kazım yazmısım kasım 15
ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3
ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3
hadi ya netteki yorumlar yalan mı..(
:roflol: çok güldürdün beni...Yok canım yaklaştın ama Kasım 7 benimki:dance:
kızlar ben yemeğe gidiyorum çok kaynatmayın geçmişi okumaktan yetişemiyorum size
afiyet bak şeker olsun tatlımmm
evet canım bizde pazar gününden beri dargınız dün annesi aradı köylerinde bir akrabalarının düğünü varmış sende gel hemde köyüde görmüş olursun akrabalarla tanışmış olursun dedi ama nişanlımda tık yok gelecekmisin ne yapmayı düşünüyorsun aramadı bende düğüne gitmeyeceğim benim naz yapmam gerekirken o naz yapıyor bana biz zaten uzaktayız ben kars ta o erzurumda ayda 1-2 anca yanyana geliyoruz ilgi alaka daha çok beklerken o çok rahat bende sinir oluyorum aramayacağım ama o arasın ayy çok sinir oldum ona içimi döktüm sizler rahatladım canım sen ne kadara aldın süpürgeni çok pahalı birşey alamayacağım düdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar
evet canım bizde pazar gününden beri dargınız dün annesi aradı köylerinde bir akrabalarının düğünü varmış sende gel hemde köyüde görmüş olursun akrabalarla tanışmış olursun dedi ama nişanlımda tık yok gelecekmisin ne yapmayı düşünüyorsun aramadı bende düğüne gitmeyeceğim benim naz yapmam gerekirken o naz yapıyor bana biz zaten uzaktayız ben kars ta o erzurumda ayda 1-2 anca yanyana geliyoruz ilgi alaka daha çok beklerken o çok rahat bende sinir oluyorum aramayacağım ama o arasın ayy çok sinir oldum ona içimi döktüm sizler rahatladım canım sen ne kadara aldın süpürgeni çok pahalı birşey alamayacağım düdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar
Güzeller size bir sorum olacak..
biz haftaya pazartesi nikah islemlerini baslaticaz insallah..
bizimde nikah dügünden önce olucak..7-8 austos gibi düsünüyoruz..dügünde ekim 30 insallah..
nekadar sürüyor bu islemler?
islemleri baslatan yada gün alan arkadaslar fikir veririse coook sevinirim..a.s.
hepimizin allah yardimcisi olsun ve gönlümüze göre versin kizlar:asigim:
kızlar sakın o fritözden almayın kullananlar hiç memnun değil hemde kızartma kızartma gibi olmuyomuş bile
demekki herkes erken kıydırcak nikahıbizde 21Temmuzda düşünüyoruz..Nişanlımın doğum günü 20Temmuz benim 22Temmuz o yüzden 21 Temmuzda olsa Şeniz
Canım bağlı bulunduğun belediyeye başvuruyosun..Bi sürü bişiler istiyolar sağlık raporu falan..Bizim belediyede törensiz nikaha 100tl paa veriosun bide......Çok uzun sürmez 2 hafta önceden bile olur ama istediğiniz özxel bi gün varsa bir an önce başvurun derim ben....
aa ikiniz de yengeç burcusunuz, ne güzel kaydirigubbakcemile3
benim doğum günüm de 20 temmuz
nişanlım yay burcuaaaa ciddenmiiiiolumunekankayizsmilene güzel sende yengeç burcusun...nişanlın peki?Valla bazen 2 yengeç baya bi zor oluyo tatlımkaydirigubbakcemile3kıskançlıklar falan...Severim yengeç burçlarınıopuyorumnanaktan
nişanlım yay burcu
en karşıt burcum
ben ev kedisi, o gezelim eğlenelim meraklısı
şimdi orta yolu buluyoruz da evlenince napıcaz bakalım
romantik olur yengeç burçları, inatçı da olur ama.. ben de severim yengeç burçlarını :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?