:)))

Kızlar bende yemeğe çıktım ama size söylemeyi unuttum,bayağı kaynatmışınız nikah tarihlerinden bahsedilmiş..:)
bi de burçlardan ;
benim burcum akrep aşkımın ki boğa nasıl sizce?...:)))
akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bence:1:sende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..

akrep kinci olur biraz benim annemin burcu..Zor bi burç bence:1:sende tam anlamıyla taşıyosan eniştenin vay halinehihoyyyt..

inan hiç ama hiç taşımıyorum,kimsede inanmıyor zaten akrep burcu olduğuma..:))
Allah seni..:)
bu arada iki burç arasındaki uyum nasıl onu biliyomusun canım..):)

Sizin burç uyumunuz süpermiş canım. Açıklaması da bu şekilde; "Boğa insanı ile tencere kapak kadar birbirinize uygunsunuz. Zıtlıklarınızla birbirinizi tamamlarsınız. Boğa burcu toprak elementidir, siz ise su. Beraberliğiniz çok verimli olacaktır."

Ben oğlak, nişanlım yengeç burcu. Bizim içinde böyle yazıyo;

"Yengeç sevgiliniz sizden altı ay ara ile doğmuştur. Zıtlıklarınızla ya tam bir bütün olacaksınız, ya da hiç anlaşamayacaksınız. Kısacası bu ilişki ya kusursuz olacak ya da hiç yürümeyecektir. Sonuç ise sizin elinizdedir." kaydirigubbakcemile3

Akrep burcu kararlıdır keza boğada öyle gerçekçisiniz bizler gibi hayalperest değil...Eğer dediğin gibi kincide değilsen güzel bir birliktelik,en güzel aşk zor olandır hesabı...İlişkide borusu öten taraf sensindi sanırım??Dediğim gibi enişteye çok iş düşüyorkaydirigubbakcemile3Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:...

bende sölim bari:D ben ikizler nişanlım arslan tam bır ınatcımafoldumben

ay bak ikizleri çok severiiimmmopuyorumnanaktanen yakın arkadaşım ikizler burcu...Aslan biraz egoisttir dediğim dediktir..Ama uyumlu bi birliktelik bence.Çünkü ikizler karizmatik insanlardan hoşlanır aslanda kendine olan güveninden dolayı karizma sahibidir...Sendede enişte hakim bir ilişki var sanırım:1:Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
Bende yalnız rezzan kiraz gibi oldum bi anda:dance:

Back