2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

süpürge toz torbasız yani sulu mu peki sulular da iyi oluyomuş diye duydum ,
evet tefalin düdüklüleri iyi oluyor ama benim normal bi düdüklüm var o yüzden hani tefalin bir kaşık yağ ile ürünü var ya onda da çok çabuk ve güzel yemekler oluyormuş evlendikten sonra almayı dşünüyorum bende dediğin süpürgeye bakıcam cnm

canımcımm benım bı tanıdıgım kullanıo o 1 kasık yag ıle yapanlardana ama cok uzun sürede oluomus

kızlar ne yalan sölim hepinize imrenıyorum valla:D ya benım bi evım bıle olmayacagı için bi bir hazırlık yapamıorum sadece cantalarımızı alıp gıdıcez ne güzel hepiniz tatlı telaşeler içindesiniz keşke bende öle olsam suan bı hazırlık olmadıgı için hiç gercek gelmıo sanki sakaymıs gıbı bugunlerın tadını cıkarın kızlar benım yerımede

neden peki cnm?

nişanlım amaerıkada benım bızde dugunden sonra bırlıkte gıdıcez ve hiç bi hazırlıgımız yokk:(sadece salon gelınlık falan onlar bıde nişanlımda yanımda olmayınca hiç zevk almıyorum tek basıma bişilerle ugrasmaktan kızlar hepınız cok sanslısınız bugunlerın kıymetını bılın

nişanlım amaerıkada benım bızde dugunden sonra bırlıkte gıdıcez ve hiç bi hazırlıgımız yokk:(sadece salon gelınlık falan onlar bıde nişanlımda yanımda olmayınca hiç zevk almıyorum tek basıma bişilerle ugrasmaktan kızlar hepınız cok sanslısınız bugunlerın kıymetını bılın

ahh canım benim ama öyle düşünme ya herşeyi onun için yaptığını ve ona da sürpriz olacakmış gibi düşün iyi hale getirmeye çalışş olur mu?

enimse canım olsun nişanlının uzakta olması yapmak istediklerin engel değil yaa... Orada eviniz olacaktır muhakkak değil mi???

canımcım nişanlım amerıkda ve oraya gıdıcez bırlıkte ve suan burda bı hazırlık yapmıoruz halıyle bende hiç isteklı olmuorum

ayy kızlar ne oldu bize ya nişanlılarımızla aramızda olanlar vallahi bu sabah ben barıştım darısı size,
benimde sadece ütüm ve süpürgem kaldı gerisi tamam ütüyüde hepsi burada dan alıcam tefalin kodu 500 indirime girmiş tavsiye ederim piyasada çok pahalı ama süpürge hakkında bi fikrim yok onun araştırıyorum şimdi..:)

canım bende tefalin ütüsünü aldım aynı ütülerimiz hızlıal sitesinede bak canım bazı şeyler bazen orada uygun oluyor kargoda iyi ben daha önce alışveriş yapmıştım. bende süpürge çok araştırdım rowenta alacağım galiba hem sulu hemde kuru süpürmesi olandan

ahh canım benim ama öyle düşünme ya herşeyi onun için yaptığını ve ona da sürpriz olacakmış gibi düşün iyi hale getirmeye çalışş olur mu?

orda tutulan evıde kendısı hazırlıcak gelene kadar işte oda saolsun hiç bi şekılde kısıtlamıo benı o olmasın bu olmasın diye sen neyı istiyosan o olcak dio

bende çokkk istiyorummm ya kır düğünü en iyisi kızlar hem açık hemde kapalı mekanı olan bi yer tutmak...

ya kızlar ben kır düğünü yapacam ama çokda tedirginim yağmurdan dolayı kapalı alanıda yok bide normalde eylülde adanada yağmur olmaz da şans bakalım umarım herşey yolunda gider.:çok üzgünüm:

Anca okudum geçmişi :)))

Nişanlısıyla tartışanlar olmuş, inş en kısa zamanda alırlar gönlünüzü.. Bu günlerde her iki tarafta stresli oluyor gerçi..olur böyle ufak tartışmalar.. a.s.

Anca okudum geçmişi :)))

Nişanlısıyla tartışanlar olmuş, inş en kısa zamanda alırlar gönlünüzü.. Bu günlerde her iki tarafta stresli oluyor gerçi..olur böyle ufak tartışmalar.. a.s.

ya canım ben yokken o kadar cok konusma olmuskı gecmıse dönemedim:D kaldıgım yerden devam

ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3

ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3

anlasıldı:D senın düğün kazım 15:D

Back