hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim canım nasıl gidiyo hazırlıklarr..:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım nasılsın
canım stresten oluyordur sıkma canını bizde gerginiz bu günlerde evlendikten sonrada olacak diye düşünme inşallah o zaman birlikte olacaksınız herşey çok güzel olacak inşallah biz bayanlar bazı şeyleri çok kafaya takıyoruz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz karşı taraftanda bunu bekliyoruz görmeyincede anlaşmazlıklar oluyor yıpranan biz oluyoruz canım o yüzden takma kafana yıpratma kendini
süper bi fikir düğünde nikah ama işte onu önceden ayarlamak lazım ,
evettt ahh bu erkekler..:))
Canım bizim düğün pazartesi olacak ya yoğunluk olmaz diye düşünüyorum... Zaten nikah işlemlerinde ayrı bir para ödemek yeterli herhalde 150-200 tl fazladan ödüyorsun böylece memur geliyor... Gelsin bi zahmet ömürde bir kere oluyor o da... :1closedeyes:
Ben hiçç ayrı düşünmedim belki öyle de olabilir bi de onun heyecanı olmasın diye zaman göstercek...
bende düğünde çok istiyodumda hem onun stresi,hem ayrı para ödemesi(herşeyi kendin yapınca 200 tl nin bile hesabı yapılıyo maalesf)hemde iki bayram arası düğün olmaz muhabbeti yüzünden yapmıcam düğünde..
iyiyim canım nasıl gidiyo hazırlıklarr..:))
ya kızlar iki bayram arası muhabbetine inanıyo musunuz? ben sünnetmiş diye duydum?
ben ayrı düşünüyorum nikaha gidince mini beyaz bir elbise giyecektim ama fuşya pembesi mini bir elbise giymeyi düşünüyorum birde gülben ergen tarzı topuz yaptırıcam..):))
canım valla şuan hiç bir hazırlık yapmıyorum biz birçok şeyi evi tuttuktan sonra halledeceğiz herhalde. beyaz eşyalarımızı aldık dükkanda duruyor. mobilyalarıda seçtik inşallah evi tutunca onlarıda alıcaz bende birkaç eksiğim var onları alacağım elektirik süpürgesi ve düdüklü gibi. en son yaptığım pazartesi iki tane yorgan almak oldu. şu sıralar nişanlıma küsüm hiç birşey yapmak istemiyor canım :umursamaz:
Ohhh ne güzel olursun güzelim yaaa.... Nikaha fazla kişi gelmiyor yakın çevre yada bikaç arkadaş grubu seninki de öyle mi olacak..
canım valla şuan hiç bir hazırlık yapmıyorum biz birçok şeyi evi tuttuktan sonra halledeceğiz herhalde. beyaz eşyalarımızı aldık dükkanda duruyor. mobilyalarıda seçtik inşallah evi tutunca onlarıda alıcaz bende birkaç eksiğim var onları alacağım elektirik süpürgesi ve düdüklü gibi. en son yaptığım pazartesi iki tane yorgan almak oldu. şu sıralar nişanlıma küsüm hiç birşey yapmak istemiyor canım :umursamaz:
sağol canım,evet yakın çevrem gelir nikahtan sonra da bi yerlere gideriz yemeğe benim ki düğün olacağı için yakın çevre gelir hatta bana kalsa başbaşa gidelim derim..:))
bu arada ben düğünü kır düğünü istiyorum ama eylül - ekimde havalar nasıl olur bilemem gerçi haziranın sonunda olmamıza rağmen havalara baksanıza yağmurlu..![]()
Haziranın sonu geldi hala hava kapalı bilmiyorum eylül ekim nasıl olacak... Küresel ısınma dedikleri bu olsa gerek bi diyorlar son 130 yılın en sıcak yazı olacak bi bakıyorsun haziranda gök gürültüsü şimşek yağmur((
İnşallah hepimizin düğününde hava çokk çokkk güzel olur...
aa sendemi küstün cnmbiran önce atlatsak kızlar bu dönemleri hayırlısıyla inşallah soruın kalamsın..
kızlar ben süpürge phılıps aldım toz torbasız tavsiye ederim 5202 ydi kodu sanırım düdüklüyüde tefalin clipsosundan aldım zaman ayarlı çok kullanışlıymış kullananlardan aldığım bilgiye dayaranarak sölüyorum 10 dk. pişiriyomuş yemeği
inşallah canımcımm ben acık havada istiyordum hep kır düğünü ama cesaret edemıyorum ya yagarsa hayatında sadece 1 gun yasayacagım anı riske atmak istemem%100 acık olacagını bılsem salonu iptal ettırcem ama buyuk bı risk olur